Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatorkraan vervangen monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatorkraan vervangen monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatorkraan vervangen monteren

Radiator vervangen

De huidige 100 x 90 cm grote radiator moet vervangen worden voor een hogere (zelfde capaciteit) design radiator. (-designradiator-mojave-antraciet-2177-watt-184x46-cm/p/B413245). De leidingen vanuit de vloer moeten ongeveer 30 cm omgelegd worden om op de juiste plek uit te komen. Leidingen en koppelstukken heb ik niet, radiatorkraan + (uiteraard) radiator wel. Dus de leidingen en koppelstukken mogen door de vakman geregeld worden.

Radiator vervangen door Haceka designradiator

Het (in de woonkamer) vervangen van een bestaande radiator (zie foto's ) door een onlangs bestelde designradiator van het merk Haceka 184 x 34 cm. Aan de linkerkant van het raam, achter het gordijn. Graag nog contact over eventuele aanschaf van de radiatorkraan en cv-aansluitmateriaal. Plaatsing liefst z.s.m. wanneer designradiator binnen is (nog niet bekend, uiterlijk 19 maart, waarschijnlijk eerder) uiterlijk in maart.

Regelklep stadsverwarming, radiatorkraan en thermostaat vervangen

Het gaat hier om het vervangen van een thermostaat, de regelklep van de stadsverwarming (bouwjaarwoning 1983) en 1 radiatorkraan. De thermostaat is 220V.

Radiatoren en vloerverwarming aansluiten op Honeywell Evohome

We willen graag een Honeywell Evohome thermostaat laten aansluiten op onze vloerverwarming op de begane grond en op 7 radiatoren in huis. De vloerverwarming heeft twee groepen die (als ik het goed heb) apart bediend kunnen worden. Ons huis heeft stadsverwarming en de vloerverwarming en alle radiatoren zijn aangesloten op deze stadsverwarming. De vloerverwarming is hoofdverwarming, er is een radiator in de woonkamer die als bijverwarming dient. We hebben op dit moment geen enkele radiatorkraan die op het Honeywell Evohome pakket kan worden aangesloten, dus deze dienen ook vervangen te worden. Ik heb een voorkeur voor een vakman die bekend is met het Honeywell Evohome systeem. Ik ontvang graag uw offerte en stel uw bezoek op prijs.

Leidingen bevriezen en kraan vervangen

Ik woon in een VvE-flat met blokverwarming en de radiatoren bevatten nog oude kranen, waar geen smart-units op gemonteerd kunnen worden. Dit betekent dat de water aan-/afvoer niet kan worden dichtgedraaid om de kranen te vervangen voor radiatorkranen. We hebben begrepen dat dit alleen mogelijk is door bevriezing. Het betreft een totaalprijs inclusief nieuwe radiatorkraan, prijs voor 1, 2 of 3 kranen. Kostenindicatie graag op basis van beoordeling op afstand.

Lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen

Radiator kraan lekt, onderom. Schijnbaar moet er een nieuwe kraan komen, de leiding aftoppen, kraan demonteren en nieuwe plaatsen. Hoe veel zou dit ongeveer kosten?

Radiatorkraan vervangen/monteren

Een radiatorkraan in mijn woonkamer lekt en draait stroef open/dicht (foto van de radiatorkraan is bijgevoegd). Een nieuwe radiatorkraan zal bij de Gamma gekocht worden. IK zoek een vakman die deze voor mij kan monteren.

Radiatorkraan vervangen van blokverwarming

Het gaat om een appartement, maar je kan overal bij komen. Offerte aanvraag voor het vervangen van zes radiatorkranen (Blok verwarming). 1 kraan is 90 graden en die moet vervangen worden. De andere is half duims recht 3/8. Omdat het een blokverwarming is moeten de leidingen bevroren worden om vervangen te worden.

Kapotte radiatorkraan vervangen

De draaiknop van de verwarming in de woonkamer is afgebroken en nu druppelt er water uit. Het gaat om een appartement gelegen op de tweede verdieping.

Vervangen radiatorkraan blokverwarming

In mijn appartement, gelegen op de eerste van een drie woonlagen tellend appartementencomplex is een radiatorkraan al jaren defect, deze zal zeer waarschijnlijk moeten worden vervangen. Aangezien er sprake is van blokverwarming zal dat moeten geschieden d.m.v. bevriezen van leidingen. Momenteel is de verwarmingsinstallatie uitgeschakeld (zomer). In het traject voor de te vervangen kraan bevindt zich overigens een bocht (zie bijgevoegde foto's). Het gaat hierbij om een rechte thermostaatkraan in de maat 3/8. Ik kan eventueel zelf voor een vervangende kraan zorgen. Graag zou ik vernemen wat de kosten zijn om deze kraan te vervangen (in- en exclusief kraan) en of u deze werkzaamheden op korte termijn kunt uitvoeren.

Partners

Partners van Casius