Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren vervangen

Radiators vervangen in keuken

In de keuken hebben wij 2 oude radiatoren die we willen vervangen voor radiatoren in dezelfde stijl, maar dan modern. Het is centrale verwarming. Wij hebben een jaren 30 huis. Wij wonen met 3 personen. Wij hebben een kleinere radiator van ongeveer 50 cm (zie foto) en een grotere van 1 m.

Gasleiding verleggen en radiator plaatsen met spoed

Over twee weken wordt er een muur gemetseld, daarvoor moet de gasleiding buiten verplaatst worden. Buiten graag de gasmeter een kwartslag draaien en de gasleiding circa 3 meter verleggen. Ik heb ook een gevelkachel deze moet worden afgekoppeld en mogelijk afgevoerd, dit is afhankelijk van de kosten. Daarnaast heb ik een kleine radiator deze moet worden verwijdert, de leidingen opgeschoven en daar een grotere geplaatst worden. Radiator van circa 2.500 kw plaatsen. In eerste instantie is de gasleiding belangrijk. Ik zoek iemand binnen twee weken.

Convector put vervangen

De huiskamer is v.v. een oude cementen convectorput van 350 x 55 cm met daarin een convectorradiator van ca. 300 x 20 cm. De put is geplaatst voor een schuifpui over de gehele breedte. In andere woningen zijn convectorputten vaak een stuk smaller en ik ben benieuwd of de bestaande put aangepast kan worden aan de huidige standaard zodat er betere isolatie is, minder warmteverlies en minder ruimteverlies. Het gaat dus om aanpassing van de bestaande put en het vervangen van de radiator incl. rooster. Het is de bedoeling dat ook de schuifpui op termijn wordt vervangen door een exemplaar met hoogrendementsglas. Er is nu wel dubbelglas. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator

Aanleg HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 X radiator in totaal. ( 2 X woonkamer, 3 X slaapkamers, 1.X hal, 1.X douche en 1 X hal ) ter vervanging van gaskachel en geiser. Huishouden van 3 personen. Het huis is nu 96 m2, maar in de toekomst wordt het met de zolder erbij 114 m2. De ketel moet op gas zijn en met een capaciteit van 3/ 4 kW. Warm water hoeven wij tegelijk alleen op 1 punt te hebben. 1 april willen wij beginnen.

Radiatoren plaatsen

Inventarisatie voor een project voor een nieuw gekocht huis (alles begane grond). Ruimtes: woonkamer/eetkamer: 36m2 keuken: 10m2 slaapkamer 1: 13m2 slaapkamer 2: 10m2 slaapkamer 3: 13m2 bijkamer: 8m2 werk kamer: 17m2 hallen (moet dit?): 6m2 en 8m2 badkamer (waarschijnlijk niet nodig, er is al een elektrische radiator): 10 m2 De huidige radiatoren verwijderen we zelf, afvoeren is ook niet nodig. In welk type infraroodverwarming heb je interesse? Stralingspanelen voor muren, stralingspanelen voor het plafond Hoeveel ruimtes / locaties moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes Waar moet de infraroodverwarming geplaatst worden? Renovatieproject

Extra radiatoren aanleggen

Ik zou graag 2 extra radiatoren wilen laten plaatsen en 1 radiator moet vervangen worden. Er zijn 7 radiatoren, 6 zijn parallel (2-pijps systeem) geschakeld, de 7e is verbonden met de 6e (serie). De bedoeling is dat de 2 radiatoren in serie geschakeld worden naar de andere ruimtes. De benodigde radiatoren zijn al aanwezig. Ik hoor graag wat de kosten zijn om dit te laten aanleggen.

Convectorput verwijderen, dicht maken en radiator plaatsen

Convectorput afsluiten en weg halen. Opvullen met ? Ivm aanleg hoofd vloerverwarming.

3 accumulatie radiatoren vervangen

Graag prijs opgave voor accumulatie radiator (s) 1x slaapkamer van 30 m3. 1 x slaapkamer van 23 m3. 1x slaapkamer 18 m3. De huidige installatie zal vervangen moeten worden door hetzelfde systeem. Afvoeren van de radiatoren is niet nodig.

Radiator plaatsen

De nieuwe paneelradiator van 180 cm breed die afgelopen jaar is geplaatst in mijn woonkamer heeft te weinig capaciteit en krijgt de kamer (max. 5 bij 5 meter) niet boven de 18 á 20 graden terwijl hij 24/7 aan staat. Graag ontvang ik offertes voor het verwijderen en afvoeren van de oude (nieuwe) radiator en eentje te plaatsen die wel (ruim) voldoende capaciteit heeft. Graag een vaste, volledige prijs inclusief alle kosten van arbeid, materiaal en voorrijden etc., zonder verrassingen achteraf. Er is één offerte in de maak bij INZ (Installatiebedrijf Nieuwenhuizen Zandvoort) dat de eerste radiator had geplaatst, maar ik zou graag zien of andere bedrijven wellicht minder kosten.

Verwarming verwijderen en een nieuwe plaatsen ergens anders in de woning

Wij gaan een nieuwe pui plaatsen, daarvoor moet de huidige radiator verwijdert worden. Daarna moet de nieuwe design radiator geplaatst worden, naast de deur. Afvoeren graag in overleg houden. In begin maart komen de kozijnen, dus dan zou de radiator verwijderd moeten zijn.

Partners

Partners van Casius