Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren plaatsen en leidingen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Loodgieters werkzaamheden

Loodgieter werkzaamheden: - vanaf de hoofdaansluiting een nieuwe leiding aansluiten naar de keuken. Ongeveer 2 meter. Daar aansluiten op de cv en een koud water leiding doortrekken naar drie te plaatsen aftap punten. Daarmee bedoel ik plaatsen waar ik kranen ga plaatsen 1: wastafel 1: douche en 1: aanrecht. - Dit allemaal binnen een straal van 3 meter. - Tevens een nieuwe warmwater leiding leggen maar diezelfde punten - Twee radiatoren verplaatsen. Elk moeten 2 meter verschuiven. Een onder de vloer, de andere boven de vloer. - 5 radiatoren van nieuwe knop voorzien. Ze zijn oud en lekken. - Voor het water wil ik met koperen leidingen werken. De cv met CV buizen. Ik heb een krap budget. Daarom wil ik graag zelf de materialen inkopen en kan ik je assisteren zodat de werkzaamheden misschien wat sneller gaan. Hoor graag van je wat je tarieven zijn. En over je ervaring? Werkzaamheden kunnen over een week beginnen.

Warmtepomp plaatsen

Plaatsen en installeren van de warmtepomp. Vloerverwarming en radiatoren zijn aanwezig. Het betreft een nieuwbouw woning. Eisen warmtepomp: maximale uitlaattemperatuur 55 graden / verwarmingscapaciteit 18 KW. Staan open voor andere mogelijkheden.

4 radiatoren plaatsen

Op 1e verdieping een installatie in zicht aan te leggen. Betreft aansluiting voor 4 radiatoren. Verdeelstuk op 1e verdieping, deze is voor kunststofleidingen. Hierop is de aanvoer en afvoer aangesloten.

Nieuwe CV ketel plaatsen

Ons huis is 2018 opgeleverd. Wij willen graag kijken hoe we zo slim mogelijk de energie kosten omlaag kunnen brengen. Beneden vloer verwarming boven radiatoren. Huidige cv heeft twee gescheiden circuits. Opties waaraan ik denk: elektrische CV als bij verwarming, voor warm water en radiatoren boven (zelden aan). Warmte pomp ter vervanging huidige CV ketel Afhankelijk van de geboden oplossingen voorstellen kunnen wij snel beslissen. Daarbij is het wel belangrijk dat de geboden oplossing goed onderbouwd is.

Radiatoren plaatsen en leidingen vervangen

2 oude radiatoren op de zolder, aangesloten op een oud stookolienetwerk van buizen, moeten worden vervangen door (2-4) moderne radiatoren. Daarnaast willen we de oude leidingen vervangen en moet er 1 verwarmingspunt extra komen. Het gaat in dit geval om de zolderverdieping, die op dit moment (aan de binnenzijde) volledig in renovatie is. Dit betekent dat de vloer er uit is en er geen bekleding meer op de wanden aanwezig is.

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Leidingen en 4 radiatoren plaatsen in 3 kamer appartement: 2 slaapkamers 10 m2, woonkamer 14 m2, keuken/douche 6 m2. Cv ketel, werkend op gas, wordt geplaatst door installateur van VVE.

CV ketel en radiatoren plaatsen

Benedenwoning gekocht, bouwjaar 1959, heeft geen cv-installatie. Wens is een cv-ketel in kast in de tuin. Grote ramen. 1 radiator woonkamer voor, 1 radiator woonkamer achter, 1 radiator slaapkamer 1, 1 radiator slaapkamer 2.

Convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen

Wij willen graag natte vloerverwarming (40 m2 beneden in de woning laten plaatsen met erboven tegels laten plaatsen. Hierbij willen we graag dat de radiatoren worden verwijderd. Ook zit er een convectorput dat wij graag willen weghalen door bijvoorbeeld op te vullen.

Gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen

Het betreft een jaren '30 benedenwoning van in totaal 55 m2 grondoppervlak (woonkamer, keuken en slaapkamer). Momenteel is er nog geen centrale verwarming aanwezig en wordt er verwarmd door middel van een gaskachel. Het is de bedoeling dat het huis in de eerste plaats voorzien wordt van een centrale verwarming, maar aangezien er toch geklust moet worden zou ik hierbij graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen. Indien dit qua kosten een groot verschil oplevert dan ten opzichte van het plaatsen van radiatoren, zou ik radiatoren willen overwegen.

Draadloze Honeywell thermostaat laten plaatsen

Wij zijn momenteel in het bezit van; - Thermostaat Toon van Eneco. - CV Intergas HR ECO 36 - vloerverwarming begane grond + in totaal 6 radiatoren op de bovenverdiepingen - verdeler met 5 groepen De radiatoren hebben radiatorknoppen, Voordat de thermostatische knoppen van Evo gemonteerd kunnen worden zouden overal M30 afsluiters op moeten komen. Wij willen alle ruimtes zowel de vloerverwarming separaat kunnen instellen/verwarmen. Graan zie wij de nodige werkzaamheden, onderdelen en kosten tegemoet.

Partners

Partners van Casius