Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra radiator in slaapkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra radiator in slaapkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra radiator in slaapkamer plaatsen

Radiatoren monteren

Ik wil 4 radiatoren laten monteren: In de gang verticale designradiator van circa 3000 watt. In de slaapkamer een vrijstaande radiator voor de schuifpui 2500 van watt. Nogmaals in andere slaapkamer vrijstaande radiator. In de badkamer een design/handdoek radiator van 1000 watt. In alle vertrekken zijn de oude radiatoren al verwijderd.

Extra radiator in slaapkamer plaatsen

Ik wil een extra radiator plaatsen in de slaapkamer. Er zitten nog geen waterleidingen naar de slaapkamer toe, maar het is wel dichtbij, want de wand tussen de dichtstbijzijnde waterleidingen is een geplaatste tussenwand. Het gaat om een afstand van 2 maal maximaal 6 meter. Ook moet er twee keer afgetapt worden.

Radiator verplaatsen en een nieuwe verticale radiator monteren

Onze woonkamer wordt uitgebouwd met ongeveer 10 m². In die uitbouw met een stukje van de huidige woonkamer erbij, komt een slaapkamer. Ik wil de bestaande radiator laten verplaatsen naar die slaapkamer en in de woonkamer een nieuwe verticale radiator laten plaatsen. Ik denk dat dit rond maart moet plaatsvinden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Slaapkamerradiator vervangen

Vervangen van huidige radiator in slaapkamer. 1200 x 500 mm. Hoeft niets verlegd te worden. En in badkamer vervangen handdoek radiator 1190 x 500 mm

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Ik wil de radiatoren van mijn stadsverwarmingsinstallatie opnieuw en beter laten inregelen. Een loodgieter heeft ze enige tijd geleden allemaal volledig opengezet toen we klaagden over ongelijke warmteverdeling in ons 3-kamer appartement. Sindsdien zijn de stookkosten fors hoger en is het nog steeds niet overal lekker warm. Er zijn 6 radiatoren, waarvan 5 convectoren (2 in de woonkamer, 1 in de gang, slaapkamer en werkkamer) en 1 radiator in de badkamer. De warmte installatie/wisselaar zit in de meterkast. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Radiatoren in de woning verplaatsen of vervangen

Wij zoeken een vakman voor het volgende: Vervangen 1 radiator woonkamer (of, indien mogelijk, helemaal verwijderen, daarover graag advies). Verplaatsen 1 radiator slaapkamer. Plaatsen nieuw wasbakje in toilet, verwijderen oude. Eerste reactie graag per email,

Radiator laten verplaatsen en vervangen

Wij gaan ons appartement renoveren, zoeken nog een vakman voor het volgende: Vervangen 1 radiator woonkamer (of, indien mogelijk, helemaal verwijderen, daarover graag advies). Verplaatsen 1 radiator slaapkamer Plaatsen nieuw wasbakje in toilet, verwijderen oude. Eerste reactie graag per email,

Vervangen van een viertal radiatoren

Graag zou ik een viertal "normale" radiatoren willen vervangen voor radiatoren die voor LTV geschikt zijn (+/- 45 graden). De voorkeur gaat uit naar "energiezuinige" radiatoren, zoals de JAGA low H2O serie of een equivalent. Het gaat hier om radiatoren van de volgende maten: - zolder: 113 cm breed, 30 cm hoog, dubbele radiator - slaapkamer 1: 160 cm breed, 50.5 hoog, enkele radiator. - slaapkamer 2: 80 cm breed, 60.5 cm hoog, dubbele radiator - slaapkamer 3: 153 cm breed, 60.5 cm hoog, dubbele radiator Graag ontvang ik een totaalprijs inclusief verwijderen van de huidige radiatoren, afvoeren oude radiatoren, plaatsen en aansluiten nieuwe LTV radiatoren incusief aansluitmaterialen. Omdat de huidige radiatoren allen een thermostaatkraan hebben die er net iets meer dan een jaar op zit, mogen deze thermostaatkranen wat mij betreft overgezet worden. Het gaat hier om het merk Herz Mini. Ik heb de aanvraag ook op Werkspot gezet en daar kunt u de foto's bekijken.

CV-radiator inmeten en monteren

Wij zoeken een vakman die voor ons een cv-element kan plaatsen in onze slaapkamer. We hebben nog geen radiator gekocht maar willen de situatie hier eerst even laten beoordelen en inmeten. We ontvangen graag uw offerte voor het inmeten en monteren. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Radiator verplaatsen in de slaapkamer

Ik wil de radiator die in een hoek is geplaatst verplaatsten van de lange muur naar de korte muur. De leiding moeten daarvoor ongeveer 50 cm worden omgelegd. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius