Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Thermostaat op stadsverwarming in Utrecht aansluiten

Ik wil een (slimme) thermostaat op stadsverwarming in woning in Utrecht aansluiten. Graag specificeren in offerte: - aantal werkuren - apparatuur (merk en aantal) - garantieperiode - kosten (inclusief btw) - wanneer zal uitgevoerd worden

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Het gaat om het aansluiten van de Honeywell Lyric T6R draadloze slimme thermostaat.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Ik heb stadsverwarming, maar heb geen slimme thermostaat. Ik wil graag een slimme thermostaat laten aansluiten.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Ik wil graag een Nest slimme thermostaat, 3e generatie, laten aansluiten op stadsverwarming van ENECO. Ik weet niet welk type stadsverwarming wij hebben. De bouwjaar van de woning is in ieder geval 2005.

CV-installatie op de stadsverwarming inregelen

Wij willen de verwarming in onze woning opnieuw laten inregelen. Het is stadsverwarming. Het betreft de benedenverdieping (3 radiatoren) en 1e verdieping (3 slaapkamers / 1 badkamer) en (evt.) een slimme thermostaat aansluiten zodat we de verwarming op afstand via app kunnen instellen.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Onze woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Wij willen een slimme thermostaat laten plaatsen in onze woning. We willen de Nest, 3e generatie laten plaatsen. Onze woning beschikt momenteel niet over een thermostaat. Dus naast het leveren en installeren van de slimme thermostaat zal er ook een (Honeywell) 2-wegklep geleverd en gemonteerd moeten worden. Samengevat: leveren en monteren van een 2-wegklep en het leveren en monteren van een slimme thermostaat, Nest, 3e generatie. Wij ontvangen graag een concrete prijsopgave inclusief BTW.

Thermostaat op de stadsverwarming aansluiten

Ik heb stadsverwarming in combinatie met een simpele Danfoss thermostaat (aan/uit of zonnetje/maantje). Ik wil nu graag een "echte" thermostaat aan laten sluiten. Een klokthermostaat of eventueel een slimme thermostaat als dit een significant leger verbruik oplevert. Naast de feitelijke installatie, ik neem aan dat er ook een andere stadsverwarmingsregelaar op het systeem aangesloten moet worden, wil ik ook graag advies over de verschillende opties m.b.t. het type thermostaat en de beste locatie voor een thermostaat. Graag ontvangen wij uw aanbod voor een thermostaat en de kosten ervan, inclusief het installeren.