Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ringdrainage aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ringdrainage aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ringdrainage aanleggen

Ringdrainage aanleggen

Kruipruimte staat water in. De oorzaak moet nog worden onderzocht. De werkplek is goed bereikbaar.

Ringdrainage aanleggen

Ik wil graag voordat ik de tuin inricht en bestrating aanbreng een ringdrainage aan het fundament leggen om zo de kruipruimte te draineren en te voorkomen dat er water in de kruipruimte komt. Het fundament is ongeveer 60 meter in omtrek. Huis is rondom vrij en terrein is goed begaanbaar. Het betreft drainage in een kleigrond.