Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren plaatsen

Stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen

In mijn slaapkamer van 3 x 3 m op de 1ste verdieping, zit geen radiator en ik ben mij aan het oriënteren op het laten plaatsen van een stralingspaneel aan het plafond. Het gaat om 1 paneel. Er zit een lamp aansluiting aan het plafond. Ik vraag mij af of dit haalbaar is, wat voor soort paneel het beste is en wat hiervan de kosten zijn?

Een radiator vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mijn radiator kan vervangen. Hij is namelijk lek. Mijn Radiator lijkt veel op deze link: https://www.radiatoraanbiedingen.nl/brugman-compact-4-radiator-400-x-2000-type-22-3057-watt.html

Nieuwe radiator plaatsen woonkamer

Ik wil graag een nieuwe radiator in de woonkamer hebben, word momenteel niet genoeg warmte geproduceerd. Voor de nieuwe radiator moeten nog leidingen worden gelegd.

Het leveren en installeren van een elektrische verwarmingselement

Ik zoek een CV-installateur die in een 7 m2 grote badkamer een radiator zou kunnen realiseren. De zolder overloop wordt tot badkamer gemaakt. Graag heb ik daar zuinige elektrische verwarming. Plaatsing op schuine wand indien mogelijk, of op een nog te realiseren wand. Naar mijn weten is een 1500 W verwarmingselement nodig.

Vloerverwarming + elektra, water gas voorbereiden + verwarmingsbuizen omleggen

We gaan de hele keuken opnieuw doen (3x6 meter). We hebben een keuken besteld die medio juni wordt geleverd. We willen de huidige radiator vervangen, verwarmingsbuizen omleggen, elektra, water en gas voorbereiden en vloerverwarming laten infrezen en laten afdekken. Verder mag ook ook stucen van muren en vloer leggen meegenomen worden in de offerte maar dat kan ook buiten deze opdracht om of doen we deels zelf.

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 170 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Leidingen radiator verleggen in verband met schuifpui

Wij willen bij de achter pui openslaande deuren plaatsen. Nu zit de radiator onder het raam en wij willen die verplaatsen naar de zijkanten. Een leiding moet doorgetrokken worden onder het huis door. Wij hebben stadsverwarming. De breede van de kamer is ongeveer 5 meter, het is dus de bedoeling dat deze leidingen verlegd worden.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ivm het laten plaatsen van openslaande deuren wil ik graag een convectorput laten maken. de breedte van de achterwand is 295 cm er hangt nu een radiator van 200 x 40 cm ik zou graag willen weten wat het kost incl. het leveren van de convectorput.

Radiator plaatsen

Een radiator op onze badkamer is kapot. Ik bestel morgen een nieuwe - identiek model. Dus volgens mij zitten alle knoppen etc al op de juiste plek. Wat gaat een kosten en wanneer zou dat uitgevoerd kunnen worden?

Radiatoren in woonkamer verplaaten

Ik wil 2 radiatoren in de woonkamer bij het raam verplaatsen en vervangen met een nieuwe radiator tegen de muur. Zie bijlage.

Partners

Partners van Casius