Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Quooker leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: quooker leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: quooker leveren en plaatsen

Quooker leveren en plaatsen

Ik wil graag een kraan verwijderen en afvoeren en daarna een Quooker Cube Combi Flex Chroom Kokendkoudwaterkraan leveren en plaatsen.

Warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen

Wij willen onze hr-cv combiketel qua warmwater afkoppelen en het warmwater door de warmtepompboiler laten leveren. In de keuken hebben wij een quooker . Het gaat om 500 m3.

Het leveren en installeren van een zonneboiler

Ik zoek een installateur voor het leveren en installeren van een zonneboiler op mijn dak. Het dak ligt op het noorden, zonnepanelen aanwezig op de zuidkant hoog huis, vrij van schaduwval, tussenwoning met goede schil isolatie, 2 volwassenen 2 kleine kinderen, warm water voor verwarming en tapwater (enkel de douche, keuken heeft eigen quooker). De zonneboiler moet de woning voornamelijk van tapwater kunnen voorzien.

Installatie 2 kranen en quooker

Installeren van een Quooker (elektrische aansluiting is aanwezig). Installeren van een keukenkraan. Leveren en installeren van een vorstvrije buitenkraan. De Quooker is reeds besteld.

Installeren en leveren van quooker

- Levering en plaatsing van quooker combi 3.0 twin taps (coldfill) - Afdoppen en verwijderen van warmwaterleiding vanuit CV op zolder. Stroomgroep is al aanwezig op moment van installatie.

montage quooker combi met mengkraan

Montage van combi Quooker met mengkraan. wij leveren de quooker en mengkraan