Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Split airco afpersen en vacumeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: split airco afpersen en vacumeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: split airco afpersen en vacumeren

Maiko split unit airco bijvullen en onderhoud

De Split airco geeft foutmelding E5 aan. Omdat de airco al in de woning zat bij aankoop heb ik geen gebruikshandleiding maar begrijp dat het met de koelvloeistof heeft te maken. Daarnaast weet ik niet of in het verleden onderhoud is gepleegd aan de airco. De sticker geeft aan MSW12-7AREN-CEQ en het jaartal 2006. Ik wil graag inzicht of reparatie en onderhoud nog zinvol is.

Een split level airco leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een split level airco kan installeren voor mijn woning. Het gaat om een appartement op de 3e verdieping van het pand. De ruimte die de airco moet kunnen koelen is ongeveer 80 m2.

Een split unit airco plaatsen

Ik zoek een installateur voor het plaatsen van een airco Qlima SC 5248 door een erkend installateur EAN 8713508781150. Het betreft een split unit te plaatsen in de woonkamer op de begane grond. Het buitendeel kan op eigen grond op ca. 1 meter hoogte geplaatst worden.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb voldoende zonnepanelen. vrijstaand huis en ik verwacht daardoor geen geluidsproblemen van een split airco unit. Ik dacht aan een daikin of andere goede airco/warmtepomp ivm lage decibel geluids afgifte. airco functie is heel belangrijk voor ons. onze woonkamer. vloeroppervlak 15 x 5 meter en een lessenaardak met vide in de woonkamer aanwezig, hoogte lopend van 2,5 meter naar 4 meter.

Split level airco

Ik wil graag de split level airco van de Praxis laten monteren en afvallen door een erkende stek installateur. Monteren op eerste verdieping, koud op huis. Wat zijn daar de kosten van?

Airco installatie

Installatie van een duo split airco (of eventueel 2 mono split airco's) waarbij de buiten unit op het balkon geplaatst kan worden en de binnenunits op een 5 meter afstand zitten (boring door houten beplating in kozijn frame).

Tristar split airco installeren

Ik wil een tristar split airco in slaapkamer installeren. Ik ontvang graag een offerte inclusief de airco.

Twee stuks split unit airco laten installeren

Ben op zoek naar een vakman om 2 split unit airco te installeren.

Split airco onderhoud en bijvullen

Split airco onderhoud en bijvullen.

Airco demonteren en monteren op andere locatie

Mijn vader is overleden, en we moeten het huis op korte termijn leeg maken. Nu moet de split airco van de begane grond. Naar mijn woning op de begane grond gemonteerd worden. Wat kost dit?

Partners

Partners van Casius