Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Staand toilet vervangen door hangend toilet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: staand toilet vervangen door hangend toilet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: staand toilet vervangen door hangend toilet

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij hebben een toiletruimte van 200 x 100 cm met een staand toilet. We willen het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet. Daarbij moet het leidingwerk worden aangepast. Ook willen we er een verlaagd plafond in met inbouwspots. We ontvangen graag uw offerte, zonder berekening van nieuw tegelwerk.

Staand toilet installeren

Ik wil een bestaand toilet + spoelbak laten verwijderen en een nieuw staand toilet installeren. Inclusief afvoeren van oude materialen. Nieuwe toilet heb ik al besteld.

Gat boren voor een WC afvoer

Ik ga mijn toilet vervangen. Ik heb nu een staand toilet en overweeg een hangend toilet. Daarvoor moet een ander gat geboord worden voor de afvoer. Wat zijn daarvan de kosten?

Toilet en fonteintje vervangen

Mijn oude staande toiletpot is defect. Ik wil deze daarom laten vervangen door een nieuw staand toilet en ook een ander fonteintje laten plaatsen. Ik heb de materialen al gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Vlotter vervangen

Ik heb een staand toilet met waterreservoir. Al enige tijd blijft het water na een spoelbeurt doorlopen, het geluid irriteert mij. Ik denk dat de vlotter vervangen moet worden en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Staand toilet vervangen door zwevend toilet

Vervangen van een staand toilet met stortbak op de eerste verdieping voor een zwevend toilet. Vakman mag alle materialen regelen. Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervan.

Toiletpot plaatsen

Wij willen graag een toiletpot geplaatst hebben. Waarschijnlijk lekt hij en hij is te klein. Het is geen zwevend toilet maar een staand toilet met een onder aansluiting. Wellicht moet opnieuw geboord worden omdat toiletpot wat groter is.

Oude toiletpot, waterreservoir en fonteintje vervangen

Ons oude staande toilet (VO) functioneert niet goed meer en ik wil het gaan vervangen. Ik koop een nieuw staand toilet met waterreservoir en met een bijpassend fonteintje. Ik wil die hier laten plaatsen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Toilet vervangen voor hangend toilet

Staand toilet vervangen voor een hangtoilet. Het oude toilet verwijderen en afvoeren. De uitgang van het toilet is nu in de vloer. Vloer aanhelen en betegelen met grote zwarte tegels van Gamma. Een Geberit spoelsysteem en hangend toilet kan ik zelf aanschaffen, die heb ik al gezien. Wand om het spoelsysteem timmeren en betegelen. Het leidingwerk en de materialen daarvoor dient u te verzorgen.

Toiletpot en reservoir vervangen

Het verwijderen van een oude wc pot (incl. spoelbak) en het plaatsen van een nieuwe wc pot (incl. spoelbak). Het gaat om een staand toilet met een spoelbak erop, met een afvoer aan de achterzijde. Ik heb nog niets aangeschaft.

Partners

Partners van Casius