Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

4 radiatoren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 4 radiatoren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 4 radiatoren plaatsen

Warmtepomp plaatsen

Ik heb onlangs zonnepanelen op mijn dak geplaatst, en wil nu CV ketel/gas helemaal door milieuvriendelijk alternatief vervangen. Zonnepanelen produceren meer dan ik nodig heb. Ik wil met een expert overleggen wat voor mijn woning de beste opties zijn. Het liefst laat ik de CV zitten en wordt aleen CV ketel vervangen door een milieuvriendelijk alternatief. Gaarne via email contact en evt afspraak. De oppervlakte is 100 m2 met 1 persoon, maar geïnteresseerd in een capaciteit voor een grotere gezinssamenstelling. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning

Nieuwe cv ketel en radiatoren en leidingwerk

Graag zouden wij een nieuwe cv ketel willen hebben voor onze opbouw die gemaakt wordt. Daarbij willen wij de leidingen laten verleggen, de cv ketel zit momenteel op de 1 verdieping, deze verwarmt de douche. Wij hebben vloerverwarming. De ketel is 12 jaar en dachten daarom om direct een nieuwe te laten aanschaffen, wij dachten zelf aan de Remeaa Calenta C40CW5. De leidingen zouden dan omgelegd moeten worden. Daarnaast willen wij ook graag 2 radiatoren onder de dakkapellen laten plaatsen aan weerszijden. De radiatoren kunnen wij eventueel zelf aanschaffen.

Warmtepomp plaatsen

De bedoeling is dat er een Water water warmtepomp komt in de garage. In de garage maak ik een geluid geïsoleerde ruimte. Er liggen reeds geïsoleerde leidingen naar de kelder waar de vloerverwarming unit hangt. Direct achter de garage kan een put worden geslagen. De huidige CV ketel hangt boven (2e verdieping). Daar zit dus ook het knooppunt naar alle radiatoren van de 2 bovenverdiepingen. Er is mogelijkheid voor leidingwerk naar boven. We hebben nu een zoneregeling van Honeywell (thermostaat) voor de radiatoren boven en de vloerverwarming. Indien mogelijk wil ik dat graag behouden. Graag als optie aanbieden wat er nodig is om de radiatoren boven te laten koelen (6 stuks). Woonoppervlakte is 175 m2, en bruto inhoud 539 m3. Gezin bestaat uit 6 personen .

Radiatoren aanpassen en vervangen

Twee ruimtes van elk 40 m2 uitbreiden warmte capaciteit en plaatsen aparte thermosstaatknoppen om radiotoren separaat van rest woning aan te kunnen zetten. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen, thermostaat / radiatorknoppen vervangen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik de woonkamer en de bovenverdieping willen voorzien van vloerverwarming in mijn net gekochte huis. Dit betreft ruim genomen zo'n 80m2. Boven zou ook in plaats van vloerverwarming infrarood panelen kunnen plaatsen als dat scheelt in kosten. Momenteel hangen er radiatoren en is de woning aangesloten op gas. Ik wil graag van het gas af. De radiatoren moeten dan ook worden verwijderd.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp plaatsen en deze aansluiten op de bestaande radiatoren en de vloerverwarming. Ik woon in een vrijstaande woning. Het bouwjaar is 2010 en het huis heeft een woonoppervlakte van 240 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Hybride warmtepomp installeren

Onze huidige CV is met de tijd toe aan vervanging (19 jaar oud). We lopen te overwegen om hier een hybride systeem voor terug te laten komen. Recentelijk hebben we zonnepanelen laten plaatsen waarmee we ons huidige stroomverbruik mee op kunnen wekken. De volledige beneden verdieping maakt gebruik van vloerverwarming welke vorig jaar is aangelegd. De 1e en 2e verdieping van woning maakt gebruik van traditionele radiatoren. De woning heeft een redelijk goede isolatie waarde.

nieuw verwarmingssysteem

Wij gaan hoogstwaarschijnlijk een klushuis kopen (we zijn aan het bieden) met een verwarmingssysteem uit 1954. Ik wil graag alle radiotoren uit het huis vervangen, dit zijn er 7. Hoogstwaarschijnlijk hoeft de CV-ketel niet vervangen te worden, want deze is uit 2012. Voor het plaatsen van de nieuwe radiatoren gaat het om: 1 woonkamer annex keuken van 35 m2, hal 6 m2, 5 kamers van 10 m2 en een badkamer 7 m2. Tevens graag de oude radiatoren afvoeren.

Warmtepomp voor koeling realiseren

Ik zou graag een warmtepomp willen laten plaatsen. Het gaat om een lucht-lucht warmtepomp die ik eigenlijk vrijwel alleen voor koelen wil gebruiken. Nou vraag ik mij ook af of een lucht-water warmtepomp ook geschikt is voor koelen, en of er ook een soort warmtepomp is die deel lucht-lucht is en deel lucht-water, dat het water gedeelte op de vloerverwarming aangesloten kan worden (soort hydro pomp). Er zouden 3 units moeten komen inclusief condensafvoer: 1 op de begane grond, 1 op de 1e verdieping en een op zolder. Aan de voorkant de buiten unit. Elektra aansluiting kan geregeld worden. Ik heb een fase 1 aansluiting, ik denk dat een maximale capaciteit van 2,5 kW- 3 kW kan. Ik heb verder als verwarmingselementen: vloerverwarming en radiatoren. We hebben een rijtjeswoning. Na de zomer zouden we willen beginnen.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil 2 kleine units in de slaapkamer als vervanging van de radiatoren. 30 m3 Ik wil tevens advies of het mogelijk is om een lucht lucht warmte pomp als hoofdverwarming mogelijk is. Woonkamer/keuken 150 m3. Er is ruimte op plat dak of tegen zijgevel voor buitenunits.

Partners

Partners van Casius