Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van vloerverwarming op de begane grond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van vloerverwarming op de begane grond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van vloerverwarming op de begane grond

Realiseren vloerverwarming en waterpomp

We gaan een nieuw huis bouwen op een ruim kavel waar we alleen een gazon willen. (aansluitend op weidegrond ) grondsoort vette klei. We hebben geen gas aansluiting, deze willen wij ook niet. Wij willen een combinatie van warmte pomp op grondnet en zonnepanelen, en daar zowel mee verwarmen als sanitair water verwarmen. Het te bouwen huis is van Finnhouse en erg goed geïsoleerd, Onze wens is dat er vloerverwarming komt, wat vervolgens op een waterpomop wordt aangesloten. Omdat wij weten dat het graafoppervlakte ongeveer 2-3x groter zal moeten zijn dan het te verwaremen woonoppervlakte gaan wij graag in gesprek met een specialist die ons van advies kan voorzien en ook met ons de uitvoering kan realiseren. Het te verwarmen oppervlakte is een benedenverdieping van 90 m.

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.

Nieuwe vloerverwarming als hoofdverwarming realiseren

In de woonkamer en hal van 42 m2 hebben wij vloerverwarming wat we willen vervangen. Oude vloerverwarming (bij verwarming) functioneert niet naar behoren. Verdeler is wellicht her te gebruiken. Dan zijn er radiatoren die verwijdert en afgevoerd moeten worden. De nieuwe vloerverwarming wordt hoofdverwarming. De oude vloerverwarming kan mogelijk blijven liggen. Het zit in de dekvloer. Alleen zou de nieuwe aangesloten moeten worden en de oude afgesloten. Ik vermoed dat de vloer 5 cm zandcement is en dat natte vloerverwarming de beste oplossing is. Graag ontvangen we een offerte.

Infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag infrarood vloerverwarming in en nog nieuw te bouwen woning. Circan in januari of februari zal het klaar zijn met een extra zwaar geïsoleerde vloer rc5, wanden rc 6 en het dak rc 8 26 pc a300watt. De beneden verdieping is ongeveer 85 - 90 m2 en boven is het ongeveer 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Elektrische verwarming realiseren

Wat zijn mogelijkheden en kosten van elektrische verwarming en hoeveel kwh aan energie moet ik rekenen voor de verwarming van een oppervlakte van 75 m2. We hebben nu een cv ketel met radiatoren, maar krijgen een schuifpui. Hierdoor gaan de radiatoren weg. Misschien gaan we vloerverwarming nemen of elektrische verwarming, want we hebben zonnepanelen. Er is ons verteld dat 4 radiatoren zouden vervangen wat we nu hebben. We zijn met 2 volwassen en 2 kinderen. Het is een twee-onder-een-kap. De oude radiatoren kunnen wij zelf afvoeren. Graag wel de radiatoren afsluiten.

Elektrische verwarming realiseren

Graag zouden wij elektrische verwarming willen. Het is een woonhuis, twee-onder-een kap van 550 kuub met zolder. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers/badkamer. Begane grond: woonkamer/keuken/garage. Wij hebben beneden radiatoren en op de bovenverdiepingen vloerverwarming. Hier willen we vanaf. We willen kijken of we deels of helemaal elektrisch kunnen verwarmen. We zijn met 2 personen. Er is geloof ik een persoonlijke berekening aanwezig. Radiatoren willen we graag afvoeren. De vloerverwarming graag afkoppelen. Graag iemand die gespecialiseerd is in elektrische verwarming.

Realiseren van vloerverwarming

Het betreft een woning die wij onlangs hebben gekocht en is voorzien van lamelparket. Wij zijn voornemens dit parket zelf te verwijderen. Dit omdat wij daar een vloerverwarming willen aan leggen, mits dit natuurlijk mogelijk is. Het gedeelte dat wij willen voorzien van vloerverwarming bestaat uit de entree, de voorkamer en achterkamer (met keuken). Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 41-42m2 Het liefst sluit ik deze aan op onze CV, dus een natte versie. De vloer eroverheen willen wij in afgewerkte staat opgeleverd zien, zodat wij in de toekomst een vloer kunnen plaatsen. Op dit moment is heeft deze ruimte 2 radiatoren. De woning beschikt niet over een kruipruimte. De huidige vloer rust op houten balken.

CV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand

Het betreft een nieuwbouw kantoorpand met een totaal oppervlakte van 116 m2 begaande grond en 116m2 1ste verdieping de hoogte is 3,5 per verdieping. betreft kantoren, kantine en showroom en toiletgroepen 2x afm 2,8 mar. x 4mtr en 3mtr hoog. Indien u mij uw mailadres geef dan kan ik u de tekeningen doormailen. en monteert u ook, en wat zijn hiervan de kosten (totaalpakket) De bedoeling is dat er een CV elektrische infrarood vloerverwarming wordt gerealiseerd.

Realiseren van een warmtepomp en zonnepanelen

Ik wil een systeem wat perfect werkt, zonder gas, wat weinig stroom verbruikt. De meeste warmtepomp systemen verbruiken veel te veel kw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4 Daarnaast wil ik graag zonnepanelen. Zit voor beide nog in de oriëntatiefase.

Vloerverwarming realiseren

Het gaat om circa 35 meter vloerverwarming voor de begane grond welke van een betonvloer is voorzien. Verder hoeft er niks te worden gedaan aan de vloer

Partners

Partners van Casius