Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatorkraan vervangen monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatorkraan vervangen monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatorkraan vervangen monteren

Radiatorkraan vervangen/monteren

Een radiatorkraan in mijn woonkamer lekt en draait stroef open/dicht (foto van de radiatorkraan is bijgevoegd). Een nieuwe radiatorkraan zal bij de Gamma gekocht worden. IK zoek een vakman die deze voor mij kan monteren.

Radiatorkraan vervangen van blokverwarming

Het gaat om een appartement, maar je kan overal bij komen. Offerte aanvraag voor het vervangen van zes radiatorkranen (Blok verwarming). 1 kraan is 90 graden en die moet vervangen worden. De andere is half duims recht 3/8. Omdat het een blokverwarming is moeten de leidingen bevroren worden om vervangen te worden.

Kapotte radiatorkraan vervangen

De draaiknop van de verwarming in de woonkamer is afgebroken en nu druppelt er water uit. Het gaat om een appartement gelegen op de tweede verdieping.

Vervangen radiatorkraan blokverwarming

In mijn appartement, gelegen op de eerste van een drie woonlagen tellend appartementencomplex is een radiatorkraan al jaren defect, deze zal zeer waarschijnlijk moeten worden vervangen. Aangezien er sprake is van blokverwarming zal dat moeten geschieden d.m.v. bevriezen van leidingen. Momenteel is de verwarmingsinstallatie uitgeschakeld (zomer). In het traject voor de te vervangen kraan bevindt zich overigens een bocht (zie bijgevoegde foto's). Het gaat hierbij om een rechte thermostaatkraan in de maat 3/8. Ik kan eventueel zelf voor een vervangende kraan zorgen. Graag zou ik vernemen wat de kosten zijn om deze kraan te vervangen (in- en exclusief kraan) en of u deze werkzaamheden op korte termijn kunt uitvoeren.

Lekkende thermostatische radiatorkraan vervangen

Omdat de thermostatische radiatorkraan was afgebroken, heb ik een nieuwe bij de Praxis gekocht. Nadat ik nieuwe erop heb gedraaid, doet hij het niet en lekt het ook een beetje.

Radiatorkraan van blokverwarming vervangen

In mijn appartement heb ik last van een lekkende radiatorkraan. Deze zal moeten worden vervangen. Omdat de verwarming geschiedt door middel van een blokverwarming zal daarbij gebruik moeten worden gemaakt van invriezen van leiding(en). Graag zou ik vernemen wat het vervangen van 1 radiatorkraan ongeveer zou gaan kosten, inclusief materiaal.

Radiatorkranen van blokverwarming vervangen

In mijn appartement met blokverwarming, zijn 6 radiators. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan, waarvan er 1 lekt. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 6 de kranen door thermostaatkranen. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen is nodig.

Kapotte radiatorkraan vervangen

Ik heb een radiator die niet meer uitgaat. Of de radiatorkraan nu open of dicht staat maakt dus niet uit. Ik wil dit graag gemaakt hebben.

Toilet en radiatorkraan vervangen

Oude toilet demonteren en nieuwe pot (in bezit) plaatsen en met bestaand reservoir verbinden. Kraan van de radiator is waarschijnlijke kapot; nu nieuwe kraan zonder thermostaat gevraagd (nog niet gekocht).

Radiatorkraan van de blokverwarming vervangen

Er dient 1 radiator vervangen te worden en direct 30 cm verplaatst. Daarnaast wil ik in de badkamer een radiator laten aansluiten. In de ruimte zelf is geen aansluiting, maar aan de andere zijde van de muur wel. Deze kan hiervoor gebruikt worden.

Partners

Partners van Casius