Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slangen van de vloerverwarming doorspoelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

De vloerverwarming heeft 4 groepen. Één groep wordt niet warm. de andere drie groepen zijn nieuw.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Vloerverwarming is nu 25 jaar oud. Betreft 6 groepen. Zijn dunne slangetjes. Merk dat het even duurt voordat het in de woonkamer warm wordt.

Vervangen verdeler 1 groeps vloerverwarming

De verdeler in de kelder (niet kruipruimte) is verrot en moet vervangen worden. Het betreft nu een 1 groeps. Moet denk ik minstens een 3-groeps worden. De pomp is denk ik goed maar ik weet niet hoe goed dit her te gebruiken is. Werkzaamheden zijn dus: afkoppelen slangen, vervangen verdeler (legen en vullen verwarming), terug koppelen slangen, testen en ontluchten. Verdeler en materiaal door u te leveren.

Vloerverwarming verdeler vervangen

De verdeler van de vloerverwarming moet vervangen worden. Er zitten 6 slangen en het is natte vloerverwarming. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming slangen leggen en verdelers plaatsen 450 m2

Ik heb een nieuwbouw project en wil over 3 verdiepingen in totaal 450 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om het leggen en leveren van de slangen en de verdelers. Ondergrond is beton waar later een cementdekvloer op moet komen

Verdeler van de vloerverwarming vervangen

De verdeler van de vloerverwarming moet voor het volgende stook seizoen vervangen worden. De huidige heeft een klein lekje waardoor er roest vorming is ontstaan. De klus houd dus in de huidige unit (2x5 slangen) (incl. pomp) verwijderen en een nieuwe verdeler hangen, slangen aansluiten en testen.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Beoordelen vloerverwarming en zo nodig spoelen met hoge druk

Er zijn 2 groepen van elk 6 blauwe slangen van het merk WTH. In het voorste deel van het appartement staan de kranen wel open strook is zichtbaar en de kranen voelen warm aan), er is warmteafgifte maar de vloer blijft koud. In het achterste deel lijkt alles naar behoren te functioneren, maar afhankelijk van de kosten zouden deze slangen ook gespoeld kunnen worden. We zitten nu in een frisse straks in een koude woonkamer. dus enige urgentie is wel geboden.

Beoordelen vloerverwarming en zo nodig spoelen met hoge druk

Na verbouwing badkamer stroomt vloerverwarming in de badkamer onvoldoende door. 'Oude' slangen zijn na loshalen uit afdekvloer in andere vorm teruggelegd. Bij terugleggen slangen zijn geen knikken o.i.d. geconstateerd. Slangen zijn niet los geweest, omdat deze nog via andere ruimtes naar de verdeler toelopen. Betreft doorzichtige slangen. Nu blijkt na de eerste dagen stoken dat de vloer niet echt warm wordt. Na loshalen slangen bij de verdeler is hierop de tuinslang aangesloten. De leiding loopt wel door, maar geeft erg weinig water. Mogelijk is toch iets van vuil losgekomen en opgehoopt, of toch intern de slang iets beschadigd. Voordat ik 'grote' maatregelen ga treffen, wil ik zekerheid dat er niets meer aan de huidige situatie te doen is.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

In mijn huis op de begane grond (huiskamer, keuken en hal) maken we gebruik van vloerverwarming, de verdeler is van het merk Albrand met 6 circuits. De vloerverwarming is 15 jaar oud en ik heb het idee dat het rendement minder is geworden. De verdeler is in de gangkast geplaatst en goed toegankelijk. Ik zou graag een indicatie offerte ontvangen voor het reinigen van de vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius