Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rookkanaal voor de houtkachel aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Houtkachel plaatsen

Wij willen een houtkachel Narvik in onze serre plaatsen. In de keuken ernaast staat een houtkachel waardoor er dmv een ijzeren zwarte pijp een rookkanaal bestaat. Echter met deze nieuwe Narvik moet een t-stuk tussen gezet worden dat door de muur heen (in schuine vorm omhoog ? )op de bestaande pijp aan moet sluiten. Graag szm contact

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Ik overweeg om een houtkachel aan te schaffen bij Gamma en die hier in onze huurwoning te laten plaatsen inclusief het benodigde rookkanaal. Het is een tussenwoning met houten plafonds. Ik wil de situatie hier graag even bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Ik wil een prijsindicatie ontvangen voor alle kosten die er zijn voor het plaatsen van een houtkachel en het aanleggen van een rookkanaal door betonnen plafonds.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen in een recreatiewoning

Wij hebben een gelijkvloerse recreatiewoning uit de jaren '60 met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen daar een houtkachel plaatsen en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een rookkanaal kan aanleggen en de kachel kan aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

RVS buis in een bestaand rookkanaal plaatsen en kachel aansluiten

Wij hebben een Bekkasinen houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op een bestaand gemetseld rookkanaal. Er moet daarvoor een flexibele rvs buis van 150 mm en maximaal 4,5 meter lang worden geplaatst en aangesloten op de kachel met een aansluiting van 120 mm. Verder is er een rvs trekkap nodig, een koppelstuk, nisbus, rozet voor op het plafond, muurbeugels, verloop van 125 naar 150 mm, en aansluitingen op de kachel (blauw gegloeid of dik staal) welke niet recht onder het gat in het betonnen plafond staan, maar circa 90 cm daarvandaan. Graag laat ik alles netjes afwerken. Het kanaal moet eventueel nog geveegd worden. Het gat van 170 mm diameter in het betonnen plafond ter hoogte van het rookkanaal is inmiddels gemaakt. Ik wil hiervoor graag uw offerte ontvangen.

Inzet houtkachel plaatsen

Wij hebben een inzet houtkachel gekocht, maar hebben nog geen schouw, tot aan het plafond. Wel zit er een schacht, geïnspecteerd. Er moet dus een schouw komen plus rookkanaal geïsoleerd. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Gaskachel verwijderen en houtkachel installeren

In een woning uit 1950 staat nu een gaskachel die ik graag weg wil laten halen (afkoppelen en verwijderen) en die ik wil vervangen door een houtkachel. Ook wil ik dan een schouw hieromheen. Het is nodig om de schoorsteen en afvoer te controleren of deze geschikt is voor een houtkachel en/of deze aan te passen hiervoor. De gaskachel is drie jaar niet gebruikt. Mogelijk zit er asbest in het rookkanaal of de schouw, dat zal onderzocht worden. Ik heb net de sleutel van de woning en zou graag op zeer korte termijn dit willen laten realiseren.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Bestaande situatie: Gemetseld rookkanaal uit 1926, met schouw. Laatste jaren gebruikt als kanaal voor gashaard. Zit nu enkele pijp diameter 105 mm. Lengte kanaal plusminus 10 meter. Gewenste situatie: Graag zou ik het kanaal aanpassen zodat er een (kleine) houtkachel gebruikt worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval neemt de klant zelf onder handen.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die in onze woning een houtkachel kan installeren met een compleet rookkanaal tot op het dak. Alle materialen zijn hier aanwezig. Er zijn ook al openingen in 2 plafonds. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Livin'flame houtkachel Lund zwart plaatsen inclusief afvoerkanaal

Wij willen in onze recreatiewoning een houtkachel laten plaatsen en een dubbelwandig rookkanaal laten aanleggen. We hebben hiervoor de houtkachel Livin'flame Lund, zwart, gekocht. We hebben nog geen andere materialen. De recreatiewoning heeft een flauw dak van minder dan 45 graden met dakleer. Ik laag graag dubbelwandige pijpen meebrengen, een rookkap, plafondplaat, dakplaat etc. Er is een ruime dakdoorvoer met extra brandwerende isolatie gewenst. Een hittebestendige vloerplaat kan in overleg worden geleverd. De lengte tot het dak is ongeveer 200 cm, boven het dak ongeveer 150 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. We kunnen een afspraak inplannen, zodat u het werk hier goed kunt inmeten.

Partners

Partners van Casius