Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van een sanibroyeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van een sanibroyeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van een sanibroyeur

Reparatie Sanibroyeur Toilet

Ik wil mijn Sanibroyeur toilet laten repareren indien mogelijk. Het water wordt niet weggepompt maar de motor horen we wel pompen.

Reparatie van een sanibroyeur

De Sanibroyeur spoelt niet meer door. De vermaler slaat om het kwartier aan maar spoelt niet door.

Sanibroyeur repareren en kitwerk badkamer

Onze Sanibroyeur blijft vaak hangen en blijft dan herrie maken. De Sanibroyeur is een los kastje in onze wasmachineruimte naast de badkamer. Alleen het toilet is er op aangesloten. Graag reparatie of vervanging indien nodig. Aanvullend is ook het kitwerk in onze badkamer op sommige plekken aan vervanging toe. De materiaal keuze moet met de klant worden overlegd.

Reparatie van een sanibroyeur

Mijn sanibroyeur pompt geen water meer op om de pot te vullen /pomp defect???

Motor van een Sanibroyeur repareren of vervangen

Wij hebben een Sanibroyeur van ongeveer 14 jaar oud, waarvan het motortje niet meer werkt. Het filter is een tijd geleden nog schoongemaakt, maar al snel daarna werd het water niet meer weggepompt. We laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw offerte voor de reparatie.

Sanibroyeur nakijken

Het betreft de reparatie van mijn sanibroyeur. Op het moment dat ik het aansluit op het lichtnet maakt hij kortsluiting.

Sanibroyeur repareren

De Sanibroyeur van 7 jaar oud spoelt niet meer door, omdat er geen water in de stortbak binnen komt. Er is mogelijk een vlotter kapot of er is iets mis met de aanvoerleiding. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor de reparatie.

Sanibroyeur repareren

Wij hebben een Sanibroyeur van ongeveer 7 jaar oud. Onlangs leek het erop dat de motor vast zat maar de pomp nog wel werkte. Na inspectie en schoonmaak hebben we alles opnieuw aangesloten. Het leek goed te gaan, maar nu staat alles stil en het water blijft in de pot staan. Graag laten wij een reparatie uitvoeren door een installateur. Het is een Sanibroyeur uit Echt, type X10 IP44.

Sanibroyeur blijft doorpompen

Sanibroyeur blijft ongevraagd doorpompen. Graag een reparatie offerte. Het apparaat is ongeveer 5 jaar oud.

Reparatie van een Sanibroyeur

De sanibroyeur van het keldertoilet laat de aardlekschakelaar doorslaan. Sanibroyeur zit in krappe ruimte onder de trap naar het souterrain. Type onbekend, toilet afvoer en afvoer wasbak.