Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren op stadsverwarming inregelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren op stadsverwarming inregelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren op stadsverwarming inregelen

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

De thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. We hebben ons laten vertellen dat de regelklep kapot is.

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Ik heb mijn radiatoren laten weghalen in de keuken en badkamer en die moeten opnieuw ingeregeld worden om te plaatsen in de badkamer.

Stadsverwarming repareren

Ik heb stadsverwarming en nu we na de zomer de radiatoren weer een keer aanzetten worden ze niet warm. Als we de radiator ontluchten dan komt er enkel een zwak straaltje koud water uit. Ik heb wel warm water. Bij bellen met NUON werd gezegd dat het de regelklep is en dat ik zelf een monteur moet laten komen om dit te verhelpen. Graag offerte.

Thermostaat en klep voor de stadsverwarming installeren

Wij willen graag een thermostaatklok om de warmte op de benedenverdieping te regelen. Wij hebben stadswarmte en alle radiatoren worden apart bediend middels de radiatorknop. Graag een prijs voor een klep inclusief installatie en een bedrade thermostaatknop die per dag in te stellen is maar ook handmatig hoger gezet kan worden. Hoeft niet via WiFi te werken. De oude thermostaat mag mee met de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming. Onze woning heeft stadsverwarming. Onze wens is om de vloerverwarming apart te kunnen bedienen beneden. De vloerverwarming op de begane grond dient door middel van een klep en een thermostaat bedient te worden. De pomp van de vloerverwarming en leidingen bevinden zich in de trapkast. De thermostaat dient instelbaar te zijn voor 7 dagen en 24 uur en geschikt voor het aansturen van de vloerverwarming en radiatoren boven.

Radiatoren verwijderen en plaatsen

Ik heb nu een horizontale verwarming met 3 platen 210 cm x 50 cm in mijn woonkamer en deze moet vervangen worden door een verticale platte radiator van 50 x 200 cm (maximaal 220 cm). Ook wil ik een 'kickspace' verwarming in mijn keuken en volgens mij moet er ook een kamerthermostaat komen. Ik heb stadsverwarming.

Stadsverwarmingssysteem vervangen en radiatoren repareren

Graag wil ik iemand die naar onze CV/Stadsverwarming installatie komt kijken. Sommige radiatoren werken niet, terwijl de andere gewoon wel werken. Een jaar of anderhalf jaar terug zijn de knoppen vervangen door thermostaatknoppen. Wanneer het laatste onderhoud geweest is, weet ik niet. Daarnaast wil ik het hele systeem laten vervangen. Het systeem is ouderwets, staat altijd aan. Kunt u vrijblijvend en zonder kosten voor beide een offerte opmaken?

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Waarschijnlijk is de klep van de stadsverwarming stuk. De radiatoren worden niet goed warm, slechts de bovenkant. Alleen de radiator in wc beneden en douche boven worden lekker warm. Ontluchten gedaan, komt gelijk water

Defecte thermostaatklep vervangen

Wij maken gebruik van stadsverwarming, waarbij nu de verwarming het niet meer doet (geen enkele radiator). We hebben wel warm water. De klep van de thermostaat is waarschijnlijk defect, waardoor warm water niet naar de radiatoren kan. Ik ontvang graag een offerte voor het verhelpen van dit probleem.

Thermostaatklep of temperatuurregelaar vervangen

De temperatuurregeling van de stadsverwarming doet het niet. Na overleg met de Eneco werd al gauw duidelijk wat waarschijnlijk het probleem is, omdat we wel warm water hebben. De klep van de thermostaat is mogelijk defect of zit dicht waardoor het warme water niet naar de radiatoren kan en die dus ook niet warm worden Of de temperatuurregelaar zelf is defect. Ik ontvang graag een offerte voor het verhelpen van dit probleem.

Partners

Partners van Casius