Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Vloerverwarming en dekvloer realiseren

Ik zoek een specialist die een aantal ruimtes in mijn woning kan voorzien van vloerverwarming en een dekvloer. Het gaat om de huiskamer, keuken, wc en hal à 35 m2. Ik heb graag dat de vakman achterhaald hoe de vloerverwarming het best geplaatst kan worden in verband met een waarschijnlijk dunne ondervloer.

Het realiseren van elektrische verwarming in de badkamer

Het betreft de verwarming van een badkamer van 20 m2. De vloerverwarming is kapot gegaan en zoeken hiervoor een alternatief. Waarschijnlijk wordt het te duur om de vloer op te breken. We hebben nu alleen een radiator welke niet voldoende warmte geeft voor deze ruimte. Een radiator bijplaatsen is (bijna) niet mogelijk. Het idee is om een aantal verwarmingspanelen te realiseren met een timer.

Cv installaties vervangen

Ik heb 2 CV installaties. 1 voor woonhuis en betreft 18 jaar oude Remeha 35c en andere is 6 jaar oude installatie voor kantoor (68 m2). Ik wil graag van het gas af en wil weten wat het kost om dit te realiseren. De installatie zal zakelijk worden gekocht. De installaties hangen op 5m van elkaar af. Er mag ook 1 installatie voor terug komen zolang ik ze maar los kan schakelen. Verder is het verbruik nu 3800m2 gas en 3800KWh stroom. Hierbij opgemerkt dat ik zonnepanelen heb op mijn schuur die reeds 4600+KWh opleveren maar dit aantal is reeds van totaalverbruik stroom afgehaald. Pand is uit 1960 maar nieuwe muren, muurisolatie en tempex dakplaten zijn in 2002 aangebracht. Dubbelzijdig glas is ook uit 2002 en all het glas is destijds nieuw geplaatst. Er is geen vloerisolatie aanwezig. Alleen op 1e verdieping is een vloerverwarming in de badkamer. De rest is uitgevoerd met normale radiatoren. Het gaat om het verwarmen van de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die een aantal grote klussen kan realiseren bij een pand. Het betreft een Rijksmonument uit ca. 1860. Er zijn 3 woonlagen, een souterrain, een bel-etage gelegen op dijkniveau met een plafondhoogte van circa 4 meter en een grote zolder waar logeerkamers zijn. Het pand heeft een dumo advies van stichting Overvecht dat tendeert naar warmtepomp, ventilatie met WTW en zonnepanelen (zonnepanelen optioneel). Het zou gaan om ongeveer 320 m2 aan vloerverwarming en een pomp met verticaal systeem. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die een aantal grote klussen kan realiseren bij een pand. Het betreft een Rijksmonument uit ca. 1860. Er zijn 3 woonlagen, een souterrain, een bel-etage gelegen op dijkniveau met een plafondhoogte van circa 4 meter en een grote zolder waar logeerkamers zijn. Het pand heeft een dumo advies van stichting Overvecht dat tendeert naar warmtepomp, ventilatie met WTW en zonnepanelen (zonnepanelen optioneel). Het zou gaan om ongeveer 320 m2 aan vloerverwarming en een pomp met verticaal systeem. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het betreft een kantoorunit welke is voorzien van stadsverwarming. in totaal groot circa 80 m² waarin twee kantoortjes zitten van circa 10 m², één kantoortje van 5 m² en circa 55 m² open ruimte. In elke ruimte 1, de grote ruimte 2-3. Het is de bedoeling dat hier dus radiatoren terecht komen die aangesloten worden op de stadsverwarming.

Verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex

Voor een appartementen complex die wij willen bouwen, willen wij graag weten wat er mogelijk is om te verwarmen. Wij willen een appartementen complex bouwen voor verstandelijk beperkten. Aantal 14 ongeveer van 26 m2 per stuk. In 3 woonlagen, met eigen douche en kleine keukentje. Er komen 2 gezamenlijke leefruimtes en een centrale keuken en een kantoortje en een nachtruimte voor personeel. ook wordt er een badkamer gebouwd met ligbad, het gebouw word voorzien van een lift. Graag zou ik een offerte willen voor het gebouw wat ik wil verwarmen en wil voorzien van warm water. Ik heb al een offerte van een warmtepomp, maar deze vinden wij erg hoog, en zijn daarom opzoek naar alternatieven. Ik dacht misschien aan elektrisch. Er komen ongeveer 17 mensen te wonen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De appartementen worden 26 m2 en 2,5 meter hoog. De leefruimtes is in totaal ongeveer 75 m2. Graag ontvang ik advies wat het geschiktst is.

Mechanische ventilatie met laag energieverbruik installeren

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 1973 en krijgen daarvan op 20 juni de sleutel. De woning heeft een inhoud van 505 m³ inclusief de inpandige garage. Wij willen daar een aantal energiebesparende maatregelen gaan uitvoeren. Onderdeel daarvan is het laten aanleggen van energiezuinige ventilatie. De woning heeft op dit moment enkel natuurlijke ventilatie. We willen graag mechanische ventilatie laten installeren met een laag energieverbruik. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons kan realiseren. Kunt u, op basis van uw ervaring een specificatie geven met een schatting van de werkzaamheden en kosten, die we ook kunnen gebruiken voor onze hypotheekaanvraag (energiebesparende maatregelen). Er staan foto's van de woning op Funda.

Waterleidingen leggen

Graag zou ik een aantal waterleidingen willen laten aanleggen i.v.m. het neerzetten van wasunits (voor een kapsalon). Er zit al een waterleiding in het pand maar niet op de gewenste plek. Het pand is 35 m2. Er zit een wc in en een wasbak. Wat zijn de kosten ongeveer om dit te realiseren?

Wasmachineaansluiting aanleggen

Graag willen wij een extra wasmachine aansluiting in de keuken laten realiseren, zodat wij de wasmachine in de keuken kunnen gebruiken. De woningbouw stelt een aantal eisen, namelijk: - Dat het plaatsen van deze aansluiting door een erkend bedrijf gebeurd. - Het moet voldoen aan NEN 1010 normen. - In de meterkast dient een extra groep te worden aangemaakt. - Ook dient een wasmachinekraan met terugslagklep gebruikt te worden. Er is genoeg ruimte voor de wasmachine, het is niet nodig om keukenkastjes/aanrechtblad te verwijderen.