Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het realiseren van een aantal radiatoren in bedrijfspand op stadsverwarming

Het betreft een kantoorunit welke is voorzien van stadsverwarming. in totaal groot circa 80 m² waarin twee kantoortjes zitten van circa 10 m², één kantoortje van 5 m² en circa 55 m² open ruimte. In elke ruimte 1, de grote ruimte 2-3. Het is de bedoeling dat hier dus radiatoren terecht komen die aangesloten worden op de stadsverwarming.

Verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex

Voor een appartementen complex die wij willen bouwen, willen wij graag weten wat er mogelijk is om te verwarmen. Wij willen een appartementen complex bouwen voor verstandelijk beperkten. Aantal 14 ongeveer van 26 m2 per stuk. In 3 woonlagen, met eigen douche en kleine keukentje. Er komen 2 gezamenlijke leefruimtes en een centrale keuken en een kantoortje en een nachtruimte voor personeel. ook wordt er een badkamer gebouwd met ligbad, het gebouw word voorzien van een lift. Graag zou ik een offerte willen voor het gebouw wat ik wil verwarmen en wil voorzien van warm water. Ik heb al een offerte van een warmtepomp, maar deze vinden wij erg hoog, en zijn daarom opzoek naar alternatieven. Ik dacht misschien aan elektrisch. Er komen ongeveer 17 mensen te wonen. De kuub inhoud durf ik niet te zeggen. De appartementen worden 26 m2 en 2,5 meter hoog. De leefruimtes is in totaal ongeveer 75 m2. Graag ontvang ik advies wat het geschiktst is.

Mechanische ventilatie met laag energieverbruik installeren

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 1973 en krijgen daarvan op 20 juni de sleutel. De woning heeft een inhoud van 505 m³ inclusief de inpandige garage. Wij willen daar een aantal energiebesparende maatregelen gaan uitvoeren. Onderdeel daarvan is het laten aanleggen van energiezuinige ventilatie. De woning heeft op dit moment enkel natuurlijke ventilatie. We willen graag mechanische ventilatie laten installeren met een laag energieverbruik. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons kan realiseren. Kunt u, op basis van uw ervaring een specificatie geven met een schatting van de werkzaamheden en kosten, die we ook kunnen gebruiken voor onze hypotheekaanvraag (energiebesparende maatregelen). Er staan foto's van de woning op Funda.

Waterleidingen leggen

Graag zou ik een aantal waterleidingen willen laten aanleggen i.v.m. het neerzetten van wasunits (voor een kapsalon). Er zit al een waterleiding in het pand maar niet op de gewenste plek. Het pand is 35 m2. Er zit een wc in en een wasbak. Wat zijn de kosten ongeveer om dit te realiseren?

Wasmachineaansluiting aanleggen

Graag willen wij een extra wasmachine aansluiting in de keuken laten realiseren, zodat wij de wasmachine in de keuken kunnen gebruiken. De woningbouw stelt een aantal eisen, namelijk: - Dat het plaatsen van deze aansluiting door een erkend bedrijf gebeurd. - Het moet voldoen aan NEN 1010 normen. - In de meterkast dient een extra groep te worden aangemaakt. - Ook dient een wasmachinekraan met terugslagklep gebruikt te worden. Er is genoeg ruimte voor de wasmachine, het is niet nodig om keukenkastjes/aanrechtblad te verwijderen.

Maken van een wasmachine aansluiting in ...

Maken van een wasmachine aansluiting in een berging. Het betreft een maisonnette woning waar de wasmachine zich nu in de keuken op de eerste etage bevind. Deze wil ik graag verplaatst hebben naar de berging die zich op de begane vloer bevind onder het toilet. Hier zijn een aantal buizen te vinden en naar verluid moet het mogelijk zijn om hier een aansluiting te realiseren. Graag wil ik weten of het ook daadwerkelijk mogelijk is en wat de daadwerkelijke kosten gaan worden.

Verleggen (eventueel vervangen) van ...

Verleggen (eventueel vervangen) van diverse leidingen voor plaatsen van nieuwe keuken. Tevens moeten er een aantal buizen worden weggewerkt in de muur, dus aannemer moet ook dat kunnen verzorgen. Afkoppelen geiser en aansluitingen realiseren vanaf aanwezige cv installatie voor watertoevoer. Tevens gasleiding verleggen (ca 75 cm) Slopen van bestaande badkamer. Opnieuw aanleggen van leidingen naar het al door ons uitgewerkte plan. Badkamer voorzien van nieuw tegelwerk (muur en vloer),aansluiten van diverse door ons aan te schaffen badkamermeubilair en verwarming. Verleggen van electriciteitspunten (eventueel) wellicht is deze opdracht te combineren samen met de door ons uitstaande opdracht:18815 via dit systeem?