Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schouw openbreken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schouw openbreken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schouw openbreken

Schouw openbreken

Wij hebben een schouw in de hoek van de kamer. Deze is dichtgezet. Wij willen weten of het mogelijk is deze muur weg te breken en er dan een elektrische haard in te zetten.

Schouw openbreken en houtkachel aansluiten op bestaand gemetseld rookkanaal

Wij willen graag de schouw doorbreken (zitten bakstenen in) om zo uiteindelijk daar een houtkachel in te kunnen zetten. De zij- en achterkanten zullen daarna gestuct moeten worden. De binnenkant is ongeveer 1 vierkante meter. Ik weet niet of het een draagconstructie is.

Schouw openbreken en haard en aansluiten op bestaand rookkanaal

Op dit moment hebben wij 2 schouwen aan weerszijden van een muur. Aan 1 zijde zit een werkende open haard met rook kanaal et cetera. Aan de andere kant, zit alleen een tussenmuur tussen, is de schouw dichtgemetseld. Deze schouw zou ik graag open laten breken en een vergelijkbare open haard willen plaatsen. Er is een foto beschikbaar.

Openhaard laten maken

Open haard laten maken. Schouw is aanwezig, muur openbreken, haard plaatsen. Schoorsteen is aanwezig, diameter zou voldoende moeten zijn (beneden buren hebben ook hout haard), rookkanaal controleren, eventueel aanpassen?