Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Standleidingen vervangen in een flat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: standleidingen vervangen in een flat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: standleidingen vervangen in een flat

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik zoek een partij voor het renoveren van 37 standleidingen in een flat met vier verdiepingen. Er is een inspectierapport aanwezig.

Gietijzeren standleidingen vervangen

Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de oude gietijzeren standleidingen in een oud (1930) Amsterdams pand met 4 etages. Er is 1 grote standleidingen die zich bij de WC/Douche (diameter +/- 20 cm) bevindt en 1 kleinere schatting (diameter ongeveer 5 cm) bij het keuken gedeelte. Mijn vraag is wat ik ongeveer zou kunnen verwachten qua prijs bij volledige vervanging in het gehele pand. Ook zijn er waarschijnlijk nog loden leidingen in het pand op verdieping 1, 2 en 3, doen jullie ook aan vervanging van deze?

Vervangen stand -en stijgleidingen

In de kruipruimte (1.5 diep x 6 breed x 10 meter) zijn de aanwezige horizontale gietijzeren standleidingen van het riool en die van de hemelwaterafvoer dringend aan vervanging toe. De aanwezige horizontale stijgleiding (water) is niet juist aangebracht en er bevinden zich ook een aantal overbodige aftakkingen in.

Eternit standleiding laten saneren

Ik heb in het huis dat ik aan het aankopen ben 2 standleidingen die nog gedeeltelijk van eternit lijken te zijn. Deze wil ik graag laten verwijderen en laten vervangen door PVC. Lengte van de leidingen is minder dan 2,5 m per stuk. Ze lopen nog gedeeltelijk door in de vloer en in de schoorsteen. Zie bijgaande foto. Er is nog geen formele asbestinventarisatie of -onderzoek gedaan. Ik ontvang graag een kostenindicatie van deze werkzaamheden.

Standleidingen vervangen in een flat

Voor ons flatgebouw met 7 huishoudens willen wij graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de standleidingen aan 2 kanten. We hebben hier vorig jaar diverse malen verstoppingen gehad. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Die kunnen wij dan voorleggen aan de VvE.

Standleidingen vervangen

- aanbrengen van 2 nieuwe pvc rioleringen vanaf de horizontale riolering tot het dak als riool ontluchting, - slopen en afvoeren van de bestaande gietijzeren riolering, - openhakken van de bestaande schacht en het afvoeren vh puin hiervan, - demonteren van de bestaande toiletpotten, - treffen maatregelen i.v.m. sloopwerkzaamheden en afvoer van bestaande riolering - GEEN Herstelwerkzaamheden, zoals tegelen, stuken o.i.d.

Standleiding vervangen

In ons souterrain komen de (gietijzeren) standleidingen van 3 woonlagen bijeen. De horizontale standleiding waar 2 verticale standleidingen op zijn aangesloten, moeten worden vervangen. Lengte is circa 8 meter en voert naar buiten door de souterrain wand. Werkzaamheden zullen tijdens een verbouwing aan het souterrain tussen 13 en 20 januari moeten plaatsvinden. De standleiding is dan in zijn geheel blootgelegd.

Gietijzeren standleiding vervangen

Bij mijn appartement gelegen op de 2e verdieping is de standleiding van het hoofdtoilet aan vervanging toe. In de rest van het pand (4 woonlagen) zijn de oude standleidingen reeds vervangen door kunststofexemplaren. Dit dient dus ook bij mijn appartement te gebeuren. Tevens is er in de badkamer een toilet aanwezig waarvan ik het vermoeden heb dat de diameter van de afvoer te nauw is. Graag zou ik ook dit willen nagaan en kijken of dit te herstellen is. Mocht dit niet te herstellen zijn dan zal het toilet verwijderd moeten worden. Graag ontvang ik een prijsopgave. Hopelijk heeft u voldoende informatie.

Vervangen/herstellen 2 standleidingen

Onze VVE bestaat uit drie portiekwoningen uit de jaren '30. Vorige bewoners hebben de daktoevoer dichtgemaakt, de middelste woning heeft problemen met de standleiding. Wij willen graag een vrijblijvende offerte van de nodige herstelwerkzaamheden of eventuele vervanging. Het gaat om twee standleidingen.