Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra radiator in slaapkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra radiator in slaapkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra radiator in slaapkamer plaatsen

Nieuw CV-systeem installeren

Woonboot 70 m2 260 hoog inclusief 2 persoons bad, 1 keer badkamer handdoek radiator en slaapkamer, keuken en woonkamer vloer radiator. Inclusief wifi thermoklok. Geen gasaansluiting alles op electra.

Radiator ophangen en radiatorknop vervangen

In de badkamer een nieuwe radiator (60x85 cm) die we bij Praxis hebben gekocht ophangen en installeren. De leiding zit als het goed is op de juiste plek. Tevens in de slaapkamer een radiatorknop vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiator vervangen

Radiator vervangen in slaapkamer. Huidige radiator 60 x 95 cm enkele plaat. Vervangen door Haceka imago una wit 60 x 110 cm. Foto toegevoegd.

Cv ketel vervangen

Het betreft een circa 55 m2 appartement op de begane grond met 3 radiatoren, in de woonkamer met semi open keuken, in de slaapkamer en in de badkamer. Er hangt geen radiator in de gang en hal, waar het daardoor snel kouder is en tocht door de deur. De huidige ketel betreft een Intergas Kombi Kompakt HR22 uit 2003 en is ingebouwd in een keukenkastje, expansievat in de badkamer, in een appartement met 1 slaapkamer, totaal ongeveer 55 m2. Wellicht is een Remeha cw4a sierra een optie. Graag een offerte voor van de kosten van een ketel en het installeren.

Radiator van de stadsverwarming vervangen

Op onze slaapkamer zitten 2 radiatoren. In verband met een verbouwing die wij willen uitvoeren moet er 1 verwijderd worden en 1 vervangen worden door een smaller en hoger exemplaar. Maar we hebben dus stadsverwarming. Wat gaat ons dat kosten? En wat zijn de kosten voor die vervanger radiator?

Radiator plaatsen

Ik wil een radiator laten plaatsen in de slaapkamer. Er is eventueel leidingwerk nodig.

Radiatoren monteren

Ik wil 4 radiatoren laten monteren: In de gang verticale designradiator van circa 3000 watt. In de slaapkamer een vrijstaande radiator voor de schuifpui 2500 van watt. Nogmaals in andere slaapkamer vrijstaande radiator. In de badkamer een design/handdoek radiator van 1000 watt. In alle vertrekken zijn de oude radiatoren al verwijderd.

Extra radiator in slaapkamer plaatsen

Ik wil een extra radiator plaatsen in de slaapkamer. Er zitten nog geen waterleidingen naar de slaapkamer toe, maar het is wel dichtbij, want de wand tussen de dichtstbijzijnde waterleidingen is een geplaatste tussenwand. Het gaat om een afstand van 2 maal maximaal 6 meter. Ook moet er twee keer afgetapt worden.

Radiator verplaatsen en een nieuwe verticale radiator monteren

Onze woonkamer wordt uitgebouwd met ongeveer 10 m². In die uitbouw met een stukje van de huidige woonkamer erbij, komt een slaapkamer. Ik wil de bestaande radiator laten verplaatsen naar die slaapkamer en in de woonkamer een nieuwe verticale radiator laten plaatsen. Ik denk dat dit rond maart moet plaatsvinden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Slaapkamerradiator vervangen

Vervangen van huidige radiator in slaapkamer. 1200 x 500 mm. Hoeft niets verlegd te worden. En in badkamer vervangen handdoek radiator 1190 x 500 mm

Partners

Partners van Casius