Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Regelaar stadsverwarming vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: regelaar stadsverwarming vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: regelaar stadsverwarming vervangen

Regelaar stadsverwarming vervangen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de zone klep van onze stadsverwarming.

Thermostaatklep of temperatuurregelaar vervangen

Stadsverwarming. Wij willen de thermostaatklep of temperatuur regelaar laten vervangen deze werkt niet meer op de thermostaat. Thermostaat is vervangen opmaar heeft geen effect gehad. Thermostaatklep of temperatuurregelaar zijn gesitueerd op zolder en moeten nu handmatig de klep open zetten om het warm te krijgen wat ook geen optie is. (noodoplossing) bijgevoegd foto's van plaats delict. ZITTEN NU VOOR EEN GROOT DEEL VAN DE DAG IN DE KOU

Centrale regelaar voor stadsverwarming

Ik heb op mijn adres stadsverwarming. Helaas kan ik de temperatuur niet centraal regelen en moet ik elke radiator handmatig aansturen. Ik zou dat liever centraal willen doen en met bijvoorbeeld een app / regelknop. Honeywell heeft daarvoor voorzieningen. Kunt u aangeven wat ik allemaal nodig heb en hoeveel dit ongeveer gaat kosten? Het regelen van de elektriciteit zou ook een mooie aanvulling zijn. Maar ik heb nog geen slimme meter, deze komt pas in juni. Alvast bedankt.

Regelaar vervangen van de stadsverwarming

De regelaar van mijn stadsverwarming is kapot, wat kost het vervangen ervan?

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Graag offerte voor het vervangen van de regelklep van de stadsverwarming. De huidige regelklep (van merk white-Rodgers) die noodzakelijk is voor het functioneren van de klokthermostaat is kapot. Graag vervanging door bijv. Honeywell regelset of Grundfos regelaar. Materiaal en arbeidsloon specificeren a.u.b. Foto's zijn voorhanden.

Thermostaat op stadsverwarming aansluiten

In mijn huis heb ik stadsverwarming zonder thermostaat. Warmte regelen gebeurd d.m.v. de regelaar op de radiatoren. Om een thermostaat te kunnen plaatsen moet de klep vervangen worden in het stadsverwarmingssysteem. Graag ontvang ik een offerte voor bovenstaand inclusief installatie van de thermostaat.

Regelaar plaatsen tbv stadsverwarming

Graag wil ik een andere temperatuurregelaar (is nu een dag/nacht regelaar) zetten op mijn huidige stadsverwarmingsaansluiting. Ik wil nu een klokthermostaat plaatsen.