Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator verplaatsen en een nieuwe verticale radiator monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator verplaatsen en een nieuwe verticale radiator monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator verplaatsen en een nieuwe verticale radiator monteren

Nieuwe CV naar zolder verplaatsen

Ik wil de oude HR Ketel (12 jaar) uit de bijkeuken verwijderen en een nieuwe CW5 ketel installeren op zolder (er staat 1 radiator op zolder).

CV-ketel verplaatsen, leidingen wegwerken en radiator verplaatsen

Ik ben met spoed op zoek naar een installateur. 1) Verplaatsen van de cv ketel & expansievat naar een nieuw te plaatsen balkonkast (nog niet aanwezig) met vorstbeveiliging. 2) Verplaatsen radiator in de keuken. 3) Warmwaterleiding naar andere zijde keuken verleggen 4) Wegwerken van leidingen langs wanden en plafond (zie voorbeeld op de laatste foto) in de gehele woning. Het gaat om ongeveer 40 meter leidingen. Graag ontvang ik prijs en vroegst mogelijke startdatum.

Installatiewerk voor zolderverbouwing

Wij gaan onze zolder verbouwen en daarbij moeten de volgende dingen gebeuren: Ik wil een cv ketel verplaatsen, de afvoer van de wasmachine verplaatsen en een radiator aanleggen. Graag ontvang ik een offerte voor deze klussen.

Radiator verplaatsen en een nieuwe verticale radiator monteren

Onze woonkamer wordt uitgebouwd met ongeveer 10 m². In die uitbouw met een stukje van de huidige woonkamer erbij, komt een slaapkamer. Ik wil de bestaande radiator laten verplaatsen naar die slaapkamer en in de woonkamer een nieuwe verticale radiator laten plaatsen. Ik denk dat dit rond maart moet plaatsvinden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Radiator verplaatsen in de woonkamer

In verband met het maken van openslaande tuindeuren in onze achtergevel, moet een oude (horizontaal opgestelde) radiator worden vervangen door een nieuwe verticale radiator. Ook het leidingwerk zal enigszins moeten worden aangepast.

Radiatoren in de woning verplaatsen of vervangen

Wij zoeken een vakman voor het volgende: Vervangen 1 radiator woonkamer (of, indien mogelijk, helemaal verwijderen, daarover graag advies). Verplaatsen 1 radiator slaapkamer. Plaatsen nieuw wasbakje in toilet, verwijderen oude. Eerste reactie graag per email,

Radiator laten verplaatsen en vervangen

Wij gaan ons appartement renoveren, zoeken nog een vakman voor het volgende: Vervangen 1 radiator woonkamer (of, indien mogelijk, helemaal verwijderen, daarover graag advies). Verplaatsen 1 radiator slaapkamer Plaatsen nieuw wasbakje in toilet, verwijderen oude. Eerste reactie graag per email,

CV-ketel verplaatsen

Met spoed willen we de CV ketel verplaatst hebben naar een nog nader te bepalen plaats. Ook moet er een radiator bijgeplaatst worden.

Radiator verplaatsen in een bedrijfsunit

Wij gaan een bedrijfsruimte huren in een kantoorcomplex. Wij willen daar een geluiddichte muziekstudio gaan bouwen. Daarvoor moet er in onze ruimte een radiator ongeveer 50 cm naar links worden verplaatst. Daarbij moeten de buizen gekoeld/bevroren worden met stikstof is ons verteld. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We willen de klus graag op heel korte termijn laten verzorgen.

Radiator verplaatsen in de slaapkamer

Ik wil de radiator die in een hoek is geplaatst verplaatsten van de lange muur naar de korte muur. De leiding moeten daarvoor ongeveer 50 cm worden omgelegd. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius