Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren afkoppelen en afsluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren afkoppelen en afsluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren afkoppelen en afsluiten

Radiatoren afkoppelen en afsluiten

Ik wil graag drie radiatoren laten verwijderen en afkoppelen gelegen in het toilet, de keuken en de badkamer. Afvoeren doen wij zelf.

Radiatoren afkoppelen en verwijderen

Slaapkamer en werkkamer in totaal 3 radiatoren verwijderen / afkoppelen. Dit i.v.m. met plaatsen van airco.

Convectorput verwijderen en opvullen

Ik heb een convectorput van 2 meter lang bij 35 cm breed welke afgekoppeld, verwijderd en gedicht moet worden. Dit met bewapening en voldoende dekvloer zodat eind mei de vloerverwarming ingefreesd kan worden. Tevens zijn voor een goed allround bedrijf evt. nog enkele kleine klussen te bespreken zoals 3 standaard radiatoren afkoppelen en verwijderen, isolatie onder de kruipruimte, ventilatiegaten realiseren, maar deze klussen hebben minder prioriteit en zijn dus eventueel extra.

Radiatoren rond stucwerk af- en aankoppelen

Om ruimte te maken voor stucwerk zoeken we een erkende loodgieter om 4 a 5 radiatoren even af te koppelen en later weer terug te plaatsen. Afkoppelen 5 of 6 juli en ergens eind juli terugplaatsen.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming in de woonkamer, tv kamer, keuken en hal. Bij elkaar zal dat ongeveer 62 m2 zijn. Daarnaast nog 3 radiatoren verwijderen en afkoppelen en 2 convector putten afsluiten en dichtmaken. Ter info: wens is om in de toekomst een open haard te nemen en deze dient dan als bij verwarming.

Vloerverwarming infrezen

Afkoppelen van de radiatoren in de huiskamer en hal. Vloerverwarming (55 m2) infrezen en klaar opleveren, zodat erna een PVC vloer gelegd kan worden.

Radiatoren afkoppelen en afdoppen

In verband met het aanleggen van vloerverwarming willen we de bestaande radiatoren (3 stuks) inclusief leidingen in de woonkamer verwijderen. De leidingen lopen door het plafond naar boven, die moeten daar afgedopt worden en het plafond moet weer netjes afgewerkt worden.

Afkoppelen en na stuken weer monteren van 5 radiatoren

Op 4 oktober start de stukadoor met het afwerken van diverse wanden in mijn woning. Vooraf laat ik graat 5 radiatoren afkoppelen. Na 2 weken laat ik de radiatoren graag weer monteren. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en ontvang dan uw prijsopgave.

Radiatoren plaatsen

Ik wil 4 radiatoren plaatsen en aansluiten op een bestaande cv ketel en tevens bestaande verwarmingsbuizen bij de cv ketel afkoppelen en oude leidingen voor 10 oude radiatoren demonteren. Tevens ongeveer 8 meter leiding trekken van cv naar door derden te installeren vloerverwarming verdeler. Alle leidingen dienen onzichtbaar geplaatst te worden. Dat kan gemakkelijk omdat de daken aan de binnenzijde open zijn. Toch zal er op voor 1 radiator wat gefreesd moeten worden. Het huis is volledig casco nu.

Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

Mijn dochter heeft een sociale huurwoning toegewezen gekregen waar zij rond juli wil gaan wonen. Ik ben voor haar nu de woning aan het opknappen. We willen de Intergas cv-ketel graag laten verplaatsen naar het balkon en daar ook een goede kast voor laten maken. De leidingen lopen nu allemaal in het zicht en ik wil die laten wijzigen en wegwerken. Er moeten 5 bestaande radiatoren worden aangesloten. We overwegen om 1 grote radiator te laten vervangen door 2 kleine radiatoren. De leidingen voor het warme water in de badkamer en keuken willen we ook laten wegwerken. We maken graag op korte termijn een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik kan dan zelf e.e.a. afkoppelen, in overleg met de installateur, zodat ik het werk kan gaan voorbereiden. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius