Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Storing aan ketel verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: storing aan ketel verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: storing aan ketel verhelpen

Storing aan ketel verhelpen.

Op welke brandstof werkt de ketel? Gas Wat is het merk van het stooktoestel? Andere, namelijk: Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Daalderop combifort 38/80+ geeft storingsmelding 9 of 7 aan. Waarschijnlijk is er onvoldoende doorstroming

Nieuwe cv plaatsen

Woning wordt door mij per 1 mei gekocht. Op dit moment zit er een Vaillant HR combiketel uit 2010 in die vaak in storing valt en waarbij de onderhoudsmonteur van de vorige eigenaar het advies heeft gegeven voor vervanging nadat deze enkele zaken had getest waaronder het vervangen van de printplaat. Woning wordt enkel door mij bewoon en heeft 355 m3 inhoud. Graag zou ik een offerte voor een nieuwe ketel ontvangen inclusief installatie en zou ik ook graag horen wat enkel de installatie zou kosten wanneer de ketel door mij wordt geleverd.

Agpo zonneboiler repareren

Aan mijn AGPO ketel uit 2001 zit een Energypack 100 EP of 150 EP Solar preheater module gekoppeld. Deze staat met regelmaat in storing, vooral als er geen zonneschijn is. Schijnt de zon wel, dan gaat hij aan, komt in storing en gaat dan weer uit. Het water wordt wel warm maar het houdt niet over.

Vaillant HR 35 ketel repareren

Ik wil graag een Vaillant HR 35 ketel laten repareren. Ontsteking is stuk, de ketel geeft F 28 storing aan.

Verwarmingssyseem wijzigen en repareren mechanische ventilatie

Ik ben 5 jaar geleden in mijn tussenwoning uit bouwjaar 1982 komen wonen. Ik zit op dit moment zonder verwarming en zonder ventilatie in mijn woning. Er zit hier een verouderd heteluchtverwarmingssysteem in, dat onlangs een forse storing had en daarbij is de systeemventilator kapot gegaan. Ik overweeg nu om de bestaande Vaillant cv-ketel van 9 jaar oud te laten verplaatsen. Ik wil dan 6 radiatoren laten installeren en een nieuwe thermostaat laten plaatsen. Verder wil ik de unit van de heteluchtverwarming laten afkoppelen en afvoeren. Verder wil ik de mechanische ventilator laten repareren. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier bij mij te bespreken en mij te adviseren. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Storing aan ketel zo snel mogelijk verhe;pen

SPOED: Storing aan ketel, geen verwarming en warm water beschikbaar

CV ketel storing - spoed

Vaillant HR PRO: storing geeft F22 aan: droogkoken maar bij bijvullen blijft hij maar op 0. 1 staan knipperen en lijkt het dat er geen water in komt. Ook alles ontlucht en gereset. Graag zsm een monteur. BVD!

Storing aan CV-ketel verhelpen

Mijn cv-gas combi ketel van Nefit uit 2006 geeft de code C4. Graag zou ik een monteur hier naar willen laten kijken indien dit mogelijk is. Hopelijk lukt dit vandaag (vrijdag 25 maart). Ik hoor graag van u. Type nummer en dergelijke heb ik nu niet bij de hand, maar kan ik morgen opzoeken.

Storing combiketel verhelpen

Ik heb een storing in mijn combi ketel. Hij geeft 6A aan. En het is nu 16 graden in huis.

CV-ketel nakijken

De CV-ketel geeft een storing aan: 6A. Het is een 5 jaar oude Nefit Proline HR-C 24/CW4. De gaskraan is dicht en weer open gedraaid. Sindsdien is de storing er niet meer. Wij vermoeden dat de gas/lucht verhouding niet goed is. Kunt u dit meten en de rest van de ketel nakijken en klein onderhoud plegen?