Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsing van pelletkachel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsing van pelletkachel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsing van pelletkachel

Vervangen oude cv ketel voor pelletkachel

Ik wil mijn oude cv-ketel laten vervangen voor een pellet kachel. Plaatsing in garage. Ruimte die verwarmd moet gaan worden ligt tussen de 800 en 1100 m3.

Plaatsing van pelletkachel

Wij zouden graag een pellet kachel willen laten plaatsen tegen de buiten muur van onze woning. Het rookkanaal dient onder het plafond naar buiten te gaan en dan verder omhoog. Het gaat om een vrijstaande woning die goed bereikbaar is.

Pelletkachel laten plaatsen

Ik wil een pelletkachel laten plaatsen. Ik woon in een huis dat in 1932 gebouwd is en voorzien is van een gemetselde schoorsteen die boven het dak uitkomt. Dit kanaal loopt door tot de huiskamer waar momenteel een verlaagd plafond inzit. Het kanaal is vermoedelijk afgesloten. Grote vraag is of deze schoorsteen, al dan niet voorzien van een extra binnenafvoer, geschikt is voor de plaatsing van een pelletkachel.

Rookkanaal aanleggen voor pellet- of houtkachel

Rookkanaal aanleggen ten behoeve van een pelletkachel of houtkachel. Dit moet nog besloten worden. Diameter in dak bestaande afvoer is 110 à 135 cm hoogte. Het dak is ongeveer 2.60 meter. Het dak heeft een helling van 10 graden. Wat heb ik hiervoor nodig en wat kost het ? Graag een duidelijke offerte betreft materiaal en plaatsing.

Pelletkachel plaatsen

Ik wil graag een pelletkachel laten plaatsen. Betekent aansluiten, afvoerkanaal door muur aanleggen. Elektrische aansluiting direct bij plaatsing aanwezig.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Voor de plaatsing een palletkachel moet er een rookkanaal gerealiseerd worden waarbij de eerste verdieping door een betonvloer geboord, 20 cm, moet worden en de tweede verdieping is een houten vloer. Benodigd max enkelwandig, 80 mm, 2,50 meter. Voor in de huiskamer, de rest tot aan de nok RVS dubbelwandig, 130 mm, max 5.55 meter. En een dak doorvoer met daarboven een eindstuk. Zo mogelijk moeten er 2 bochten op zolder worden tussen gezet om beter uit te komen. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Pelletkachel installeren

Pelletkachel installeren. Er is nog geen rookkanaal aanwezig. Plaatsing op begane grond met 1 verdieping er boven. Dak is plat.

Rookafvoer pelletkachel

Wil graag een pelletkachel aanschaffen. Hiervoor is een rookafvoer door de gevel voldoende. Echter, voor mij is het moeilijk te beoordelen of dit ook in mijn woning mogelijk is. Graag deskundig advies (beoordeling ter plaatse) en indien plaatsing mogelijk is offerte voor aanleg.