Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren op stadsverwarming inregelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren op stadsverwarming inregelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren op stadsverwarming inregelen

Twee radiatoren in garage plaatsen

Wij willen in onze garage twee radiatoren laten plaatsen, een normale en een design. De garage wordt gesplitst en ons huis is aangesloten op stadsverwarming.

Radiatorknoppen en vloerverwarming aansluiten op Honeywell Evohome

We willen graag een Honeywell Evohome thermostaat aansluiten op onze vloerverwarming op de begane grond en op 7 radiatoren in huis. De vloerverwarming heeft twee groepen die (als ik het goed heb) apart bediend kunnen worden. Ons huis heeft stadsverwarming, en de vloerverwarming en alle radiatoren zijn aangesloten op de stadsverwarming. De vloerverwarming is hoofdverwarming, er is een radiator in de woonkamer die als bijverwarming dient. We hebben op dit moment geen enkele radiatorkraan die op het Honeywell Evohome pakket kan worden aangesloten, dus deze dienen ook vervangen te worden.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Wij hebben stadsverwarming van Nuon. De thermostaat op 24 graden ingesteld, maar radiatoren blijven gedeeltelijk koud en het wordt niet warmer dan 21 graden. Misschien moeten ze ingeregeld worden. Graag zou ik willen weten wat het kost om dat te laten doen. We hebben in totaal 12 radiatoren.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Ik wil de radiatoren van mijn stadsverwarmingsinstallatie opnieuw en beter laten inregelen. Een loodgieter heeft ze enige tijd geleden allemaal volledig opengezet toen we klaagden over ongelijke warmteverdeling in ons 3-kamer appartement. Sindsdien zijn de stookkosten fors hoger en is het nog steeds niet overal lekker warm. Er zijn 6 radiatoren, waarvan 5 convectoren (2 in de woonkamer, 1 in de gang, slaapkamer en werkkamer) en 1 radiator in de badkamer. De warmte installatie/wisselaar zit in de meterkast. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

De radiatoren in ons huis worden niet meer goed warm allemaal. De Nuon geeft aan dat ze ingeregeld moeten worden. Graag zou ik willen weten wat het kost om dat te laten doen. We hebben in totaal 7 radiatoren.

Thermostaat van (stads)verwarming repareren

Ik heb stadsverwarming radiator met thermoknop. Ik heb ook een thermostaat apart, die is stuk dus heb ik uit gezet... de 2 radiatoren in de woon kamer en keuken dicht bij de meterkast verwarmen niet meer goed. Er is al ontlucht... wat kan hier het probleem zijn?

Radiator loskoppelen van de stadsverwarming

Graag zoeken wij een CV monteur die 4 radiatoren kan loskoppelen. Er moet gestuct worden dus een week later de radiatoren weer aansluiten. De stukadoor is gepland voor 7 december a.s. Wij hebben stadsverwarming van Eneco. Wat zou dit gaan kosten?

Radiatoren aansluiten

Heer/mevrouw, Wij huren een pand op de Prinsestraat in Den Haag en nu blijkt dat er wel radiatoren zitten, maar dat deze niet meer gekoppeld zijn aan de stadsverwarming. We willen dit natuurlijk wel graag (en snel) gezien het weer en temperatuur. Graag zou ik van u willen weten of u een prijsopgaaf kan doen van de kosten om dit weer aan te sluiten en te laten werken. Deze prijsopgaaf moet eerst goedgekeurd worden voordat u aan de slag kan. ZSM Graag hoor ik van u of dit mogelijk is en hoe snel het geregeld zou kunnen zijn. Alvast bedankt!

Radiatoren controleren en knoppen vervangen

Graag wil ik de onderblokken plus knoppen van een viertal radiatoren (stadsverwarming) laten vervangen. Mogelijk moet ook de stadsverwarmingsklep met motor en klokthermostaat worden vervangen. Kunnen jullie ook de materialen leveren? Tevens wil ik onderhoud laten plegen aan de ventilatie (keuken en toilet) en deze laten afstellen.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Na installatie vloerverwarming klappert een of meerdere radiatoren. Dit wil ik opgelost hebben. Radiatoren zijn ontlucht.

Partners

Partners van Casius