Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rookkanaal en houtkachel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rookkanaal en houtkachel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rookkanaal en houtkachel plaatsen

Rookkanaal aanleggen en houtkachel plaatsen

Wij willen graag kijken of het in ons huis mogelijk is om een houtkachel te plaatsen een een rookkanaal aan te leggen. Het gaat om een huis met 2 verdiepingen (3 woonlagen), waarvan de fundering beton is. Wel is er een open trapgat van de begane grond naar de tweede verdieping, dus onze voorkeur zou uit gaan naar een rookkanaal dat door dit trapgat heen loopt. Graag ontvangen wij ook een overzicht van de kosten die hieraan verbonden zouden zijn.

Aanleggen rookkanaal aansluiten houtkachel

We hebben een gashaard met afvoer via een schoorsteen aan de buitenzijde van het huis. Deze willen we vervangen door een houtkachel. Daarvoor dient de rookgasafvoer vervangen te worden. Voor het plaatsen van een nieuw kanaal in de huidige schoorsteen willen we graag offertes ontvangen.

Houtkachel in combinatie met geiser laten werken

Ik zoek een specialist die een houtkachel en geiser in combinatie met elkaar kan laten werken. De kachel is aanwezig in de woning, maar moeten vervangen worden. Verder een nieuwe geiser. Het oude rookkanaal en CV-ketel zijn nog goed. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Inspectie openen dichtgemetseld rookkanaal

Wij hebben een houtkachel op het oog, maar nog niet besteld. Wij willen die in onze woonkamer aansluiten op de plaats waar vroeger een aansluiting was. Het rookkanaal is nu dichtgemetseld. Wij willen dit graag laten openmaken en inspecteren. Het is echter onduidelijk of er een haard- of gaskachel heeft gezeten. Daarna moet de houtkachel worden aangesloten. Mogelijk een inbouwhaard met mooi stucwerk. Graag ontvangen wij een prijsindicatie van de kosten. Vooralsnog ALLEEN een offerte voor de inspectie van het rookkanaal om te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Houtkachel verwijderen

Wij hebben een houtkachel in onze woonkamer staan, die wij er uit willen hebben, het is een los staande houtkachel met een rookkanaal die via de 1e en 2e verdieping naar het dak lopen. dit kan evt. blijven zitten als dit teveel kosten met zich mee gaat brengen. doordat het rookkanaal verwijderd word zal er een gat in het plafond achter blijven, deze willen wij ook netjes opgeknapt hebben, ideeën hiervoor zijn welkom.

Houtkachel aansluiten op een te vervangen openhaard rookkanaal

In mijn huis zit een gemetselde, vrijstaande schoorsteen, waarin een open haard zit verwerkt. Bovenin die haard zit een vierkante smoorklep van ca. 15 x 15 cm. Ik wil die haard er zelf uit slopen. Hoger op de schoorsteen moet echter een ronde aansluiting komen, waar ik een vrijstaande houtkachel op kan aansluiten. De haard en de schoorsteenmantel kan ik zelf weg halen en ik maak hem ook zelf dicht. Het schoon metselwerk wordt nog gestuct. Het gaat uiteindelijk dus op het verleggen van het rookkanaal, naar de voorzijde van de schoorsteen.

Houtkachel verwijderen en rookkanaal dichtmaken

Ik wil een houtkachel en rookkanaal laten verwijderen en het gat netjes dicht laten maken. Het rookkanaal loopt via het plafond naar buiten.

Verlengen van een rookkanaal

Over een kleine maand wordt bij mij een derde verdieping op mijn platte dak gezet. Daarvoor moeten drie rookkanalen worden verhoogd: een van mijzelf (houtkachel), twee van de buren (één van open haard) en één van een gaskachel - ook op een plat dak). Graag ontvang ik hier een offerte voor of maak ik een afspraak zodat een passende offerte gemaakt kan worden.

Rookkanaal houtkachel aanleggen

Ik zou graag een rookkanaal voor een houtkachel willen laten aanbrengen. Het betreft op de locatie hoek woonkamer, bij begin keuken (zie plattegrond als bijlage). Wat zullen hier de kosten van bedragen?

Rookkanaal houtkachel aanleggen

We hebben een houtkachel gekregen. Het huis heeft geen goede schoorsteen (meer) Daarom willen we graag een nieuwe rookgasafvoer aanleggen. Huis heeft alleen maar houten vloeren De hele route van het kanaal is vrij toegankelijk. Een nieuwe dakdoorvoer, door een schuin pannendak. Foto van de kachel is bijgevoegd ( te plaatsen zonder schuine stalen afdekking)

Partners

Partners van Casius