Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermostaat aansluiten op vloerverwarming stadsverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermostaat aansluiten op vloerverwarming stadsverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermostaat aansluiten op vloerverwarming stadsverwarming

Elektrische verwarmingselementen ipv blok(gas)verwarming

Het gaat om het verwarmen van ons appartement uit 1966. Wij hebben nu blokverwarming met radiatoren en kunnen zelf de temperatuur niet met een thermostaat regelen. Het verbruik op gas is ongeveer € 1500 per jaar terwijl wij alleen de huiskamer en badkamer verwarmen. Het betreft overigens wel een hoek-appartement met een buitenmuur op het oosten van ongeveer 18 m2 in de woonkamer. Wij willen ons oriënteren hoe wij efficiënter kunnen verwarmen. De blokverwarming willen we graag volledig laten afsluiten en wij willen advies om mogelijk in totaal 4 elektrische verwarmingselementen aan te brengen ipv de huidige radiatoren. Het gaat om de woonkamer, de badkamer en 2 slaapkamers. Rond Augustus 2020 wordt er een nieuwe keuken geplaatst en graag qua planning hierop aansluiten.

Stralingspanel(en) monteren plafond badkamer en informatie

In mijn badkamer wil ik een infraroodstralingspaneel laten monteren aan het plafond. Ze kunnen maar 30 cm breed zijn, dat is het probleem, dus ik wil de smalste en de langste. Ik heb een aantal vragen: wat zijn de minimale breedte maten? Kunnen er meerdere panelen naast elkaar geplaatst worden? Kunnen deze dan apart bediend worden met b.v. draadloze thermostaat? Ik wil het met een stekker in het stopcontact kunnen aansluiten en kunnen bedienen met een draadloze thermostaat.

Klep voor stadsverwarming en thermostaat plaatsen

Ik wil graag een thermostaat klep laten plaatsen bij de ingang van mijn stads verwarming, zodat ik een thermostaat hierop kan aansluiten. Het gaat dus alleen om het plaatsen van de klep, het installeren van de thermostaat kan ik zelf.

Centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten

ik zoek iemand die de thermostaat van mijn op stadsverwarming aangesloten cv kan leveren en komen vervangen. Ik wil er weer een gewone thermostaat voor in de plaats, dus geen slimme thermostaat.

Situatie verwarming veranderen

Huidige situatie: plint verwarming in de keuken, designradiator in de woonkamer, radiator onder raam. Gekoppeld aan elkaar door een draadje voor de thermostaat. Er zit een convectorput, deze is niet aangesloten. Gewenste situatie: plint verwarming keuken behouden, designradiator naar zolder (daar zit nog geen verwarming), convectorput aansluiten, kachel onder raam verwijderen, thermostaat vervangen.

Stadsverwarming op slimme thermostaat aansluiten

Ik wil gebruik maken van een slimme thermostaat op de stadsverwarming. We regelen nu de verwarming d.m.v. thermostaatknoppen op de verwarming. Wat zijn de kosten hiervan?

Honeywell evohome thermostaat installeren

191/5000 Ik heb honeywell evohome geïnstalleerd, maar we ondervinden problemen bij het aansluiten van de basisunit op de vloerverwarming. We hebben iemand nodig om de hce80 eenheden te synchroniseren met de controller. Graag een expert die bekend is met de Honeywell evohomes

Plaatsen danfoss amz op stadswarmte unit

De stadswarmte unit heeft geen aansluiting voor een thermostaat. Daarom wil ik een Danfoss amz laten aansluiten op de stadswarmte unit.

Thermostaat van vloerverwarming vervangen

De Magnum elektrische vloerverwarming doet het niet meer. Huidige thermostaat is een 'Intelligent control digitale klokthermostaat' en lijkt niet meer te functioneren. Deze willen we laten vervangen door een Magnum-x-treme-control-klokthermostaat-825800. Graag offerte voor de thermostaat en de installatie hiervan; gaat dus alleen om het vervangen / aansluiten in de huidige contactdoos.

Thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Ik heb een thermostaat nodig voor mijn woning in Almere dat aangesloten is op de stadsverwarming. De thermostaat moet ook aangesloten worden op de vloerverwarming. Waarschijnlijk zal er hierdoor een extra stopcontact moeten komen.

Partners

Partners van Casius