Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van radiatoren in ruimtes in een boerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van radiatoren in ruimtes in een boerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van radiatoren in ruimtes in een boerderij

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het betreft een kantoorunit welke is voorzien van stadsverwarming. in totaal groot circa 80 m² waarin twee kantoortjes zitten van circa 10 m², één kantoortje van 5 m² en circa 55 m² open ruimte. In elke ruimte 1, de grote ruimte 2-3. Het is de bedoeling dat hier dus radiatoren terecht komen die aangesloten worden op de stadsverwarming.

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

convectorput vervangen

Huis uit begin jaren 70, nog eerste radiatoren in bestaande convectorputten. Om beter rendement te realiseren zouden we graag offerte ontvangen voor de vervanging hiervan. Zouden jullie contact op kunnen nemen voor een afspraak?

Warmtepomp realiseren en aansluiten op de vloerverwarming

We willen graag een warmtepomp hebben voor het koelen en/of verwarmen en mogelijk ook voor sanitair water verwarmen. In ieder geval verwarmen van de ruimtes en als het mogelijk is ook warm water. Het gaat om een gerenoveerd huisje, vrijstaand, uit 1930 met uitbouw uit 1970 met een oppervlakte van 75 m2. De woning heeft twee etages en is vrij klein. We wonen er niet altijd, het is een soort vakantiewoning. Als we er wonen, zijn we met vijf personen, waarvan 1 baby. De vloerverwarming ligt op de begane grond. Deze is aangelegd met het idee dat er een warmtepomp op aangesloten kan worden. Nu is het aangesloten op de CV ketel. Op de eerste verdieping hebben we radiatoren. We hebben geen idee wat er mogelijk is en we ontvangen hier graag advies over. Er is geen persoonlijke berekening gemaakt voor zover ik weet. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. De kuub inhoud van de woning durven we ook niet te zeggen.

Zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren

Wij gaan aan de slag met een renovatie project, graag zou ik als bron oppervlakte water willen en zonneboiler/zonnepanelen. Doormiddel van een warmtepomp, wisselaars en vloerverwarming/laagwaardige radiatoren (slaapkamers) kunnen verwarmen en koelen. Voor de extra koude winteravonden instaleren we een palletkachel in de woonkamer/keuken. Het totale woonoppervlakte zal ongeveer 160 m2 zijn. Ik ben opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met al deze onderdelen en het kan uitvoeren.

CV realiseren, vloerverwarming en 4 radiatoren plaatsen

Het gaat om een huis uit de jaren 50 die momenteel nog voorzien is van gaskachels. Wij willen een centrale verwarming aanschaffen en laten installeren. Op de begane grond willen we graag vloerverwarming van ongeveer 40-50m2 en op de 1e verdieping 4 radiatoren (3 slaapkamers, 1 badkamer). Wij zijn opzoek naar een partij die de CV kan realiseren, de vloerverwarming kan infrezen en de 4 radiatoren kan leveren en plaatsen.

Energie zuinige CV installatie realiseren in een bungalow woning

We hebben vakantiehuis waar reeds elektrische radiatoren staan. We willen dit systeem vervangen door een energiezuinig moderner systeem op afstand te besturen. Naderhand hebben wij begrepen dat dit toch niet verstandig is, omdat het verbruik nog te hoog is. Wij willen graag advies wat dan wel geschikt is voor onze situatie. Het gaat om een vrijstaande bungalow van 200 m3. De bungalow is voor zes personen. Het gaat om de gehele installatie van cv ketel en radiatoren. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Nieuwe vloerverwarming als hoofdverwarming realiseren

In de woonkamer en hal van 42 m2 hebben wij vloerverwarming wat we willen vervangen. Oude vloerverwarming (bij verwarming) functioneert niet naar behoren. Verdeler is wellicht her te gebruiken. Dan zijn er radiatoren die verwijdert en afgevoerd moeten worden. De nieuwe vloerverwarming wordt hoofdverwarming. De oude vloerverwarming kan mogelijk blijven liggen. Het zit in de dekvloer. Alleen zou de nieuwe aangesloten moeten worden en de oude afgesloten. Ik vermoed dat de vloer 5 cm zandcement is en dat natte vloerverwarming de beste oplossing is. Graag ontvangen we een offerte.

Elektrische verwarming realiseren

Wat zijn mogelijkheden en kosten van elektrische verwarming en hoeveel kwh aan energie moet ik rekenen voor de verwarming van een oppervlakte van 75 m2. We hebben nu een cv ketel met radiatoren, maar krijgen een schuifpui. Hierdoor gaan de radiatoren weg. Misschien gaan we vloerverwarming nemen of elektrische verwarming, want we hebben zonnepanelen. Er is ons verteld dat 4 radiatoren zouden vervangen wat we nu hebben. We zijn met 2 volwassen en 2 kinderen. Het is een twee-onder-een-kap. De oude radiatoren kunnen wij zelf afvoeren. Graag wel de radiatoren afsluiten.

Elektrische verwarming realiseren

Graag zouden wij elektrische verwarming willen. Het is een woonhuis, twee-onder-een kap van 550 kuub met zolder. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers/badkamer. Begane grond: woonkamer/keuken/garage. Wij hebben beneden radiatoren en op de bovenverdiepingen vloerverwarming. Hier willen we vanaf. We willen kijken of we deels of helemaal elektrisch kunnen verwarmen. We zijn met 2 personen. Er is geloof ik een persoonlijke berekening aanwezig. Radiatoren willen we graag afvoeren. De vloerverwarming graag afkoppelen. Graag iemand die gespecialiseerd is in elektrische verwarming.

Partners

Partners van Casius