Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen met glijmortel behandelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen met glijmortel behandelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen met glijmortel behandelen

Schoorsteen met asbest renoveren

Graag een voorstel voor renovatie van 8-9 m asbesthoudend schoorsteen-rookkanaal open haard (voor houtstook) uit een jaren '70 middenwoning. Kan nu niet worden gebruikt en wordt niet geveegd. Renovatie mogelijkheden door middel van glijmortel of flexibele buis? Graag te bespreken.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Voor onze schoorsteen waar misschien asbest in zit zijn wij op zoek naar een prijsindicatie om dit op te lossen. Dit zou kunnen d.m.v. een glijmortel of dubbelwandige PVC-buis. De schoorsteen is ongeveer 8 meter hoog en heeft een diameter van zo’n 25 cm. Het betreft een rijtjeswoning, welk goed bereikbaar is.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Ik heb 2 open haarden. In één van de 2 rookkanalen zit asbest. We schatten tussen de 3,5 en 7 meter. De betreffende schoorsteen is bereikbaar via betonnen luikjes op zolder.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Graag hoor ik wat de kosten zijn om ons rookkanaal te renoveren aan de hand van glijmortel. De haard begint op de begane grond en gaat 3 verdiepingen omhoog.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

De schoorsteen aan de binnenzijde behandelen met glijmortel. De lengte is 10 meter, vierkant 0,30 meter plusminus.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Mijn gemetselde schoorsteen lekt rook (stank). Aangezien de open haard (hout) nogal groot is, wil ik niet naar een kleinere diameter, dus liever geen nieuw rookkanaal. De schoorsteen is zo'n 7.5 meter hoog met een gat van 20 x 20 centimeter. De schoorsteen is inpandig tot de dakgoot en staat verder vrij. Ik wil graag weten met welke kosten ik rekening moet houden om de schoorsteen weer lekdicht te krijgen, en of u garantie op het uitgevoerde werk geeft.

Glijmortel in de schoorsteen aanbrengen

Ik huur een jaren-30 twee-onder-een-kapwoning via een verhuurmakelaar. In de woning is een ingebouwde openhaard en ik wilde onlangs de schoorsteen laten vegen. De schoorsteenveger vertelde mij dat de schoorsteen asbest bevat en daarom wilde hij deze niet vegen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van glijmortel in de schoorsteen. Een andere oplossing kan het aanbrengen van een rvs buis zijn. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarvoor uw advies en prijsopgave.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

De schoorsteen van de woning is van asbest en mag nu niet meer geveegd worden. De schoorsteenveger gaf aan dat dit wel weer kon wanneer de schoorsteen behandeld is met glijmortel. Graag ontvang ik voor deze werkzaamheden een indicatie.

Glijmortel aanbrengen

Wij hebben een Franklin haard waar een aantal weken geleden in een schoorsteenbrand is geweest. Hierdoor zal de binnenkant van de schoorsteen vernieuwd moeten worden.