Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren verwijderen en leiding afdoppen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren verwijderen en leiding afdoppen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren verwijderen en leiding afdoppen

Radiator verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik zou graag mijn verwarming in de keuken willen verwijderen en een nieuwe plaatsen. Het zijn de radiatoren die de woningbouw in de woning heeft geplaatst. Deze wil ik uit de keuken verwijderen en een nieuwe platte langwerpige radiator laten plaatsen. Afvoeren van de oude kan ik zelf. Graag zou ik begin volgende week deze klus laten uitvoeren.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Oriëntatie op nieuwe CV-installatie, inclusief oriëntatie op nieuwe radiatoren. Waarschijnlijk 1 radiator vervangen en 1 radiator afkoppelen. Ook mogelijk verwijderen en/of verleggen van leidingen.

Vloerverwarming vervangen en tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen. Bestaande natte vloerverwarming verwijderen (35 m2) en 2 radiatoren. Nieuwe vloerverwarming aanleggen, op de gehele begane grond a 45 m2. We willen hier een PVC vloer overheen gaan leggen.

Complete centrale verwarming installeren

Een nieuwe CV installeren, aanleggen van centrale verwarming in hele huis (85 m2) Demonteren geisers. Het gaat om 1 open ruimte waar 2 radiatoren terecht komen, 4 kleine radiatoren in de slaapkamers. Er moeten wel een aantal leidingen worden verlegd. De klus is inclusief het verwijderen van de huidige CV, radiatoren en geisers. De materialen heb ik niet voorhanden, graag meenemen in de offerte.

Vloerverwarming aanbrengen

Benedenverdieping, ongeveer 50 m2, vloerverwarming en dan ook de oude radiatoren verwijderen en afvoeren. Graag overleg over de soort verwarming maar sowieso geen elektrische.

Radiatoren vervangen

We willen in de woonkamer elektrische verwarmingspanelen plaatsen. En de bestaande verwarming vervangen. Het gaat om 2 radiatoren die ik zelf ga verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Convectorput verwijderen, afdoppen en afwerken

Ik heb een convector in de woonkamer. Deze wil ik graag verwijderen, afdoppen en afwerken. Graag zou ik iemand hier naar laten kijken. De convectorput is ongeveer 2 m bij 25 cm. In de woonkamer zitten ook 2 radiatoren, deze wil ik graag laten zitten. Graag op een maandag of donderdag. Graag een Engelssprekende vakman.

Vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen misschien de vloer vervangen door een visgraat parket vloer en willen graag de kosten weten wanneer wij er vloerverwarming bij doen als hoofd verwarming en de bestaande radiatoren weg doen. Gaat om 70 m2 , huidige vloeren verwijderen en afvoeren . Waarschijnlijke droge vloerverwarming maar graag nog advies

Radiatoren verwijderen in flat met blokverwarming

Betreft appartement op bovenste (4e) étage. Begrijp dat radiatoren daardoor niet helemaal, maar een klein beetje leeg moeten lopen. Het betreft: 2 helemaal verwijderen, 2 verplaatsen en 1 vervangen. Afvoeren doe ik zelf

CV en radiator laten plaatsen

Wij hebben een voorlopig koopcontract voor een woning en wij willen nu graag informeren over de mogelijkheid en de kosten voor een CV installatie en het plaatsen van radiatoren. De offerte hebben we ook nodig voor de hypotheek. Er is nu een gashaard, deze verwijderen de huidige eigenaren. Op de beneden verdieping zouden 4 radiatoren moeten komen en boven 3. Op zolder zou de CV ketel geplaatst moeten worden. Alle leidingen enzovoort moeten nog gemaakt worden. Het is een hoekwoning uit 1965, met twee verdiepingen. Welke capaciteit ik nodig heb, durf ik niet te zeggen. Verwachting is dat we 2 januari erin kunnen.

Partners

Partners van Casius