Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator in de keuken uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator in de keuken uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator in de keuken uitbreiden

Radiator plaatsen

Ik wil een nieuwe radiator middenaansluiting plaatsen met de afmetingen 40 bij 118 centimeter in de keuken.

CV-ketel verplaatsen, leidingen wegwerken en radiator verplaatsen

Ik ben met spoed op zoek naar een installateur. 1) Verplaatsen van de cv ketel & expansievat naar een nieuw te plaatsen balkonkast (nog niet aanwezig) met vorstbeveiliging. 2) Verplaatsen radiator in de keuken. 3) Warmwaterleiding naar andere zijde keuken verleggen 4) Wegwerken van leidingen langs wanden en plafond (zie voorbeeld op de laatste foto) in de gehele woning. Het gaat om ongeveer 40 meter leidingen. Graag ontvang ik prijs en vroegst mogelijke startdatum.

Radiator in de keuken uitbreiden

In de keuken hangt een radiator met een te kleine capaciteit (40 cm x 50 cm, 1 plaat). Ik wil die vervangen door een grotere met een maximale afmeting van 50 cm x 90 cm en drie platen om voldoende warmte af te geven. Materialen voor zijn voor de vakman.

Moederhaard en geiser vervangen

Betreft een appartement uit 1962, 66 m2 op de 2e verdieping (gelijkvloers) waar ik graag mijn moederhaard (woonkamer) + geiser (keuken), wil vervangen voor een complete CV installatie waar de CV in de keuken komt te liggen. Iedere kamer heeft een radiator die gekoppeld is aan de moederhaard.

Thermostaatknop monteren

Ik woon in een flat met blokverwarming. In de woonkamer zijn twee radiotoren. 1 radiator is voorzien van een thermostaatknop de andere niet. Graag wil ik op de tweede radiator ook een thermostaatknop . En nog 1 op de radiator van de keuken.

Thermostaat van (stads)verwarming repareren

Ik heb stadsverwarming radiator met thermoknop. Ik heb ook een thermostaat apart, die is stuk dus heb ik uit gezet... de 2 radiatoren in de woon kamer en keuken dicht bij de meterkast verwarmen niet meer goed. Er is al ontlucht... wat kan hier het probleem zijn?

Radiator vervangen

In de keuken moet 1 radiator vervangen worden. Ik zoek een vakman voor het verwijderen van de huidige radiator en aansluiten van de nieuwe. Ik heb nog geen model uitgekozen en wil daar zelf nog even naar gaan kijken. Ik ontvang graag uw offerte.

Verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen

Voor de verwarming in de keuken moet een andere verwarming komen en verlegd worden. Er zit nu een (grote) radiator. Die moet weg en een kleinere op een andere plek plaatsen. Eventueel kunnen we zelf andere verwarming kopen.

Bestaande vloerverwarming verbeteren

Wij hebben vloerverwarming in keuken en woonkamer, in de keuken (35 m2 en leisteen) blijft het echter onaangenaam fris. Het systeem is pas 4 jaar oud, maar heeft nooit echt lekker gefunctioneerd. Wij zijn op zoek naar een specialist die het systeem naloopt, goed afstelt en, indien nodig, een extra radiator bijplaatst.

Radiator in keuken plaatsen

De keuken radiator moet worden bevestigd worden aan de bestaande aansluiting. De klant schaft zelf de radiator aan.

Partners

Partners van Casius