Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sleuven slijpen in vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sleuven slijpen in vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sleuven slijpen in vloer

Leidingwerk aanleggen

Wij gaan ons huis volledig verbouwen en hebben nodig: - Cv aansluiten op een nieuwe plek - Gasleiding leggen (vloer is eruit) van 10 meter naar de cv - Badkamer voorzien van warm en koud water (9 meter afstand plus naar de verdieping) - Keuken voorzien van warm en koud water (6 meter) - Bijkeuken voorzien van warm en koud water (8 meter) - Nieuwe wc ruimte voorzien van water (3 meter) - 3 verwarmingen boven aansluiten (5, 7 en 10 meter van cv) - Vloerverwarming voor een oppervlak van ongeveer 80 m2 Voorbereidingen zijn gedaan, zoals sleuven slijpen en dergelijken.

Sleuven slijpen in een betonvloer

Ik zoek een vakman die vóór 16 december sleuven kan frezen in een betonnen voer van 16 m² voor de aanleg van vloerverwarming. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Sleuven in beton slijpen

We moeten een afvoer in de betonvloer vrezen over een lengte van 3 meter, rechte lijn, en een stuk om de meterkast van maximaal 2 meter, er moet een afvoer in van 50 mm. Op de beton vloer ligt een tegel cq plavuizen vloer.

Gaten en kleine sleuven in kanaalplaat slijpen

Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen voor de volgende 2 klus in onze nieuwbouwwoning. Klus 1: 8 LED spotjes in onze in het plafond. Het plafond bestaat uit kanaalplaten en is nog onbewerkt, waardoor precies te zien is waar de kanalen zich bevinden. Het boorgat zou 7 cm zijn. Daarnaast is er geen transformator op dit LED systeem, 230V, waardoor we kleine sleufjes zouden willen naar het bestaande lichtpunt. Klus 2. Voor de kookplaat moet een gat, 15 cm, in de muur geboord worden voor de afzuiging.

Plaatsen verwarmingen en aanleg leidingwerk

We bouwen momenteel een slaapkamer op de garage. Hiervoor moet 1 verwarming verplaatst worden, 1 verwarming geplaatst worden en leidingwerk en afvoer gelegd worden voor een wasbak. Slaapkamer 2 (zie tekening): - verwarming verwijderen - sleuven in wand slijpen en later dichten - aanbrengen toevoerleidingen van bestaande aansluiting naar nieuwe, leiding in muur - leveren en monteren 500x1200-11 verwarming inclusief thermostaatkraan en voetventiel Slaapkamer 4: - leidingwerk van ketel in bijkeuken (begane grond) naar boven brengen t.b.v. verwarming - leveren en monteren 500x1050-22 verwarming incl thermostaatkraan en voetventiel - aanbrengen pvc riolering vuilwater t.b.v. wasbak. Deze aansluiten op hemelwaterafvoer voorzijde garage - aanbrengen koud en warmwaterleiding t.b.v