Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Binnen onze VVE lopen we tegen het feit aan dat bewoners hun VR ketel moeten vervangen voor een HR-ketel. Omdat onze woningen zijn aangesloten op een CLV-systeem betekent dit echter ook dat we de rookgasafvoer moeten aanpassen. Er zijn echter ook nog bewoners die hun VR-ketel voorlopig blijven gebruiken. In de schacht waar de collectieve afvoer zich bevindt is genoeg ruimte om over te gaan op individuele afvoerkanalen. Het gaat om 4 appartementen per schacht en het dak is bereikbaar via een dakluik. We zouden graag een globale prijsopgave ontvangen van de kosten per woning. Op dit moment ervaart 1 bewoner de problemen en moet dus sowieso dit geval opgelost worden, al dan niet gelijktijdig met de betreffende boven- en onderburen. Daarnaast moet dit op termijn binnen de hele VVE worden aangepakt, wat uiteindelijk neerkomt op zo'n 60 woningen. Als bijlage stuur ik 2 foto's plus het inspectierapport van de bestaande CLV mee, mocht dat handig zijn.

Rookgasafvoer CV verlengen

Graag zou ik voor ons appartementencomplex in Zuid-Oost een offerte ontvangen voor het plaatsen van een tweetal verlengingen voor de afvoer van onze cv ketels. De afvoer van de rookgassen van onze 7 adressen vindt momenteel plaats via de achtergevels van de appartementen. Nabij het balkon en slaapkamerraam. Deze willen wij graag op rekening van de VVE laten verleggen naar het dak, boven de derde verdieping. PVC-pijp is misschien de beste optie want aan de overkant hebben ze dit ook. Wellicht lastig bereikbaar. Misschien via ieders balkon. Even over nadenken.

Rookgaskanalen aanpassen in appartementen

Voor een appartementencomplex met 17 bewoners dient de rookgasafvoer gecontroleerd en daar waar nodig vervangen te worden. Iedereen is over op HR ketels. Voor 4 bewoners is de rookgasafvoer al vervangen. Graag advies en offerte.

Rookgasafvoer voor meerdere ketels vervangen

Ik heb nog een vr-ketel, Junker Eurostar, en die moet vervangen worden door een hr-ketel. De rookgasafvoer moet daarvoor vervangen worden. Ik woon in een pand waarin 3 appartementen zijn. Alle 3 hebben ze nog de oude vr/ketels. De rookgasafvoer voor alle 3 de appartementen moet dus in één keer vervangen worden. Ik neem aan dat het één kanaal is.

Rookgasafvoer vervangen

Wij willen onze rookgasafvoeren van ons appartementencomplex vervangen voor het plaatsen van HR CV ketels en open haarden. We willen graag een offerte voor het vervangen van alle buizen van het gehele complex, dit gaat om 8 appartementen. Per appartement is ongeveer 110 m2. Op de begane grond zijn er 5 appartementen, daarboven zijn 3 appartementen.

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Binnen een VVE zijn bij installatie van HR ketels wel en niet aanpassingen gedaan aan de rookgasafvoer. Ook zijn er nog VR ketels. Iedere ketel heeft een eigen rookgaskanaal. Toegang tot het dak is alleen mogelijk met steiger of hoogwerker. Wij willen een globale offerte per rookgaskanaal voor aanpassing aan HR ketels, en ook preventief voor kanalen van VR ketels. De bakken op het dak rondom de afvoerkanalen moeten mogelijk ook vervangen worden. Ook daarvoor graag een globale offerte per bak.

CV-ketels vervangen

We willen op twee adressen de CV-ketel vervangen. 1. voor een appartement in Amsterdam, in de Jordaan. Een verdieping, , totaal vloeroppervlak 70 m2, inhoud ± 225 m3. Twee slaapkamers, woonkamer en badkamer. In totaal 7 radiatoren. De ketel hangt in ruime berging. De rookgasafvoer gaat door het plafond met na ±70 cm een hoek van 90 graden. 2. Vakantiewoning op park Mooyeveld, Egmond-binnen Twee verdiepingen, totaal vloeroppervlak 65 m2, inhoud ± 175 m3. De begane grond heeft vloerverwarming, ± 35 m2. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van 6 m2 en 1 slaapkamer van 12 m2 en per kamer een radiator. De ketel hangt in schuurtje, tegen de woning aan. De rookgasafvoer gaat door het dak. We willen hier een op afstand bedienbare thermostaat. In het bijgevoegde document treft u foto's aan.

Rookgaskanalen aanpassen in appartementen

Vervangen van de afvoer van de rookgasinstallatie door een rookgasafvoer geschikt voor HR ketels. Nu hangen er VR ketels maar een aantal zullen vervangen worden door HR ketels. Het betreft een appartementengebouw van 5 etages, 13 kanalen in totaal.

Onze oude CV-installatie moet vervangen ...

Onze oude CV-installatie moet vervangen worden. De ketel staat op zolder. Er is daar genoeg ruimte voor zowel een ruim formaat ketel als de werkzaamheden. Er is zowel rookgasafvoer als zuurstofaanvoer via het dak aanwezig. Deze leek bij eerdere inspectie niet vervangen te hoeven worden. Ook het overdrukvat is nog in goede staat. Uit eigen onderzoek komen voor mij 2 ketels naar voren: - Itho Kli-max2 HR24 CW4 - Remeha Avanta 28C VW4 Graag zou ik deze, of iig 1 ervan, in uw offerte naar voren zien komen.

Vervanging van een 15 jaar oude cv-ketel ...

Vervanging van een 15 jaar oude cv-ketel plus indirect gestookte boiler door een nieuwe HR Combi-ketel. * Bijv. Nefit ecomline excelent HRC-22 of smartline HRC-24/cw4. * Graag advies over geschiktheid van deze of andere ketels * Het gaat om een eengezins hoekwoning, inhoud ca 400 kuub met dubbel glas en spouwmuurisolatie * De hele installatie dient vervangen te worden, incl. expansievat etc. * Tevens vervangen kamerthermostaat door een klokthermostaat. * Afvoer naar riolering is aanwezig bij de ketel. * Rookgasafvoer kan zeer waarschijnlijk door de schoorsteen, dit blijkt uit de installatie bij identieke woningen in de directe omgeving. * Verleggen van enkele leidingen rond de cv-ketel.