Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsing van een zonneboiler? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsing van een zonneboiler. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsing van een zonneboiler

Plaatsing van een zonneboiler

Wij zijn bezig met de renovatie/ gedeeltelijk nieuwbouw van onze woning. Nu willen wij ons oriënteren op zonne-energie. Wat voor ons het beste is. Op onze woning liggen rode dakpannen, wij vinden niet mooi om hier allemaal zonnepanelen op te leggen. Nu zou het eventueel mogelijk zijn op de schuur of buitenverblijf. Maar dit is ongeveer 25 meter van de meterkast verwijderd. De woning wordt het meest verwarmd door een houtkachel. De woning is goed geïsoleerd en de verblijfsruimten liggen op de zonkant. De boiler zal worden gebruikt voor het verwarmen van de woning en het sanitair.

Plaatsing van een zonneboiler

Het betreft een gezin van 3-4 personen. HR ketelruimte is op 2de verdieping, direct onder plat dak. Dakdoorvoer aanwezig (gat in houten dak). Een vat van 200 liter, met elektrisch 'naverwarmen' lijkt geschikt. De boiler zou op het platte dak geplaatst kunnen worden. Hier lijkt ook ruimte voor in de ketelruimte. De boiler zou gebruikt gaan worden voor sanitair warm water en verwarming van de woning. Momenteel stoken we nog op gas.

Zonneboiler op licht hellend dak plaatsen

De zonneboiler moet onder een licht hellend bitumineus dak, gericht op het Zuid-Westen, geplaatst worden. De woning heeft een oppervlakte van 175 m2, met als hoofdverwarming vloerverwarming. Het grootste gedeelte dat verwarmd moet worden is circa 80 m2. Overigens hebben we goedkeuring van de SVn ontvangen en kunnen we per direct van start met de plaatsing.

Buizennetwerk zonneboiler plaatsen

Ik gebruik nu jaarlijks circa 3000 m3 gas en heb 12 zonnepanelen op het dak van de vrijstaande woning. Graag wil ik een offerte voor de verticale plaatsing van een buizennetwerk.

Zonneboiler installeren

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen voor een huishouden van 2 - 3 personen. Het gaat om het plaatsen van een zonneboiler voor het sanitair en de verwarming en vloerverwarming is een optie, deze is namelijk al aanwezig maar afgesloten. De plaatsing is op zolder. Bij verwarming door gasgestookte Nefit Calenta (2016).

Zonneboiler plaatsen

Het gaat om de plaatsing van een zonneboiler. Ik heb naast de huidige ketel in de schuur niet zoveel ruimte, maar elders in het huis wel. Namelijk op de eerste en tweede verdieping.

Zonneboiler vervangen en nieuwe PV-panelen plaatsen

Ik wil mijn oude zonneboilersysteem vervangen. Het oude systeem (Luigjes) is 18 jaar oud en de collector is lek. Afmetingen opbouw collector 1,8 x 1,8 m (2,83 m2). Omdat ik geen dakpannen heb om het oude gat dicht te leggen, moet het weer een glazen vlakke plaat opbouw collector worden. De boiler, die op zolder is geplaatst is 120 liter, 85 cm breed en 66 cm diameter en heeft een enkel spiraal. De ruimte tussen vloer en balk voor de nieuwe boiler is 100 cm. Ik wil nu een dubbel spiraal boiler voor tapwater en vloerverwarming. Gaarne zowel prijsopgave voor een enkel spiraal systeem als een dubbel spiraal, inclusief plaatsing. Tevens wil ik op de rechter dakkapel 4 PV panelen ieder circa 270 Wp met de afmetingen circa 100 x 165 cm in landscape geplaatst hebben (in verband met de symmetrie). Gaarne aparte prijsopgave hiervoor, inclusief omvormer en plaatsing.

Zonnepanelen, zonneboiler en warmtepompinstallatie

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1920. Het huis wordt nu verbouwd en staat leeg. Wij willen ons laten adviseren over de juiste aanpak op het gebied van verwarming en de totale energievoorziening. We overwegende plaatsing van zonnepanelen en een zonneboiler. We willen naar de toekomst toe in dit stadium al de juiste beslissingen nemen. We denken erover om vloerverwarming te laten plaatsen, maar willen ook informatie over een warmtepompininstallatie, zodat we in de toekomst zonder gasaansluiting kunnen. Ons ideaal is om alleen elektra nodig te hebben, verkregen van zonnepanelen en een zonneboiler. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie te beoordelen en ons te adviseren over de mogelijkheden, de isolatiemaatregelen die wij moeten nemen en de kosten.

Zonneboiler met collectoren leveren en plaatsen

Wij willen nog dit jaar zonnecollectoren en een zonneboiler op onze woning laten plaatsen. Wij hebben een driepersoons huishouden. Wij hebben een schuin dak op het zuiden met een hellingshoek van circa 45 graden. Het dak is 3,2 m1 breed x 4 m1 hoog. Er is ook een plat dak van een dakkapel van 2,5 x 2 m1 beschikbaar. Onze combiketel van 5 jaar oud staat op de zolderverdieping. Het collectorvat kan ernaast worden geplaatst. Graag laten wij ons adviseren door een vakspecialist en ontvangen offertes voor zowel de zonneboiler met zonnecollector als ook voor plaatsing van zonnepanelen.

Zonnecollector(en) en zonneboiler installeren

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor plaatsing van zonnecollector(en) en een boiler. Ons dak ligt op Zuid-Westen , het gaat om een schuine dak. Ons verbruik is 109 m3 water per jaar. Graag ontvangen wij ook rendement berekening voor de in offerte genoemde combinatie.