Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Mechanische ventilatie vervangen

Mijn mechanisch ventilatiesysteem is aan vervanging toe. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen, zo mogelijk voor een WTW unit. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in een slimme thermostaat en de installatie daarvan.

Centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten

ik zoek iemand die de thermostaat van mijn op stadsverwarming aangesloten cv kan leveren en komen vervangen. Ik wil er weer een gewone thermostaat voor in de plaats, dus geen slimme thermostaat.

Vloerverwarming slaat niet aan

Wij hebben onlangs een huis gekocht en moeten binnen 2 maanden melden als iets kapot is. Nu gaat de vloerverwarming beneden niet meer aan en lijkt de slimme thermostaat van slag (geeft soms aan 26,5 terwijl het dan beneden 18 is). We zoeken iemand die dit kan controleren en op papier kan zetten (per wanneer het defect eventueel is) en/of iemand die ons direct kan uitleggen hoe het wel werkt (indien het werkt). Het gaat om een klus in Almere, graag ontvang ik op voorhand offertes wbt de prijs om dit te ontvangen.

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.

Slimme thermostaat aanschaffen en plaatsen

Niet-thermostatische knoppen vervangen door thermostatische/digitale verwarmingsknoppen. Aanschaf en installatie van slimme thermostaat. Evt. geheel nieuwe verwarming afhankelijk van prijsopgave.

Stadsverwarming op slimme thermostaat aansluiten

Ik wil gebruik maken van een slimme thermostaat op de stadsverwarming. We regelen nu de verwarming d.m.v. thermostaatknoppen op de verwarming. Wat zijn de kosten hiervan?

Radiatorkranen vervangen

Ik heb twee radiatoren waar nog een hele oude knop op zit. Ik wil deze graag laten vervangen door een thermostatische kraan om daar en slimme thermostaat van Tado op te zetten. De thermostatische behuizing heb ik inmiddels gekocht (zie foto). Ik kreeg hem echter niet aangesloten op de oude aansluiting. Hier is meer werk/ander koppelstuk voor nodig. Dit zou ik graag door een vakman laten doen.

Thermostaat voor stadsverwarming vervangen incl regelklep, plus twee convectoren

Nodig: Nieuwe klep voor thermostaat in de stadsverwarming Thermostaat (hoeft geen slimme te zijn) Twee radiatoren moeten worden vervangen door convectoren. Leidingen zitten al op hun plek, één radiatiorthermostaat aanwezig, de ander moet nog worden gemonteerd. Convectoren in principe Jaga Strada wand wit, type 10 140 cm lang en 40 cm hoog en type 11 120 lang en 60 hoog (ongeveer), details later vermelden (aansluiting rechts/links etc). Eventueel kan ik radiatoren ook zelf bestellen.

Radiatorkranen vervangen van bedrijfs- en woonpand

We hebben een pand met 8 radiatoren waar nog gewone kranen zijn geplaatst (geen thermostaat kranen maar ouderwetse open/dicht draai kranen). We willen deze laten vervangen door radiator kranen zonder knop zodat we hier slimme thermostaten op kunnen monteren. Hierbij is het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor de grote koppen van knoppen. Op de plekken waar dit mogelijk of nodig is mogen de oude kranen blijven zitten en de nieuwe kranen iets verder in het leidingwerk worden gezet.

Thermostaat op stadsverwarming in Utrecht aansluiten

Ik wil een (slimme) thermostaat op stadsverwarming in woning in Utrecht aansluiten. Graag specificeren in offerte: - aantal werkuren - apparatuur (merk en aantal) - garantieperiode - kosten (inclusief btw) - wanneer zal uitgevoerd worden

Partners

Partners van Casius