Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rookgasafvoer pelletkachel QLIMA? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rookgasafvoer pelletkachel QLIMA. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rookgasafvoer pelletkachel QLIMA

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

Ik wil een pelletkachel in mijn huis plaatsen, ik heb geen schoorsteen meer in mijn huis. Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om een rookgasafvoer voor een pelletkachel te maken en wat de kosten zullen zijn. Ik heb een schuin hellend dak en twee tussen vloeren. Het betreft een twee onder een kap huis. Ik heb geen bestaand kanaal en weet ook niet hoe lang deze moet zijn of waar deze geplaatst moet worden.

Rookgasafvoer pelletkachel QLIMA

Installatie van rookgasafvoer voor QLIMA VIOLA 85S pelletkachel inclusief materiaal. Gat boren op 2-2,5 meter hoogte door blinde bakstenen muur, kachel op plek zetten begane grond, aansluiten en proefdraaien, papieren voor subsidieaanvraag aanleveren.

Plaatsen pelletkachel

Pelletkachel plaatsen en rookgasafvoer maken in plat dak van een aanbouw.

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel plaatsen en rookgasafvoer installeren op plaats waar nu een houtkachel staat. (zie bijgevoegde foto's). Kachelpijp gaat door plafond naar plat dak. Het rookkanaal zit er al in vanwege een huidige houtkachel. Aantal meters van het kanaal is ongeveer 1.80.

Pelletkachel aansluiten

De pelletkachel voorzien van rookgasafvoer: door de woonkamer naar de garage toe en vervolgens daar door het dak naar buiten toe. De nokhoogte van de garage is 2.60 meter.

Rookgasafvoer voor pelletkachel aanleggen

Ik wil de afvoerpijp van de pelletkachel door een bestaande pijp van de voormalige openhaard naar buiten boven de nok van het puntdak laten plaatsen. De aan te leggen pijp loopt in een aantal bochten naar boven door het dak. De lengte van de pijp is ongeveer 7 meter.

Installatie van een pelletkachel

Wij hebben een pelletkachel gekocht die over een week of 3 binnen komt en willen deze graag helemaal geïnstalleerd hebben [vanuit de verpakking], dus daar komt nog allerlei materiaal bij zoals pijpen enzo. Wij willen het rookkanaal door de buitenmuur, wij dachten net onder het plafond op de begane grond op ongeveer 2.5 meter. Het betreft een Cadel Doge Air plus. Een Nederlandse handleiding is aanwezig. De rookgasafvoer is 80 mm. En de inlaat verbrandingslucht is 60 mm. Kunt u hier voor ons een offerte voor maken? Ik heb wat foto's van de buitenmuur meegestuurd, de zwarte pijl geeft ongeveer aan waar het gat naar buiten komt.

Rookgasafvoer voor pelletkachel installeren

Ik wil graag een offerte voor een rookgasafvoer voor een pelletkachel mét installatie en zónder installatie. Het gaat om 2.50 meter zwarte pijp 80 mm, 1 bocht, 1 T-stuk met schroefdop, 1 muur doorvoer 130 mm, 2 beugels 80 mm. Ik heb bij Praxis de pelletkachel gekocht. Het gat wil ik eventueel zelf wel boren?

Rookgasafvoer voor een pelletkachel maken

Ik heb een pelletkachel aangeschaft die aangesloten moet worden. 2x gaten door de buitenmuur en dan afvoer in aluminiumkleurig buis naar de schoorsteen. De woning heeft 3 woonlagen (ongeveer 10-11 meter hoog).

Rookgasafvoer aanleggen voor een pelletkachel

Ik wil graag een rookgas afvoer voor mijn pelletkachel aangelegd hebben. De afvoer moet door het plafond van hout en gipsplaat en daarna door het schuine dak. De afstand van de vloer tot het plafond is 2.5 meter en boven naar het dak 3 meter omhoog en 1.5 meter naar rechts. Het dak is veilig en eenvoudig bereikbaar via een plat dak en de dakkapel. Ik heb een t-stuk voor de kachel en 4 x 1000 mm pijp mat zwart 80 mm aangeschaft.