Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Split airco unit plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: split airco unit plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: split airco unit plaatsen

Chigo airco buitenunit onderhouden en bijvullen

Ik heb een CHIGO SU-6012 split-unit airconditioning van augustus 2012 die een onderhouds/bijvulbeurt kan gebruiken. De buitenunit hangt aan de buitenmuur op 2 meter hoogte. De split-unit airconditioning lijkt gewoon te werken.

Split airco unit plaatsen

Wat kost het leveren en plaatsen van split unit airco? Buiten unit kan op een plat dak geïnstalleerd worden.

Einhell split unit airco controleren en bijvullen

Onze airco doet het nog wel maar wordt niet koud .

Oude airco verwijderen

Ik wil graag een airco met buitenunit laten verwijderen. LG (type koelinstallatie SPLIT)

Airco opnieuw aansluiten

Het betreft het opnieuw aansluiten van een split airco systeem. De binnen- en buitenunit zijn reeds geplaatst en alleen de leidingen moeten nog aangesloten worden. De leidingen zijn aanwezig, er moeten alleen wat leidingen gebogen worden en aangesloten op de buitenunit. De koelvloeistof zit in buitenunit.

Airco plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen en installeren van een split unit airco 9000 BTU in de slaapkamer.

Airconditioning installeren

Ik wil een 9000 btu split-unit airco laten installeren op de eerste verdieping. Het gaat om een wandmodel. De buitenmuur is goed bereikbaar, de binnenmuur ook. De buitenunit moet op muurdragers worden bevestigd.

Airco controleren en bijvullen

Split unit staat op camping in caravan

Airco plaatsen

Wij willen graag de Tristar vaste airconditioning 'AC5406' aanschaffen en door de vakman laten monteren. De split airco zal gemonteerd moeten worden in de slaapkamer.

Split airco laten demonteren en installeren

Ik wil graag een nu nog in bedrijf zijnde airco laten demonteren (koudemiddel dicht) en op een later tijdstip bij mij thuis laten herinstalleren( (Aansluiten leidingen ,vullen met koudemiddel laten doen) Zelf wil ik de unit plaatsen ,elektra ,leidingen en beide binnen units . We praten dus over het buiten gebruik en weer in gebruik stellen van een airco.

Partners

Partners van Casius