Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Riool van de mantelzorgwoning naar de hoofdwoning aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: riool van de mantelzorgwoning naar de hoofdwoning aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: riool van de mantelzorgwoning naar de hoofdwoning aanleggen

Riool van de mantelzorgwoning naar de hoofdwoning aanleggen

Het riool in de mantelzorgwoning is aangelegd en loopt net tot door de fundering en dient van buiten af over een afstand van ongeveer 25-30 meter te worden aangesloten op het riool van de hoofdwoning. De mantelzorgwoning is iets lager gelegen.

Riolering en gas doortrekken naar de mantelzorgwoning

De nutsvoorzieningen moeten worden uitgebreid van de woning naar de te plaatsen mantelzorgwoning achter in de tuin (10-15 meter afstand). Het gaat om gas/water/licht/riool.

Riolering en gas doortrekken naar mantelzorgwoning

Voor een mantelzorgwoning achter in de tuin op ongeveer 30-40 meter van de woning moet er gas en een riool aangelegd worden. Elektra en water is al aanwezig.

Riool, water en gas doortrekken naar mantelzorgwoning

Aanleg riool, water, gas voor het plaatsen van een mantelzorgwoning bij de hoofdwoning