Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Staande toiletpot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: staande toiletpot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: staande toiletpot vervangen

Staande toiletpot vervangen

Ik wil onze duoblok pot laten vervangen door een nieuwe duoblok pot. We hebben nog geen vervangende pot en daar willen we nog advies over. We hebben geen luxe wensen wat pot betreft.

Toilet en stortbak vervangen

Ik wil een toiletpot en stortbak laten verwijderen, en een nieuwe laten plaatsen. Geen van deze combinaties is een inbouw. Het gaat om een staande toiletpot.

Toilet monteren

Ik heb een staande toiletpot en deze wil ik graag laten monteren op een bestaande afvoer in de badkamer.

Toiletpot vervangen

Ik wil graag de oude toilet en reservoir laten vervangen. Het gaat om een staande pot. Daarnaast wil ik graag de douchekraan laten vervangen. Materialen reeds in bezit.

Ventilatoren vervangen en toilet- en schuifdeur repareren

Ik wil een tweetal badkamer ventilatoren laten vervangen die niet goed meer werken. 1 zit boven de stoomcabine en de ander boven de badkuip. Materiaal hiervan nog niet aanwezig. Tevens wilde ik een "Alfoldi Kiwa" staande toiletpot op de begaande vloer, waar diverse scheuren in zitten, laten vervangen. Materiaal nog niet aanwezig. Liefst zelfde model zodat de stenen vloer geen schade oplevert, zodat een en ander er netjes uit blijft zien. Daarnaast heb ik een glazen schuifdeur naar de tuin die niet goed opengaat, waarschijnlijk omdat er een schroef onder zit waardoor deze niet meer makkelijk open en dicht gaat.

Staande toiletpot vervangen

Huidige toiletpot verwijderen en nieuwe plaatsen. Het gaat om een staand model met achtergrondafvoer

Staand toilet vervangen

Het toilet moet vervangen worden, in zijn geheel, voor een nieuwe. Het is een staande toiletpot geen hangende. Ik heb nog geen nieuwe in mijn bezit. Bij Praxis heb ik wel iets gezien maar ik weet niet of dat past. De spoelbak is niet goed meer dus graag op korte termijn.

Nieuwe toiletpot plaatsen

Ik zou graag een nieuwe toiletpot laten plaatsen. Ik wil graag een staande pot hebben.

Toiletpot vervangen

Ik wil mijn oude staande toiletpot met deksel laten vervangen. Ik heb de nieuwe materialen al in huis en hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Toilet en fonteintje vervangen

Mijn oude staande toiletpot is defect. Ik wil deze daarom laten vervangen door een nieuw staand toilet en ook een ander fonteintje laten plaatsen. Ik heb de materialen al gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.