Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator plaatsen

Convectorput leveren, plaatsen en ook gat in betonvloer zagen

Krijg binnenkort openslaande deuren in de achtergevel en moet de radiator verdwijnen. de breedte van de achtergevel is 3.50 M wat kost alles om daar een convectorput te plaatsen

Convectorput plaatsen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waaroverheen laminaat is gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 5m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Badkamer renovatie

- Verwijderen oude wasbak + installeren nieuwe wasbak (+ spiegel + planchet + lamp + kastje eronder) - Verwijderen oude radiator + installeren nieuwe radiator. - Plaatsen nieuwe douchewand.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de betonvloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige houten vloer. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 240. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Radiator verwijderen en nieuwe plaatsen op andere locatie

Ik zoek een CV-installateur die een oude radiator inclusief leiding kan verwijderen. Dit in verband met een kleine geveldoorbraak voor openslaande deuren. Ik wil vervolgens dat de leiding in de vloer wordt gefreesd en dat er op een andere wand een nieuwe radiator komt.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik wil graag ons huidige parket verwijderen ongeveer 40m2, de convectorput 4,5 m breed dicht maken en een designradiator plaatsen (dus ook verplaatsen van huidige leidingen). Eventueel zou plaatsen van de nieuwe vloer ook tot de klus kunnen behoren.

Convectorput leveren en plaatsen

Convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 200 De lengte van de convectorput kan maximaal twee meter zijn ivm naastgelegen deur. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator

Badkamer vernieuwen

De huidige badkamer verwijderen (behalve tegels), een inloop douche plaatsen, 2 losse wasbakken plaatsen, leidingen voor beide klein stukje (2× een meter?) verleggen, radiator plaatsen, vloer + wanden tegelen.

Radiator ontkoppelen en nieuwe plaatsen

Ik ben aan het schilderen v.d. slaapkamer en wil graag de verwarming laten ontkoppelen en plaatsen. Wat zou het kosten en op welke datum kan ik het laten uitvoeren.

Leveren en plaatsen van stralingspanelen

Kamers op de boven verdieping zijn hobby/logeer kamers. Huidige radiator geeft te weinig constante warmte en is niet goed te regelen. Benedenverdieping heeft vloerverwarming. De oppervlaktes van de kamers zijn in meters ongeveer 3 x 4, 2 x 3 , en 2 x 3. Graag advies over het type stralingspanelen die er hiervoor beschikbaar zijn en een offerte voor het leveren en plaatsen daarvan.

Partners

Partners van Casius