Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Standleiding en loden leidingen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: standleiding en loden leidingen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: standleiding en loden leidingen vervangen

loden standleiding vervangen

Ik heb het plafond in de hal (op de begane grond bij de voordeur) eruit gehaald en nu zijn de loden afvoerleidingen van de badkamer (boven de hal) zichtbaar. Deze lopen naar een loden standleiding die onder de betonnen vloer van de badkamer de muur in gaat. Wanneer het luik in de grond bij de voordeur wordt opgetild kan gezien worden dat daar de leiding aan sluit op het riool. Vermoedelijk loopt de loden standleiding door de spouwmuur. Ik wil dat deze leiding wordt vervangen en bovendien dat er een beluchtingsventiel op wordt geplaatst. Nu zuigt namelijk de afvoer van de douche vacuum.

Vervangen standleiding en loden leidingen

In een pand met 4 appartementen , 1 per etage, willen we graag 2 standleidingen laten vervangen / relinen / schoonmaken. Dit is afhankelijk van de staat van de leidingen. Bij sommigen zal gebroken moeten worden. Daarnaast willen wij ook inventariseren of het eventueel per etage opgelost kan worden.

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik zoek een partij voor het renoveren van 37 standleidingen in een flat met vier verdiepingen. Er is een inspectierapport aanwezig.

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik wil graag de standleiding en de loden leidingen laten vervangen. In 3 woningen op de parterre, de 1e en de 2e verdieping lekt de standleiding en deze moet gerepareerd of vervangen worden.

Loden afvoerleidingen renoveren of vervangen

Na een verbouwing van onze badkamer is een lekkage opgetreden in loden afvoerleidingen. Het gaat om zo'n 6 meter aan afvoer tot aan de standleiding, deels lopen de leidingen door beton, in de gerenoveerde badkamer. We willen de leidingen renoveren of vervangen. De minst invasieve oplossing heeft de voorkeur. We ontvangen graag een globaal beeld van de oplossing en een kostenindicatie.

Gietijzeren standleiding vervangen

De gietijzeren standleiding vervangen voor kunststof bij 3 etages in Amsterdam Oost en vervangen loden leidingwerk. Daarnaast zou ik graag advies willen over de mogelijkheid voor het maken van een water aan- en afvoer op zolder, zodat ik mijn wasmachine daar kan plaatsen.

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik woon in een portiekwoning op de 1e etage. Mijn standleiding is van lood. Ik wil de afvoer van mijn douche, PVC, op de loden standleiding aansluiten.

Vervangen standleiding en loden leidingen

De standleiding beneden en boven en alle loden leidingen in onze dubbele bovenwoning dienen vervangen te worden. Betreft een oud huis uit 1905. .

Terugplaatsen van een keuken naar de ...

Terugplaatsen van een keuken naar de oorspronkelijke plek. Betreft een standaard/klein formaat keuken voorzien van alle apparatuur. Toiletruimte bij de badkamer betrekken. verplaatsen van de standleiding, plaatsen van bad, wasbak, inloopdouche en toilet. Bestaand staand toilet vervangen door een hangtoilet, fonteintje vervangen door een nieuw fonteintje. Badgeiser, boiler en cv ketel verwijderen en vervangen door een zonneboiler met combiketel. Deze komt op een nieuwe plek direct aan de leidingkoker en vlak onder het platte dak. Afhankelijk van de situatie, vervangen van oude radiatoren voor nieuwe en waar mogelijk oude loden leidingen vervangen voor nieuwe. De klus betreft dus de verbouwing van een appartement op de 2e en 3e verdieping in een bestaand pand uit 1938 in rotterdam.

Vervangen van loden standleiding (koud ...

Vervangen van loden standleiding (koud water) op 1e verdieping, aansluiten op vernieuwde leiding begane grond en koperen (?) leiding op 2e verdieping. Vervangen gietijzeren (bocht) aansluiting toilet, zodanig dat toilet iets naar achter geplaatst kan worden.