Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator ophangen en radiatorknop vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator ophangen en radiatorknop vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator ophangen en radiatorknop vervangen

Nieuwe paneelradiator plaatsen

Ik wil een oude kleine (40 x 40 cm) paneel radiator laten verwijderen en een nieuwe dezelfde soort radiator laten ophangen. Deze radiator heb ik gekocht bij de gamma. Ik zou willen weten wat dit mij gaat kosten?

Radiator aansluiten

Ik wil de radiator verwarming ophangen laten en deze aansluiten op de bestaande buis.

Radiator ophangen en radiatorknop vervangen

In de badkamer een nieuwe radiator (60x85 cm) die we bij Praxis hebben gekocht ophangen en installeren. De leiding zit als het goed is op de juiste plek. Tevens in de slaapkamer een radiatorknop vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Haceka designradiator Mojave monteren

Ophangen + aansluiten Design Radiator aan gipsbeton-blokkenmuur. Het betreft een Haceka designradiator Mojave, antraciet. De oude radiator is al weggehaald. De leiding zal vanaf de vloer 25 cm verlegd worden. En het ophangen van een kapstok aan een gipsbeton-blokkenmuur. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Graag een indicatie hiervoor.

Radiatoren vervangen

-) verwijderen van radiator welke voor de schuifpui staat, ophangen van een nieuwe radiator aan de wand. Deze radiator is nog niet gekocht. -) vervangen van radiator in de hal. Deze radiator is ook nog niet gekocht

Radiator badkamer vervangen

Wij willen de oude radiator in de badkamer vervangen voor een designradiator (kopen we bij GAMMA). Echter hebben wij geen verstand van het ophangen en veilig aansluiten, en of er eventuele omleidingen nodig zijn voor de bestaande leiding (het moet maar net passen die afstand). Heel graag een indicatie van totale kosten na aanschaf radiator (en kunnen wij gewoon elke kiezen die we maar willen?).

Radiator ophangen

Ik wil graag een nieuwe radiator laten ophangen in de badkamer en daarbij zou ik de oude graag verwijderd willen hebben.

Designradiator ophangen en badkamer kitten

Een Plieger designradiator Siena ophangen en aansluiten + CV weer ontluchten enzovoort. En bij de douchecabine plus tussen tegels en deurstijl de oude kit verwijderen en opnieuw kitten. De radiator ophangen heeft enige haast, het kitwerk mag later gedaan worden.

Radiator ophangen in badkamer

Het gaat om het ophangen van een nieuwe radiator waarbij de leiding/aansluiting ook aangepast moet worden.

Radiator in de woonkamer ophangen

Ophangen van een radiator 90 x 100 cm in de woonkamer. Hangt nu eentje van 80 x 80 cm. Materiaal in overleg.