Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator vervangen verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator vervangen verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator vervangen verplaatsen

Radiators vervangen in keuken

In de keuken hebben wij 2 oude radiatoren die we willen vervangen voor radiatoren in dezelfde stijl, maar dan modern. Het is centrale verwarming. Wij hebben een jaren 30 huis. Wij wonen met 3 personen. Wij hebben een kleinere radiator van ongeveer 50 cm (zie foto) en een grotere van 1 m.

Convector put vervangen

De huiskamer is v.v. een oude cementen convectorput van 350 x 55 cm met daarin een convectorradiator van ca. 300 x 20 cm. De put is geplaatst voor een schuifpui over de gehele breedte. In andere woningen zijn convectorputten vaak een stuk smaller en ik ben benieuwd of de bestaande put aangepast kan worden aan de huidige standaard zodat er betere isolatie is, minder warmteverlies en minder ruimteverlies. Het gaat dus om aanpassing van de bestaande put en het vervangen van de radiator incl. rooster. Het is de bedoeling dat ook de schuifpui op termijn wordt vervangen door een exemplaar met hoogrendementsglas. Er is nu wel dubbelglas. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Extra radiatoren aanleggen

Ik zou graag 2 extra radiatoren wilen laten plaatsen en 1 radiator moet vervangen worden. Er zijn 7 radiatoren, 6 zijn parallel (2-pijps systeem) geschakeld, de 7e is verbonden met de 6e (serie). De bedoeling is dat de 2 radiatoren in serie geschakeld worden naar de andere ruimtes. De benodigde radiatoren zijn al aanwezig. Ik hoor graag wat de kosten zijn om dit te laten aanleggen.

3 accumulatie radiatoren vervangen

Graag prijs opgave voor accumulatie radiator (s) 1x slaapkamer van 30 m3. 1 x slaapkamer van 23 m3. 1x slaapkamer 18 m3. De huidige installatie zal vervangen moeten worden door hetzelfde systeem. Afvoeren van de radiatoren is niet nodig.

Radiator vervangen

1. Lekkende radiator (ongeveer maten 75*44.5*11), in de bijkeuken, te vervangen door een nieuwe radiator 2. Aftappunt maken op deze radiator 3. Als het systeem leeg gaat, verder gelijk de radiator kranen te vervangen op 6 radiators Afvoeren is niet nodig.

De koperen leiding van de cv in afwerklaag/betonvloer toont lekkage in Meetverslag lekdetectie

Koperen leiding vervangen door nieuwe. Sleuf in afwerklaag/betonvloer maken. Een koppeling aan radiator aan galerijzijde. Andere koppeling aan leiding in leidingschacht. Deze bevindt zich in wand (gipsplaten) tussen badkamer en keuken. Lengte ca. 5 meter. Toelichting: zie Meetverslag lekdetectie en plattegrond appartement Korte Haven 77 Schiedam (3e verd.)

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Oriëntatie op nieuwe CV-installatie, inclusief oriëntatie op nieuwe radiatoren. Waarschijnlijk 1 radiator vervangen en 1 radiator afkoppelen. Ook mogelijk verwijderen en/of verleggen van leidingen.

Radiator vervangen

Ik wil een radiator laten vervangen die niet goed warm wordt. De afmeting is 2100 x 500 mm. Bij Praxis kan ik een vergelijkbare radiator kopen van 2000 x 400 of 2000 x 600 mm (br x h). Wat kost het vervangen van de radiator?

Kraan van radiator vervangen

Ik wil een radiatorkraan in de woonkamer laten vervangen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Convector plaatsen op bestaande CV incl gat boren en leidingen omleggen

Ik wil een schuifpui, daarom moet er een radiator weg. Deze wil ik laten vervangen door een convectorput van ongeveer 1.80 m lang. De leidingen moeten hiervoor omgelegd worden. Graag de radiator afvoeren.

Partners

Partners van Casius