Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rookgasafvoer aan laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rookgasafvoer aan laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rookgasafvoer aan laten leggen

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Het betreft een houtkachel plaatsen in een overkapte (plat dak) buiten veranda. Heeft een houten vloer. Hier kan ik betontegels leggen als fundering voor de kachel. Afvoer voor rookgas aanleggen door plat dak (voorkeur)of door achterwand. Plat dak is bekleed met een kunststof dakbedekking (licht grijs). Vanaf de vloer tot aan het dak is ongeveer 2,60 meter.

Rookgasafvoer voor pelletkachel aanleggen

Ik wil de afvoerpijp van de pelletkachel door een bestaande pijp van de voormalige openhaard naar buiten boven de nok van het puntdak laten plaatsen. De aan te leggen pijp loopt in een aantal bochten naar boven door het dak. De lengte van de pijp is ongeveer 7 meter.

Complete CV installate installeren

Een CW4 ketel, bij voorkeur de Atag A244C, leveren en installeren. Ook radiatoren ophangen. Het gaat om de badkamer, keuken, woonkamer 26 m2 en 3 kleine slaapkamers. De gasleiding ligt op een meter afstand van waar de ketel moet komen, in de badkamer. De doorgang voor de rookgasafvoer in de gevel maak ik zelf. Op de slaapkamers komen nog dakkapellen, dus daar is voorlopig alleen de leidingen leggen voldoende. De radiatoren moeten over de breedte van de dakkapellen geplaatst worden. Graag uw aanbod voor deze klus.

Rookgasafvoer laten maken

Er staat een schoorsteen op het dak waar een rookkanaal in zit. Op het dak zit wel al een afvoer, maar door de andere twee verdiepingen zit nog geen doorvoer. We hebben betonnen verdiepingsvloeren. Ik wil graag een volledige rookgasafvoer aan laten leggen.

Rookgasafvoer aan laten leggen

Ik wil graag een rookgasafvoer aan laten leggen: - Het boren van een gat in een betonnen binnenblad + buitenblad binnen. - Plaatsen van kachelpijp binnen, ongeveer 150 cm + bocht 90 graden. - Rookafvoer buiten, hoogte van doorvoer door de muur tot ongeveer 70 cm boven het platte dak is 620 cm. - Plaatsen in een bocht van 90 graden, buiten bij de doorvoer door de muur. - Aanbrengen van een rookkanaal naar buiten. Afstand van gat in de muur tot bovenkant dak is ongeveer 660 cm. - Sparing uitzagen in neus van betonnen dakrand.

Houtkachel tijdelijk verwijderen en weer terugplaatsen

Vanwege het leggen van een nieuwe parketvloer op 16 september moet onze houtkachel verwijderd en daarna teruggeplaatst worden. Op de kachel staat nu een rookgasafvoer van 15 centimeter doorsnee welke bij het plafond overgaat in een dubbel geïsoleerd rookgaskanaal. Graag veilige uitvoering door ervaren installateur/monteur. Foto's huidige situatie bijgesloten.

Voorbereidingen voor keukenplaatsing uitvoeren

Voorbereiding voor keuken plaatsing: 1) Koud en warm waterleiding in de muur leggen/infrezen + doortrekken leiding naar nieuwe aansluitpunt t.b.v. aanleggen kraan bij de nieuwe wasbak + aanleggen van een wasmachinekraan met keerklep t.b.v. vaatwasser; 2) Verleggen/aanpassen van de waterafvoer (riolering) naar de nieuwe situatie wasbak en vaatwasser; 3) Nieuwe elektriciteitsleidingen (3 nieuwe groepen) doortrekken vanaf verzamelpunt boven systeemplafond richting vaatwasser en combi oven/magnetron + eventueel extra contactdozen. Waarschijnlijk ook stopcontactpunten verplaatsen t.b.v. nieuwe keuken voor aanrechtverlichting en ontsteker gas; 4) Constructie creëren voor het plaatsen van een afzuigkap in schouw/schoorsteen, verbreden van de schouw; 5) Het systeemplafond verwijderen en het maken van een verlaagd gipsplaatplafond met stucwerk, ongeveer 5 m2; 6) Spotjes plaatsen in plafond; 7) Muur boven het werkblad, aan de kastjeskant en bij de schouw opnieuw stuken, circa 10 m2 samen; 8) Na plaatsing keuken tegelwerk plaatsen tussen werkblad en kastjes, voegen en kitten; 9) Gasaansluiting/leiding mogelijk aanpassen t.b.v. nieuwe kookplaat; 10) Maken van een doorgang voor de rookgasafvoer. Diepte schouw is 28 cm. Hoogte 160 of 170 cm. Er moet gekeken worden of hij op de schoorsteen kan aansluiten; 11) Houten vloer bewerken om vloertegels te kunnen leggen. Datum nog afhankelijk van de leverdatum keuken. Planning is eind april, vooralsnog. Foto's zijn beschikbaar.