Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Quooker Fusion installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: quooker Fusion installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: quooker Fusion installeren

Quooker Fusion Flex installeren

Quooker fusion flex installatie - Quooker is al aangeschaft. We missen ook nog een t splitsing in koud water leiding.

Quooker Fusion installeren

Ik wil graag een Quooker Fusion laten installeren Ipv de aanwezige mengkraan. Warm / koud water aansluiting is aanwezig, stroom ook. De boiler komt op 1,5 meter van de kraan te staan. De verlengslang van de quooker naar de kraan is aanwezig (1,5 meter). De koud en warm water aansluiting moeten nog wel verlengd worden met een flexibele slang die nog niet aanwezig is: 1,5 meter. Quooker is reeds in huis.

Quooker Fusion installeren in keuken

Er is al een Quooker aanwezig (een 'ouderwetse'). Nu blijkt het mengventiel (naast de Quooker ook een kraan en handdouche, allemaal apart) stuk te zijn waardoor de kraan het niet goed doet. Wij willen graag weten of we dit allemaal door een Quooker fusion zouden kunnen laten vervangen en zo ja, hoeveel dat gaat kosten.