Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Staand toilet vervangen door hangend toilet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: staand toilet vervangen door hangend toilet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: staand toilet vervangen door hangend toilet

Toilet vervangen

Ik wil graag het toilet vervangen. Ik heb nu een staand toilet en daar wil ik een staand toilet in de plaats voor hebben.

Staand toilet vervangen

Ik wil graag mijn toilet vervangen. Het is een staand toilet. Aanschaf graag in overleg met de vakman.

Verhoogd toilet plaatsen

Een hoger toillet plaatsen is nu een gewone. Allebei staand

Staand toilet laten vervangen door zwevend toilet

Het gaat om het vervangen van een staand toilet naar een (compact) zwevend hoek toilet. De huidige afvoer zit nu in de grond en moet dus omgelegd naar de muur. Er hoeft niet betegeld te worden, alleen het gedeelte van de inbouwreservoir.

Staand toilet vervangen

Het toilet moet vervangen worden, in zijn geheel, voor een nieuwe. Het is een staande toiletpot geen hangende. Ik heb nog geen nieuwe in mijn bezit. Bij Praxis heb ik wel iets gezien maar ik weet niet of dat past. De spoelbak is niet goed meer dus graag op korte termijn.

Closetpot vervangen

Wegens een breuk in de closetpot wil ik deze laten vervangen. Huidige closetpot is standaard (staand- PK pijp kort) afvoer in de muur. Hoogte 40 cm - Diepte 47 cm - Breedte 37 cm Zeer waarschijnlijk is de afstand van de schroeven in de huidige en de nieuwe closetpot niet. Deze zullen zeer waarschijnlijk opnieuw geboord moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor - demonteren closetpot - monteren closetpot - opgave voor oude materialen afvoeren Vervangend model- zie: -toiletpot-smart-wit-achter-onderhtml -keuken-wonen/toilet/wc-potten/aquavive-closetpot-vlakspoel-pkAlvast hartelijk dank voor uw offerte. Met vriendelijke groet, Caroline KOOL

Staand toilet installeren

Wij willen onze staande wc vervangen. Er hoeft niets te worden verlegd. Alleen de staande wc inclusief spoelbak en wc-bril installeren. Wij willen onze tioletruimte verbouwen. Het zal gaan om nieuw tegelwerk, nieuwe vloer, nieuwe wc (waarbij de riolering moet worden verlegd, want het was een staande wc en wij willen nu een zwevende wc)en nieuwe wastafel. Onze ruimte is 125 cm bij 84 cm. Ook willen wij dat er laminaat in de hal wordt neergelegd. De hal is 101 cm bij 110 cm.

Vervangen staand toilet

Graag willen wij ons bestaande staande toilet met afvoer aan de onderkant vervangen voor een nieuw compleet exemplaar. Oude toilet moet verwijderd worden en nieuw staand toilet geplaatst worden.

Staand toilet plaatsen

De klant wil graag een staand toilet laten plaatsen door de vakman. De klant zal deze zelf aanschaffen bij de Gamma.

Toiletpot met reservoir plaatsen

De huidige pot lekt schoon water van onder uit en moet dus vervangen worden. Het gaat om een staand toilet met twee schroeven aan de buitenkant.