Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatoren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatoren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatoren plaatsen

Convectorput verwijderen, dicht maken en radiator plaatsen

Convectorput afsluiten en weg halen. Opvullen met ? Ivm aanleg hoofd vloerverwarming.

Radiator plaatsen

De nieuwe paneelradiator van 180 cm breed die afgelopen jaar is geplaatst in mijn woonkamer heeft te weinig capaciteit en krijgt de kamer (max. 5 bij 5 meter) niet boven de 18 á 20 graden terwijl hij 24/7 aan staat. Graag ontvang ik offertes voor het verwijderen en afvoeren van de oude (nieuwe) radiator en eentje te plaatsen die wel (ruim) voldoende capaciteit heeft. Graag een vaste, volledige prijs inclusief alle kosten van arbeid, materiaal en voorrijden etc., zonder verrassingen achteraf. Er is één offerte in de maak bij INZ (Installatiebedrijf Nieuwenhuizen Zandvoort) dat de eerste radiator had geplaatst, maar ik zou graag zien of andere bedrijven wellicht minder kosten.

Verwarming verwijderen en een nieuwe plaatsen ergens anders in de woning

Wij gaan een nieuwe pui plaatsen, daarvoor moet de huidige radiator verwijdert worden. Daarna moet de nieuwe design radiator geplaatst worden, naast de deur. Afvoeren graag in overleg houden. In begin maart komen de kozijnen, dus dan zou de radiator verwijderd moeten zijn.

Het realiseren van elektrische verwarming in de badkamer

Het betreft de verwarming van een badkamer van 20 m2. De vloerverwarming is kapot gegaan en zoeken hiervoor een alternatief. Waarschijnlijk wordt het te duur om de vloer op te breken. We hebben nu alleen een radiator welke niet voldoende warmte geeft voor deze ruimte. Een radiator bijplaatsen is (bijna) niet mogelijk. Het idee is om een aantal verwarmingspanelen te realiseren met een timer.

Radiator vervangen

1. Lekkende radiator (ongeveer maten 75*44.5*11), in de bijkeuken, te vervangen door een nieuwe radiator 2. Aftappunt maken op deze radiator 3. Als het systeem leeg gaat, verder gelijk de radiator kranen te vervangen op 6 radiators Afvoeren is niet nodig.

Radiator verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik zou graag mijn verwarming in de keuken willen verwijderen en een nieuwe plaatsen. Het zijn de radiatoren die de woningbouw in de woning heeft geplaatst. Deze wil ik uit de keuken verwijderen en een nieuwe platte langwerpige radiator laten plaatsen. Afvoeren van de oude kan ik zelf. Graag zou ik begin volgende week deze klus laten uitvoeren.

De koperen leiding van de cv in afwerklaag/betonvloer toont lekkage in Meetverslag lekdetectie

Koperen leiding vervangen door nieuwe. Sleuf in afwerklaag/betonvloer maken. Een koppeling aan radiator aan galerijzijde. Andere koppeling aan leiding in leidingschacht. Deze bevindt zich in wand (gipsplaten) tussen badkamer en keuken. Lengte ca. 5 meter. Toelichting: zie Meetverslag lekdetectie en plattegrond appartement Korte Haven 77 Schiedam (3e verd.)

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Oriëntatie op nieuwe CV-installatie, inclusief oriëntatie op nieuwe radiatoren. Waarschijnlijk 1 radiator vervangen en 1 radiator afkoppelen. Ook mogelijk verwijderen en/of verleggen van leidingen.

Twee radiatoren plaatsen

In een zolderkamer met 2 ruimtes moeten radiatoren komen, er is 1 radiator reeds aanwezig (vanuit hier kunnen leidingen verlegd worden). Ruimtes worden in maart verder gemaakt d.m.v. nok verlenging en dakkapel. Aanleg en advies + levering 2 radiatoren.

Demonteren oude radiator en nieuwe plaatsen

Ik wil graag een oude radiator verwijderen en nieuwe laten monteren. Radiator is aanwezig. Voor de rest niet. De oude radiator afvoeren. Ik heb geen materialen voor buizen of kranen en dergelijke, deze laat ik graag door de specialist regelen.

Partners

Partners van Casius