Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stortbak achter de WC pot vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stortbak achter de WC pot vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stortbak achter de WC pot vernieuwen

Stortbak achter de WC-pot vernieuwen

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren heb nog geen nieuwe aangeschaft

Nieuwe stortbak achter de WC-pot laten monteren

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren. Ik heb nog geen nieuwe aangeschaft. Huidige stortbak hangt aan de muur achter de pot.

Lekke pijp bij de stortbak van de WC-pot repareren

De pijp uit de stortbak lekt bij de wc pot

Waterslag in de waterleiding oplossen

Ik vermoed waterslag bij ons in huis. Bij het water pakken en direct stoppen daarvan vd wasmachine of een kraan te snel dichtdraaien en het vullen van de wc stortbak boven horen we een tik in de meterkast. Bij de wasmachine is al een demper geplaatst maar dit heeft niet geholpen (2 verschillende). Wanneer een kraan langzaam dicht gedraaid word hoor je het niet. Naar mijn idee is het ontstaan of opgevallen na aanschaf nieuwe wasmachine een half jaar geleden. De toilet + toilet kraan beneden en douche hebben het niet. Graag wil ik weten of dit op te lossen is en aan welke kosten we moeten denken.

WC, stortbak en douchekraan vervangen

Ik heb een hoog hangende stortbak die kapot is gegaan. Deze moet vervangen worden. Prima als dit een tweedehands stortbak is. Mijn douchewater krijg ik niet meer echt goed warm. Kan dit aan de mengkraan liggen? Zo ja, dan wil ik deze vervangen voor een douchekraan met warm- en koudwaterknop en extra kraan.

WC-pot met stortbak installeren

Mijn duo wc/stortbak moet vervangen worden. Compleet nieuw pakket is in huis. Wie kan deze vervangen/installeren? Eventueel met afvoeren van de oude.

Staande wc pot vervangen

Ik wil graag een nieuwe wc pot, omdat de schroef van de wc pot bij het aandraaien geknapt is. Het is een oude wc met een hoge stortbak. Ik wil deze laten vervangen door een nieuwe wc met lage stortbak.

Stortbak op wc plaatsen

Nieuwe stortbak plaatsen op wc. Het mechaniek hapert af en toe. Er is een kleine verandering van de waterleidingtoevoer nodig in verband met een andere breedte van de nieuwe stortbak. En het plaatsen van een nieuw kraantje aan de stortbak, de oude kraan lekt. We overwegen de stortbak Wisa 550 te plaatsen.

Reservoir van het toilet vervangen

Ik wil graag een nieuwe reservoir/stortbak voor de wc laten monteren. Geen inbouw.

WC afvoer en stortbak repareren

In ons nieuwe huis viel ons in de eerste week een vieze lucht op in de beneden wc. Dit is een hangcloset waarbij het ophangsysteem helemaal is afgeteld. We denken dat er bij die afvoer iets niet goed gaat. Wc spoelt redelijk door. De geur komt uit het spoelelement. Dat is betegeld. Wat zou het kosten om deze Wc met afvoer opnieuw te installeren? Inclusief opnieuw betegelen en afkitten.

Partners

Partners van Casius