Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Technische tekening voor de keuken maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: technische tekening voor de keuken maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: technische tekening voor de keuken maken

Technische tekening voor de keuken maken

Ik wil een technische tekening van een keuken laten maken. We hebben een deadline gehad van onze aannemer om dit voor eind november te doen, echter zijn we er nog niet uit betreft prijs met een keukenleverancier. Indeling van keuken is wel bekend. In de bijlage tekening zoals wij deze nu willen hebben.

Technische tekening maken voor keuken

Graag zou ik een offerte willen voor het maken van een technische tekening (waar alle aansluitingen en welke soort aansluitingen dienen te komen) voor een nieuwbouw huis. Deze dienen we aan te leveren bij projectontwikkelaar, echter hebben we nog geen idee welke keukenleverancier we zaken willen doen. We hebben wel al een goed beeld van de apparatuur en waar deze ongeveer moet komen.

Technische tekening maken voor de keuken van een nieuwbouwwoning

Ik heb een technische tekening/installatie tekening nodig voor de keuken in ons nieuwbouwhuis. De bouw moet nog beginnen, maar aangezien het prefab onderdelen zijn, wil de aannemer nu (voor 01-januari ) al de tekeningen hebben. Wij hebben al een tekening van hoe de keuken moet worden, weten dus de plaatsing van alle apparatuur en wand contact dozen. Nu heb ik enkel een gedetailleerde tekening nodig.

Elektra- en leidingwerk voor een nieuwe keuken

Ter voorbereiding op de levering en plaatsing van de nieuwe keuken moet er tussen maandag 31 juli tot en met woensdag 2 augustus aanstaande leiding- en afvoerwerk én elektra worden aangepast in onze nieuwe woning. - Een aanwezige maar momenteel niet in gebruik zijnde gasleiding moet worden verlegd en her-aangesloten. - De waterleiding en -afvoer moet worden verlegd t.b.v. gootsteen én vaatwasser (voorzien van wasmachinekraan met beluchter) in kookeiland nieuwe situatie. - Creëren van (D)WCD (meerdere) voor verschillende doeleinden geschikt voor keuken (tekening) en overig persoonlijke wensen extra elektrapunten. Volgens de keukenleverancier zijn er voldoende groepen aanwezig in de meterkast voor de elektra. Zie bijgevoegd de technische tekeningen van de keuken en twee foto's van de oude keuken en een foto van de nieuwe in 3D. Kunt u aangeven of deze klus uitgevoerd zal kunnen worden vanaf 31 juli en eventueel alvast een prijsindicatie / offerte?

Elektra- en leidingwerk in de keuken

Heer/mevrouw, Ter voorbereiding op de levering en plaatsing van de nieuwe keuken moet er tussen maandag 31 juli tot en met 2 augustus aanstaande leiding- en afvoerwerk én elektra worden aangepast in onze nieuwe woning. - Een aanwezige maar momenteel niet in gebruik zijnde gasleiding moet worden verlegd en her-aangesloten. - De waterleiding en -afvoer moet worden verlegd t.b.v. gootsteen én vaatwasser (voorzien van wasmachinekraan met beluchter) in kookeiland nieuwe situatie. - Creëren van (D)WCD (meerdere) voor verschillende doeleinden geschikt voor keuken (tekening) en overig persoonlijke wensen extra elektrapunten Volgens de keukenleverancier zijn er voldoende groepen aanwezig in de meterkast voor de elektra. Zie bijgevoegd de technische tekeningen van de keuken en twee foto's van de oude keuken en een foto van de nieuwe in 3D. Het adres is: Kunt u aangeven of deze klus uitgevoerd zal kunnen worden vanaf 31 juli en graag alvast een prijsindicatie / offerte? Bij voorbaat dank. Mvg,

Leidingen laten verleggen

Graag zou ik een aantal waterleidingen laten verleggen in ons nieuwbouwhuis dat op 5 juli wordt opgeleverd. Het gaat om de warm en koud watertoevoer en de buis voor de waterafvoer (te zien op de foto in bijlage). Die moeten een stukje naar links worden verplaatst naar waar een 2 staat in tekeningen op bladzijde 1 van bijlage 'Tekeningen keuken Kuchenland'. Dat is het hart van de spoelbak die, gemeten vanaf de binnenmuur in de rechter bovenhoek op 2 meter 15 ligt. Alle leidingen moeten dus via grond in de plintzone naar links worden verlegd en dan op 2 meter 15 naar boven gaan tot 35cm hoogte. Ik heb ook een technische tekening meegestuurd waarop de situatie is ingetekend zoals het nu is. Kunt u mij hiervoor een offerte geven? Alvast hartelijk dank.

Verleggen van leidingen in de keuken

Graag wil ik de oude keuken in mijn koopwoning afbreken en een nieuwe keuken laten bouwen in de woonkamer ter hoogte van de ramen. Hierdoor moeten alle leidingen verlegd worden. Ik zou graag weten of het verleggen van de leidingen mogelijk is en welk kostenplaatje daarbij komt kijken. We hebben nog geen technische tekening.

Technische tekening voor de badkamer maken

Ik wil een technische tekening van badkamer laten maken. Een 3D ontwerp (zie bijlage; hierop nog geen maten aangegeven; zijn natuurlijk wel beschikbaar) is aanwezig waarop technische tekening gebaseerd moet worden. De tekening moet uiterlijk eind juli klaar zijn.

Balansventilatie aanleggen

Balansventillatie, type D voor een woning van 110 m2, waarvan 50 m2 souterrain. De tekening is ook in AutoCAD beschikbaar. Technische ruimte in het souterrain.

Leidingwerk in de keuken verleggen

We krijgen een nieuwe keuken en het leidingenwerk moet verlegd worden. Hiervan hebben we ook technische tekening. Het komt er op neer dat alles zo'n meter opschuift. Het gaat om een wand in de keuken welke 4,45 meter lang is. Het gaat om de elektra, waterleidingen en gas. Werkzaamheden moeten plaatsvinden in en twee onder een kap woning uit 2002. Graag ontvang ik een offerte.