Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Regendouche installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: regendouche installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: regendouche installeren

Installeren douchesysteem en kitten doucheruimte

Onlangs heb ik een nieuw douchesysteem gekocht die ik graag zou laten installeren. Het gaat om een regendouche inclusief kraan (zie bijlage). Momenteel hangt er al een soortgelijk systeem, dus het vervangen zou niet heel moeilijk moeten zijn. Daarnaast wil ik graag met het oog op onderhoud direct de doucheruimte opnieuw laten kitten.

Regendouche installeren

I bought a shower faucet (Regendouchesystem) at Praxis and I want an installer for in the bathroom.

Grohe Vitalio Joy 260 installeren

Graag willen wij de Vitalio Joy 260 doucheset van Grohe laten monteren. De set bestaat uit een thermostaatkraan, douchekop en regendouche. Bestaande set demonteren. Alle materialen zijn in huis.

Regendoucheset en thermostaatkraan laten installeren

Ik wil graag een regendouche set en een nieuwe thermostaat kraan installeren in de badkamer.

Regendouche installeren

Ik wil een regendouche installeren ter vervanging van het huidig systeem. Het gaat om de Grohe regendouche "Vitalio start systeem 210".

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft verwarmen sanitair water in oude dijkwoning die volledig nageïsoleerd is. Energievoorziening van de woning gaat naar all-electric waarbij verwarming van de kamers middels lucht - luchtwarmtepomp gerealiseerd gaat worden. De warmtepompboiler moet de verwarming van het sanitair water op zich gaan nemen. Betreft 2 persoons huishouden (waar mogelijk uitbreiding gaat plaatsvinden). De woning heeft een ligbad en regendouche. De geplande locatie voor de warmtepomp is in de keuken die relatief groot is. Van belang is in die zin ook hoeveel geluid de warmtepompboiler maakt en of deze zijn lucht uit een vertrek kan halen waarin geleefd wordt. Indien dat minder ideaal is, kan er dan een kanaal naar buiten worden gemaakt? Zal door de koudere buitenlucht waarschijnlijk invloed hebben op het rendement...

Douchekraan vervangen

Verwijderen oude douchekraan en -stang, en het installeren/plaatsen van de nieuwe douchekraan met regendouche. De klant gaat zelf de nieuwe douche aanschaffen.

Stortdouche / regendouche installeren

Wij willen onze huidige douche-set met slang, stang en douchekop graag laten vervangen door een nieuwe stortdouche. Deze regendouche-set hebben wij online besteld en wordt op 2 november afgeleverd. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Leidingen doorspoelen en regendouche opnieuw installeren

Mijn geïnstalleerde regendouche dient nagekeken te worden. Geeft te weinig water(druk). Volgens de leverancier zou het ergste probleem verholpen moeten zijn als de leidingen goed doorgespoeld gaan worden. Welke erkende installateur kan dit nakijken en mij advies geven?

Regendouche installeren

Onze huidige kraan is defect en we willen een nieuwe kraan laten installeren. Betreft een regendouche.