Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen verwijderen

Asbest pijp van oude schoorsteen verwijderen

Op onze eerste verdieping zit er nog een muur van de oude schoorsteen die al is verwijderd. Volgens vaklui die het dak hebben vervangen, zat er asbest in de schoorsteen(pijp). Wij willen graag deze muur incl de pijp laten verwijderen. Deze muur is dus in 1 slaapkamer te zien en het gaat om ongeveer een m2 van 2.4 x 0.5 m en een dikte van 20-30cm?

Schoorsteen verwijderen

Ik wil mijn schoorsteen laten verwijderen tot op het dak. Ongeveer 5 tot 6 m lang en 70cm breed. Het gat mag of dicht, of dat stukje mag blijven bestaan. Het begint op de begane verdieping tot het dak op de 2e verdieping.

Gaskachels verwijderen en leidingen afsluiten

Er moeten drie gaskachels uit huis worden verwijderd en waar nodig leidingen worden afgesloten. Rookkanalen hoeven niet te worden gedicht, de gaten naar de schoorsteen wel.

Muur, gashaard en schoorsteen verwijderen

De gashaard in mijn woonkamer moet worden verwijderd, de gashaard zit in een muur welke niet hetzelfde is als de muur in mijn hal. Dit betreft een dubbele muur en deze moet ook worden verwijderd, de muur is opgebouwd uit bakstenen. Ook moet het hele rookkanaal (schoorsteen) tot aan het dak worden verwijderd.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Wij gebruiken de open haard niet, maar willen het rookkanaal niet gelijk verwijderen. Graag offerte voor afsluiten en waterdicht maken van bovenkant schoorsteen, zodat we geen last meer hebben van tocht.

Schouw en evt. schoorsteen verwijderen

We hebben een rijtjeshuis dat gebouwd is in 2002. Bij deze woning is later of tijdens de bouw een schouw gebouwd, deze komt uit via de bg naar de 1ste verd. door naar de zolder. De zolder is voorzien van een vliering. We willen nu graag een offerte voor het verwijderen van de schouw uit het hele huis. De schoorsteen wordt elk jaar schoon geveegd door specialisten.

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Ook noodzakelijk: het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) netjes afsluiten (dus zonder teloorgang van de muur). Er hoeft geen schouw te worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de muur. Kachel zelf etc. svp wegbrengen naar de schroot.

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel in de woonkamer die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Indien mogelijk ook het gat in de geïsoleerde buitenmuur (water- en luchtdicht) afsluiten. Er hoeft geen schouw te worden weggehaald, het is een vrijstaand kacheltje met de schoorsteen direct naar buiten in de muur. Bij voorkeur voor 19 december.

Schoorsteen verwijderen dak en zolder

Het betreft het verwijderen van de schoorsteen van het dak en zolder. De schoorsteen is 1 bij 2 meter. Graag ook afvoeren. Binnen welk termijn kan dit uitgevoerd worden?

Schoorsteen verwijderen en dak aanhelen

Het gaat om de schoorsteen verwijderen en het dak aanhelen. Het betreft een schoorsteen op de uiterste hoek van een hoekhuis. Er is aan de zijgevel weinig plaats voor een steiger in verband met een bestaande schuur. Graag alles ook afvoeren.

Partners

Partners van Casius