Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren vervangen

Radiator verplaatsen en convectorput vervangen

Ons huis ondergaat een opknapbeurt, waaronder een nieuwe keuken en vloer op de BG. Ik verwacht dat er een wand radiator verplaatst moet worden bij de keuken, maar er is ook een convector put die weinig warmte (meer) levert. Ik zou graag het gesprek aangaan wat de beste opties zijn om dit te doen.

CV radiator verplaatsen en leiding omleggen

Wij willen graag de radiator omleggen in de gang. Het gaat om een verplaatsing van de ene naar de andere muur en is maximaal 1,5 meter.

Het aanbrengen van vloerverwarming in de woonkamer

Ik zoek een specialist die ongeveer 12 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in de woon-kamer. Dit dient te worden aangesloten op de CV-ketel. Er ligt nu een hardstenen vloer met een aparte radiator, maar ik ga die vloer ook bedekken met hetzelfde parket als de woonkamer.

Radiator verwijderen en vervangen door een nieuwe

De oude radiator moet afgekoppeld worden en de nieuwe opgehangen. Ik hoor graag wat dit kost.

Radiator laten dompelen

Graag wil ik een offerte met de prijs om radiators te laten dompelen. Het gaat om 6 stuks.

Radiator vervangen

Ik moet een radiator vervangen + een douche kraan. Beide heb ik klaarliggen, echter het demonteren en monteren niet op dezelfde dag. Er zal een week tussen zitten i.v.m. werkzaamheden badkamer wanden

CV installatie nalopen en inregelen

Nadat 2 jaar geleden de 15 jaar oude CV ketel door de Remaha Tzerra M 24c Plus is vervangen, is gedurende de afgelopen 2 jaar gebleken dat de installatie qua gasverbruik wel aanmerkelijk zuiniger functioneert, maar het door ons in verschillende kamers gewenste comfort niet overal in het appartement behaald wordt. Teneinde dat toch te bereiken wil ik uitgaande van de nieuwe Remaha CV ketel als energiebron laten onderzoeken wat voor de rest van de installatie de mogelijkheden tot verbetering kunnen zijn en die [als ze zonder bouwkundige wijzigingen uitvoerbaar zijn en redelijke geprijsd zijn] vervolgens laten uitvoeren. Meer details zijn beschikbaar in de vorm van situatietekeningen van de huidige installatie. Hieronder ook gegevens van het appartement [oplevering 2003, hoge kwaliteit muur isolatie, HR++ beglazing] de verdeling vanaf de 6 groepen verdeler [met aansluitingen aan radiatoren in de verschillende kamers] de volumina van de diverse vertrekken, per radiator het type met het daarbij opgegeven vermogen. En wat ik zoal aan opmerkelijke zaken bij eigen onderzoek ben tegengekomen. Deze extra informatie, welke te uitgebreid is om in deze offerteaanvrage op te nemen, kan uiteraard verstrekt worden aan bedrijven die een offerte willen aanbieden. Wat in ieder geval onderdelen van de werkzaamheden zullen worden, zijn hieronder aangegeven: 1. De gehele installatie onderzoeken of er wellicht ergens iets zoals verwisseling van aanvoerleiding en retourleiding heeft plaatsgevonden tijdens de bouw. Daar bestaat enige verdenking over, gezien het merkwaardige warmteafgifte gedrag van meerdere radiatoren in één groep. 2. Met de extra detail informatie kan beoordeeld worden of de gehele dimensionering van het CV systeem wel in orde is. En de keuze van nieuwe radiatoren mee bepaald worden. 3. In ieder geval op het daarvoor gunstigste moment van de installatie aanpassing een goed uitgevoerde waterzijdige inregeling laten plaatsvinden. Zodat het optimaal functioneren van elke radi

Radiator verplaatsen in de woonkamer

Ivm een verbouwing wil ik op de begane grond een horizontale verwarming onder het raam laten verplaatsen naar een verticale designradiator aan de zijmuur. Ik ben nu op zoek naar een partij die dat kan doen. Er moeten waarschijnlijk ook leidingen worden aangelegd/verlengd.

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik wil graag een (stofwerende) radiator ombouw laten plaatsen in de: woonkamer gangetje slaapkamer keuken de radiotorombouw heb ik nog niet dus graag prijsopgave inclusief leveren en monteren.

Radiator vervangen

Ik heb een radiator zelf eraf gehaald. Maar heb nu graag assistentie betreft het afdoppen en afsluiten van 1 radiator met daarbij aanvullen cv-ketel, Remeha avanta 24c -28c-35c. Indien mogelijk separate duidelijke offerte voor plaatsten van nieuwe radiator type 21 of 22, ook het leveren hiervan graag. Ruimte beschikbaar is 100cm breedte en 90cm hoogte. Verwacht een stand console nodig te hebben. Oude radiator type 11 kan dan mee.

Partners

Partners van Casius