Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Poederreiniging en borstelreiniging van mechanische ventilatiekanalen

Wij willen de mechanische ventilatie in onze eengezinswoning laten reinigen. We willen poederreiniging en borstelreiniging van de ventilatiekanalen en 4 afzuigpunten. We hebben een DUCO Silent Standard ventilatiebox. De ventielen zijn nieuw en hoeven niet gereinigd te worden, maar wel afgesteld/ ingeregeld na het reinigen van de kanalen. We ontvangen graag uw offerte.

Poederreiniging en borstelreiniging van MV-box en kanalen

Wij willen onze mechanische ventilatiebox laten reinigen. De offerte graag opmaken inclusief BTW en voorrijkosten. Graag separate offerte voor borstel- en poederreiniging. * reinigen van de binnenkant van de machine MV * reinigen ventilatie impeller * het controleren van schakelaars * het controleren van motorlagers * het controleren en aanpassen van de klep ventilatie (diffusers) * reiniging en ontsmetting van ventilatiekanalen, circa * meting van de afzuigcapaciteit De box staat op de tweede verdieping. Naar de begane grond zijn er twee aansluitingen. Op de eerste verdieping is er een aansluiting in de badkamer.