Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator plaatsen

Radiator plaatsen op zolder

Graag laat ik een radiator plaatsen op zolder in mijn slaapkamer. Ik heb net de woning gekocht, maar de slaapkamer op zolder heeft geen verwarming. De kuub inhoud van de hele woning is 375 m3. Ik ben alleen met mijn zoontje. Het is een tussenwoning. Er is nog geen berekening voor de radiator gemaakt.

Leiding afdoppen

Radiator reeds verwijderd alleen moeten de leidingen nog afgedopt worden. In afwachting van het plaatsen van de nieuwe radiator. Het gaat om TECE leidingen (niet je standaard leidingwerk) Klus graag zsm uitvoeren.

Radiator plaatsen

Wij hebben een huis rond 1910, waarbij je binnenkomt in een klein halletje met een deur en dan een wat grotere hal met de trap naar boven en een deur naar de woonkamer. In de wat grotere hal hebben wij geen radiator en hier zouden wij graag eentje willen plaatsen om de hal te verwarmen (het wordt hier erg koud) en ook de lucht die naar boven gaat. In het kleine halletje bij binnenkomst lopen de twee leidingen van de radiotoren naar boven en deze zijn aan de buitenkant van de muur gemonteerd. Dus het lijkt erop dat je ze hier op kan laten aansluiten en de leiding dus doortrekt naar de grotere ral en hier een radiator neerhangt. Graag zouden wij ook een radiator hierbij bij jullie aanschaffen. Wij zouden graag een strakke en moderne radiator willen plaatsen (een staande of liggende laat ik aan jullie advies over).

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waar overheen betegeld is. Hierover heb ik weer een pvc vloer gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 3.60 m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

CV en radiator laten plaatsen

Wij hebben een voorlopig koopcontract voor een woning en wij willen nu graag informeren over de mogelijkheid en de kosten voor een CV installatie en het plaatsen van radiatoren. De offerte hebben we ook nodig voor de hypotheek. Er is nu een gashaard, deze verwijderen de huidige eigenaren. Op de beneden verdieping zouden 4 radiatoren moeten komen en boven 3. Op zolder zou de CV ketel geplaatst moeten worden. Alle leidingen enzovoort moeten nog gemaakt worden. Het is een hoekwoning uit 1965, met twee verdiepingen. Welke capaciteit ik nodig heb, durf ik niet te zeggen. Verwachting is dat we 2 januari erin kunnen.

Informeren en plaatsen van vloer convector

Zelf wil ik graag weten hoeveel het kost als ik een ongeveer 2 meter lange vloer convector neem. De ruimte die verwarmt moet worden is ongeveer 30 m² en de ruimte is 2, 70 hoog. Het is een tussenwoning met betonnen vloer, wel met vloerisolatie. Er hangt nu in die ruimte 1 radiator. Alles gaat nu op gas. CV ketel kan vervangen worden, maar een waterpomp is geen optie. Kunt u mij de mogelijkheden, gas en elektrisch , geven met daarbij een prijsopgave?

Radiator

Ik wil een radiator in mijn badkamer laten verwijderen en er een nieuwe in plaatsen. De oude hoeft niet afgevoerd te worden. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Elektrische radiator leveren en plaatsen

Ik wil een elektrische radiator voor in de slaapkamer. Afmeting 460 cm x 400 cm x 240 cm hoog, en 2.500 watt. Liefst op poten met lang snoer. Of anders hangend tegen een muur met gipsplaten.

Cv vervangen en wc renovatie

Ik wil mijn VR ketel vervangen door een HR ketel, voorkeur gaat naar INTERGAS HRE CW4 ketel. Mijn VR ketel bevindt zich in een cv ruimte op de eerste verdieping er is echter geen riool in de ruimte, duchtstbijzijnde riool is op zolder. Ik wil ook de wc pot beneden vervangen, en lekkage in douche en wc in de badkamer verhelpen, tevens een radiator plaatsen(radiator heb ik al). Graag ontvang ik uw offerte

Partners

Partners van Casius