Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuimbeton en vloerverwarming in woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuimbeton en vloerverwarming in woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuimbeton en vloerverwarming in woonkamer

Schuimbeton en vloerverwarming in woonkamer

Ik wil graag schuimbeton in de woonkamer laten aanbrengen incl vloerverwarming. Het betreft een jaren 30 woning, de vloer is 45 m2 de ruimte is 22,5 m3

Warmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik heb een jaar geleden een huis gekocht dat het afgelopen jaar flink verbouwd is. Het is is nu volledig geïsoleerd : De houten vloer+ kruipruimte is vervangen door 50 cm schuimbeton met daarop vloerverwarming. De gasketel is pas 3 jaar oud maar ik ben deze winter geconfronteerd met stookkosten a 400 € per maand! Ik heb al zonnepanelen op het dak van mijn huis dus op jaarbasis kost elektriciteit mij niets. Gezien de stookkosten en de wetgeving op termijn, wil ik nu al van het gas af. Ik wil graag een warmtepomp met verticaal systeem. Daarnaast zou ik mogelijk uitbreiding van de zonnepanelen willen op het dak van mijn garage : 5 x 4 meter beschikbaar. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? : koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw.

Schuimbeton en vloerverwarming plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van schuimbeton en daarna het laten plaatsen van vloerverwarming als hoofd verwarming in de woonkamer. De ruimte is 7.50 meter lang bij 5.20 meter breed.

Aanleggen vloerverwarming

Het gaat om bestaande keukenvloer waarin we vloerverwarming willen aanleggen. Het beton moet worden uitgefreesd en een groot gedeelte nat systeem dient op schuimbeton te worden gelegd ( ongeveer 32 m2). Graag een offerte voor het frezen, leggen van de vloerverwarming en afwerken met een dekvloer.

Vloerverwarming en een dekvloer leggen

Het gaat om een woonkamer van 50 m2 waarin we vloerverwarming in de vorm van matten wensen. De fundering wordt deze zomer gedaan dus er ligt straks een schuimbeton vloer waarop de vloerverwarming komt te liggen. We kunnen zelf voorbereidend werk doen en meehelpen. Graag daarna de vloer afwerken met een zandcement dekvloer dekvloer. Ik hoor graag wat de kosten en mogelijkheden zijn.

CV-leidingen vervangen in de kruipruimte

Wij gaan de houtenvloer in de woonkamer verwijderen. Na het verwijderen van de houtenvloer kunnen de (dubbelwandige) verwarmingsbuizen worden vervangen. De 2 radiatoren in de woonkamer komen te vervallen maar de doorvoeren naar boven blijven intact. De verwarmingsbuizen die momenteel in de kruipruimte dienen goed te zijn omdat de kruipruimte geïsoleerd wordt met schuimbeton. De 2 radiatoren komen te vervallen omdat Op het schuimbeton vloerverwarming als hoofdverwarming wordt aangebracht. In de bijlage is een tekening van de huidige situatie toegevoegd.

Schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag de begane grond van mijn woning laten voorzien van schuimbeton, vloerverwarming en een dekvloer. De oppervlakte is 40 m2 en ongeveer 35 cm diep. Het gaat om 3 aansluitende ruimtes.

Schuimbeton inclusief vloerverwarming aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het storten van schuimbeton en het aanleggen van vloerverwarming in ons huis. Dit zou in 2 stappen moeten gebeuren: eerst moet de badkamer van 4 x 3 meter gedaan worden en op een later moment de woonkamer van 6 x 7 meter en de keuken van 3 x 4 meter. Dit in verband met de werkzaamheden aan ons huis.

Vloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil 35 m2 nieuwe schuimbeton met betonnen afwerkvloer en daarin vloerverwarming. Er ligt nu een houten vloer in, die ik wil vervangen, de houten vloer verwijder ik zelf. Kruipruimte onder het huis aanwezig. Huis uit de jaren '70, deel van het huis heeft wel betonnen vloeren (keuken en hal).